ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019: eNRGy drink

Sharing is caring:

FULL MOON IN TAURUS 12 NOVEMBER 2019


Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στις 19° 51’ του Ζωδίου του Ταύρου. Επηρεάζει θετικά Ταύρους και Σκορπιούς, καθώς επίσης και Λέοντες και Υδροχόους, οι οποίοι έχουν γεννηθεί προς το τέλος του δευτέρου ή στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου, αλλά επίσης και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή τον Ωροσκόπο τους κοντά στις μοίρες 18°– 22° του Σταθερού σταυρού.

Η Πανσέληνος λειτουργεί επίσης πολύ θετικά για Καρκίνους, Παρθένους, Αιγόκερους και Ιχθύες, των αντίστοιχων δεκαημέρων αλλά και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή τον Ωροσκόπο τους κοντά στις μοίρες 18°–22° των παραπάνω Ζωδίων.


Μια όμορφη, θετική Πανσέληνος,  η οποία μας γεμίζει με ενέργεια και μας εμψυχώνει, πραγματοποιείται την Τρίτη 12 Νοεμβρίου. Το φεγγάρι θα βρίσκεται ολόγιομο στο Ζώδιο του Ταύρου υπενθυμίζοντάς μας κάτι που συχνά ξεχνάμε… Ότι η ηρεμία και η δύναμη βρίσκονται σε εμάς και ξεκινούν από εμάς.

 

Πανσέληνος στον Άξονα Ταύρου – Σκορπιού

Το ζητούμενο που αναμοχλεύει μέσα μας κάθε πανσέληνος στον Ταύρο, αφορά μια ισορροπία. Την ισορροπία ανάμεσα στην ασφάλεια που νιώθουμε ότι παίρνουμε από τις σχέσεις μας από τη μία μεριά, και την βαθύτερη συναισθηματική επαφή που τελικά όντως μοιραζόμαστε με τους άλλους από την άλλη.

Θέλουμε και αποζητούμε υλική αλλά και συναισθηματική ασφάλεια από μια σχέση.

Εγώ + εσύ = μοιραζόμαστε, απολαμβάνουμε και χτίζουμε μαζί. Όμως για να είναι σωστή αυτή η εξίσωση η κάθε σχέση δεν πρέπει να μετράτε μόνο με αντίκρισμα το αίσθημα υλικής ασφάλειας αλλά και συναισθηματικής, ούτε και θα πρέπει να είναι απλά ένα ισοζύγιο του τι δίνω και τι παίρνω σε συναισθηματικό επίπεδο.

Η εξίσωση αυτή ανάμεσα σε μας και τους άλλους έχει στόχο να δημιουργήσει μια βαθύτερη ένωση, ένα μοίρασμα ώστε τελικά αυτό που βιώνουμε να υπερβαίνει και εμάς και τους άλλους και να βασίζεται στην εμπιστοσύνη.

Για όσους από εμάς δε βρισκόμαστε σε σχέση, το ζητούμενο είναι η ίδια η αξία που έχουμε αυτόφωτα. Το πόσο καλά και πόσο αυτάρκεις νιώθουμε με τον εαυτό μας, η αν αντίθετα έχουμε ανάγκη την αξία αυτή να μας τη δώσει κάποιος άλλος.

Νιώθουμε δηλαδή ήρεμοι; Νιώθουμε αυτοπεποίθηση και ασφάλεια;

 

Η ενέργεια της Πανσελήνου

Είτε είμαστε μόνοι μας, είτε σε σχέση, είτε μιλάμε για σχέσεις φιλικές ή άλλες σημαντικές, το στρογγυλό αυτό φεγγάρι στο νυχτερινό ουρανό της 12ης Νοεμβρίου, λειτουργεί πολύ θετικά.

Οι όψεις που κάνει η συγκεκριμένη Πανσέληνος στον Ταύρο, είναι όψεις που μας εμπνέουν και μας ενδυναμώνουν.

Στηρίζουν το πώς νιώθουμε ψυχολογικά. Μας κάνουν να νιώθουμε καλά με τον εαυτό μας.

Είναι ένα σύμπλεγμα ενεργειών που επηρεάζει θετικά τις σχέσεις μας, καθώς το επόμενο διάστημα μετά την Πανσέληνο, αποτελεί περίοδο ιδανική για σιγουριά στη θέληση και αρμονική έκφραση στα συναισθήματα.

Ο Ποσειδώνας βρίσκεται σε όψη τριγώνου με τον Ήλιο στον Σκορπιό και σε όψη εξαγώνου με την Σελήνη στον Ταύρο. Το φεγγάρι αυτό μας γεμίζει συναισθηματικά. Εμπεριέχει το όνειρο, διεγείρει τη φαντασία, έχει ρομαντισμό και ιδεαλισμό.

Η ψυχή μας γεμίζει έμπνευση από την ίδια την επαφή με τη φύση, από την ικανοποίηση των αισθήσεων, από τις μικρές απολαύσεις.

Η έμπνευση βρίσκεται στην απλότητα και την ηρεμία. Η ανάγκη μας, το ιδανικό, είναι το να έχουμε την ησυχία μας. Να παραμένουμε ψυχολογικά ήρεμοι.  Θέλουμε να διατηρήσουμε την ηρεμία μας, η οποία είναι αδιαπραγμάτευτη.


Δεν είμαστε διατεθειμένοι να θυσιάσουμε την ηρεμία αυτή για κανέναν και για τίποτα και αυτό βγαίνει προς τα έξω με κύρος και αυτοδιάθεση.


Η θέληση μας είναι ισχυρή. Ο Πλούτωνας σε όψη τριγώνου με τη Σελήνη και σε όψη εξαγώνου με τον Ήλιο μας δίνει ψυχική δύναμη και ισχυρή θέληση. Εμπνευσμένοι από τον Ποσειδώνα γεμίζουμε παράλληλα με την απαραίτητη αυτοπεποίθηση.

Ο Κρόνος και αυτός σε όψη τριγώνου με την Σελήνη και σε όψη εξαγώνου με τον Ήλιο, δίνει συναισθηματική ωριμότητα και βοηθάει στην ρεαλιστική αντιμετώπιση της όποιας αντίθεσης μπορεί να νιώσουμε πρόσκαιρα μεταξύ συναισθηματικής και υλικής ασφάλειας.

Με την Πανσέληνο αυτή η ένταση μετατρέπεται σε ενεργειακή φόρτιση.

FULL MOON IN TAURUS 12 NOVEMBER 2019 GR

Ο Πλανητικός σχηματισμός Λίκνο

Ο συνδυασμός των όψεων ανάμεσα σε Κρόνο, Πλούτωνα, Ποσειδώνα και τα δύο Φώτα, ο οποίος και είναι χαρακτηριστικός στο χάρτη αυτής της Πανσελήνου στον Ταύρο, ονομάζεται “Λίκνο”.

Ο σχηματισμός του “Λίκνου”, συνδέει με όψεις εξαγώνου τον Κρόνο και τον Πλούτωνα με τον Ποσειδώνα. Συνδέει επίσης τους δύο πρώτους πλανήτες με όψεις τριγώνου με τη Σελήνη στον Ταύρο και στο Στοιχείο της Γης, και συνδέει τον Ποσειδώνα σε όψη τριγώνου με τον Ήλιο στο Στοιχείο του Νερού.

Οι δύο όψεις τριγώνου, η πρώτη στο Στοιχείο του Νερού και η δεύτερη στο Στοιχείο της Γης, διευκολύνουν την αντίθεση ανάμεσα στον Ήλιο και τη Σελήνη, συνδυάζοντας πρακτικότητα και σταθερότητα με διαίσθηση και ενσυναίσθηση.


Ο σχηματισμός αυτός, φέρνει υπομονή, επιμονή, ευαισθησία και την απαραίτητη αντίληψη χειρισμών,

ώστε να έχουμε ουσιαστικότερη επικοινωνία,

να βρούμε την υλική και συναισθηματική ασφάλεια που αποζητούμε μέσα μας,

και κατά συνέπεια, να τη βρούμε επίσης στις σχέσεις μας και τις συνεργασίες μας.


Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ήλιο

Ο Ερμής είναι ανάδρομος και σε σύνοδο με τον Ήλιο, έχοντας την προηγούμενη μόλις μέρα από την Πανσέληνο, πραγματοποιήσει μια σημαντικότατη όψη με τον Ήλιο στο Σκορπιό.

Κάτω από την συνδυαστική επίδραση του Πλούτωνα και του Κρόνου από τον Αιγόκερω, αλλά και του Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, που σχηματίζουν όψεις, όχι μόνο με την Πανσέληνο αλλά και με τον Ερμή επίσης, έχουμε έμπνευση και διόραση. Ουσιαστικές και «εκ βάθους» συζητήσεις μας γεμίζουν αυτοπεποίθηση. Εστιασμένη σκέψη και σημαντικότατες ιδέες εμφανίζονται. Ιδέες και concepts καθοριστικά για το μέλλον­, θέτοντας σημαντικά θεμέλια για την αυτό-έκφραση μας αλλά και για την υλική μας ασφάλεια.

Πρακτικότητα και κοινή λογική βοηθούν στον να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις εφόσον δείξουμε την απαραίτητη προσοχή σε τάσεις για εξειδανίκευση ή σε υπερβολές στα ζητούμενα μας, λόγω του τετραγώνου της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα. Το εξάγωνο του Δία με τον Άρη αποτελεί την καλύτερη όψη για να αδράξουμε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και για να ενεργήσουμε αποφασιστικά – πάντα όμως μετά από τον απαραίτητο απο-λογισμό, (αφού ο Ερμής είναι ανάδρομος), και φυσικά μετέπειτα από τις 20 Νοεμβρίου, όταν πλέον ο πλανήτης θα έχει ορθοδρομήσει.

 

Δυνατή Ηρεμία

Η Πανσέληνος αυτή στον Ταύρο, προσφέρει ηρεμία και εναρμόνιση με τους ρυθμούς της φύσης.

Μας κάνει επίσης δυνατούς, να θέλουμε να μοιραστούμε να νιώσουμε και να απολαύσουμε. Μας κάνει δυνατούς ακόμα και αν είμαστε μόνοι μας. Νιώθουμε και ξέρουμε τι αξίζουμε και μας δίνει όραμα. Μας εμψυχώνει και μας εμπνέει.

Βοηθάει μακροπρόθεσμα τα σχέδια μας, συνδυάζοντας την πρωτοτυπία με τη σταθερότητα και τη στρατηγική σκέψη με την επινοητικότητα.

Κάνει τα σύνθετα πράγματα απλά.

Ακόμα και σε τυχόν σχέσεις που χρειάζονται ανανέωση, ή σχέσεις στις οποίες έχει εμφανιστεί η ανάγκη για περισσότερη ελευθερία, και οι οποίες κλονίστηκαν το περασμένο διάστημα το οποίο ήταν δύσκολο αστρολογικά, η Πανσέληνος της 12ης Νοεμβρίου λειτουργεί βοηθητικά. Είναι σαν ένα ενεργειακό ποτό που μας ξαναδίνει ενέργεια αλλά χωρίς καφεϊνη και άλλα διεγερτικά.

Απλή ήρεμη δύναμη.

Είναι μια Πανσέληνος που μας εμπνέει, και μας κάνει να νιώθουμε καλά και σίγουροι με τον εαυτό μας, και έτσι έχει ως αποτέλεσμα το να νιώθουμε και να είμαστε καλά και με τους σημαντικούς άλλους.

 

Εύχομαι σε όλους σας να απολαύσετε την Πανσέληνο αυτή.


“Sharing is Caring” – Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κοινοποιήστε στα social media

SUPPORT COSMOS OF ASTROLOGY


COSMOS OF ASTROLOGY MOVED TO AN UPGRADED HOSTING PACKAGE Cosmos of Astrology site has been upgraded and is now giving you quality astrology combined with speed! Dear readers, Cosmos relies on your help to continue to provide for you, not only the best content, but also a smooth and fast internet experience. If you feel so, make a donation to actively support and show your appreciation! Thank you!
Your support makes a big impact. Any gift amount is greatly appreciated.

THE IMPORTANCE OF AN ASTROLOGICAL READING

Andrew Ifandis approaches the horoscope as a portrait of a person’s inherent potential. A reading can reveal your natal chart’s dynamics, prepare you for the future and can constructively help you towards awareness, self-realization and externalizing of your most creative.

 

GET YOUR OWN READING! GO TO SHOP


© Andrew Ifandis-Cosmos of Astrology No part of this article may be used without written consent of the author, unless credit and reference to this website are provided.
Posted in GR