ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019: Η Ονειροπαγίδα

Sharing is caring:

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019


Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στις 25° 53’ του ζωδίου του Τοξότη. Επηρεάζει έντονα Τοξότες και Διδύμους, οι οποίοι έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, αλλά επίσης και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο κοντά στις μοίρες 23°–27° του Μεταβλητού σταυρού.

Επιπρόσθετα με τα παραπάνω, η σύνθετη αυτή Πανσέληνος φέρνει δυσκολίες σε Καρκίνους, Κριούς, Ζυγούς που έχουν γεννηθεί κοντά στο τέλος του δευτέρου και στην αρχή του τρίτου δεκαημέρου, ενώ είναι περισσότερο ευνοϊκή για Ιχθύες, Ταύρους και Αιγόκερους που γεννήθηκαν κοντά στο τέλος του δευτέρου και στην αρχή του τρίτου δεκαημέρου.


Μια πανσέληνος που μοιάζει με ένα γυαλιστερό δίχτυ αράχνης, πραγματοποιείται στις 17 Ιουνίου.

Αυτή η πανσέληνος αντιπαραθέτει έμπνευση και πίστη στα όνειρά μας με απογοήτευση και καθυστερήσεις. Από τη μια πλευρά μας γεμίζει με μια ανανεωμένη πεποίθηση, μια αίσθηση ότι υπάρχει η δυνατότητα οι φιλοδοξίες μας να εκδηλωθούν και να υλοποιηθούν, ενώ ταυτόχρονα τονίζει τον κόπο και τις δυσκολίες της καθημερινής ζωής που μας κρατούν πίσω.

Ο χάρτης της πανσελήνου είναι ένας από τα πιο περίπλοκους της χρονιάς.

Κάθε πανσέληνος φέρνει στο προσκήνιο μια ανάγκη η οποία, ανάλογα με το βαθμό στον οποίο έχει εκπληρωθεί, φέρνει είτε ολοκλήρωση και ικανοποίηση είτε ένταση και κρίση.

Η πανσέληνος αυτή γίνεται στο Ζώδιο του Τοξότη, με τον Ήλιο στους Διδύμους και τη Σελήνη απέναντι του, δίδοντας έτσι έμφαση σε θέματα που σχετίζονται με την εκπαίδευση, τα ταξίδια, τη διδασκαλία, τη φιλοσοφία, το γράψιμο και τη δημοσίευση.

Δώστε ιδιαίτερη σημασία στους Οίκους τους οποίους η πανσέληνος ενεργοποιεί στο προσωπικό σας ωροσκόπιο, γιατί στις ημέρες που ακολουθούν την πανσέληνο είναι πολύ πιθανό να λάβετε πληροφορίες σχετικές με τα θέματα που σχετίζονται με αυτούς τους Οίκους, πληροφορίες που θα βοηθήσουν με πολύτιμες γνώσεις και θα αποκαλύψουν υψηλότερες αλήθειες .

Η Σελήνη στο χάρτη αυτής της πανσελήνου είναι σε καλή κατάσταση και η περιοχή του χάρτη σας που κυβερνάται από τη Σελήνη, αυτή η περιοχή της ζωής σας, θα ωφεληθεί από την πανσέληνο αυτή για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Η Σελήνη είναι σε σύνοδο με τον Δία, φεύγοντας από σύνοδο ακριβείας μαζί του μόλις την προηγούμενη ημέρα. Οποιοδήποτε μέρος της ζωής σας τονίζει η Σελήνη αυτή θα έρθει σε έμφαση ΑΛΛΑ είναι απαραίτητη λίγη προσοχή ώστε να αποφύγουμε υπερβολικές αντιδράσεις και ενέργειες γιατί ταυτόχρονα ο Δίας είναι σε όψη αντίθεσης με τον Ήλιο.

Αυτή η συμμετοχή του Δία στην πανσέληνο είναι η ραχοκοκαλιά του χάρτη. Δίνει μια απελευθερωτική και συναρπαστική αίσθηση, αλλά όλη αυτή η αισιοδοξία πρέπει να εδραιωθεί σταδιακά και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί ώστε να μην υπερεκτιμήσουμε τις ικανότητές μας.

Αυτό είναι ακριβώς και το διακύβευμα που κρύβει αυτή η Πανσέληνος στον Τοξότη. Έχει μια δυαδικότητα και ισορροπεί ομοιόμορφα μεταξύ της σκοτεινής και τη φωτεινής ενέργειας.

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Στη ραχοκοκαλιά του άξονα Δίας και Πανσελήνου υφαίνονται δύο διαφορετικοί ιστοί.

Ο μπλεγμένος ιστός είναι η αντίθεση μεταξύ της συνόδου Πλούτωνα – Κρόνου στον Αιγόκερω και της συνόδου Άρη – Ερμή στον Καρκίνο. Αυτή είναι η σκοτεινή πλευρά, και δημιουργεί δυσκολίες σε Καρκίνους, Κριούς, Ζυγούς που έχουν γεννηθεί κοντά στο τέλος του δευτέρου και στην αρχή του τρίτου δεκαημέρου.

Οι όψεις του πυκνού αυτού ιστού είναι:

Η αντίθεση του Άρη με τον Πλούτωνα. Μια όψη που μπορεί να εκδηλωθεί σε βία, σωματική ένταση, ανεξέλεγκτο πάθος, έντονη και σκοτεινή σεξουαλικότητα ή απλά σε μάχες και φωνές. Αν πιαστείτε στον ιστό αυτής της αρνητικότητας, προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε την ψυχολογική σας δύναμη για να ελευθερωθείτε και να εκφράσετε τις παρορμήσεις σας με όσο πιο δυνατόν εποικοδομητικό τρόπο.

Η αντίθεση του Άρη με τον Κρόνο φέρνει απογοήτευση και καθυστερήσεις. Θέλουμε να δράσουμε και να θέσουμε σε κίνηση την ασταμάτητη δράση που δίνει η ένταση της προηγούμενης αντίθεσης του Πλούτωνα με τον Άρη, και δεν μπορούμε. Οι υποχρεώσεις μας κρατούν πίσω. Ο Xρόνος μας κρατά πίσω. Για ορισμένους από εσάς μπορεί να φέρει σύγκρουση με πρόσωπα εξουσίας ή με το νόμο. Είναι μια όψη που απαιτεί πειθαρχημένη δράση.

Η αντίθεση του Ερμή με τον Κρόνο είναι δυσκολίες και όρια στο να εκφραστούμε όπως επιθυμούμε. Ο τρόπος σκέψης μας αναστέλλεται από κάποιον που έχει εξουσία ή αποτελεί πατρική φιγούρα. Αισθανόμαστε την αισιοδοξία της όψης της Σελήνης σε σύνοδο με το Δία, ή οποία όπως είπαμε είναι ο πυρήνας αυτής της Πανσελήνου στον Τοξότη, είμαστε γεμάτοι με ενθουσιασμό (Όψη αντίθεσης Ήλιου – Δία), αλλά κάποια πρόσωπα ή οι γενικότερες περιστάσεις φαίνεται να μας δηλώνουν ότι “Δεν μπορείς” και μας γεμίζουν με απαισιοδοξία . Απελευθερώστε την σκέψη σας με πίστη στις ικανότητές σας (ο Ερμής είναι επίσης σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες).

Η αντίθεση του Ερμή με τον Πλούτωνα είναι η εμμονή του νου. Ο ιδεοληπτικός καταναγκασμός που αισθανόμαστε να το κάνουμε με τον δικό μας τρόπο, και να το καταφέρουμε όπως πιστεύουμε ότι πρέπει να γίνει, ο οποίος δυστυχώς συγκρούεται με τις καθυστερήσεις και την απογοήτευση που περιγράφουν οι προηγούμενες όψεις.

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Αλλά σε αυτό το σύνθετο χάρτη όλες οι παραπάνω όψεις βοηθιούνται από τον σχηματισμό Σφήνας που οι πλανήτες κάνουν με τον Ποσειδώνα στις 18°43’ των Ιχθύων. Ο Ποσειδώνας είναι το ίδιο το όνειρο, ο φωτισμός και η έμπνευση. Είναι το διαυγές Όνειρο, που έρχεται σε αντίθεση με τον εφιάλτη, και το οποίο βιώνουν κυρίως Ιχθύες, Ταύροι και Αιγόκεροι που γεννήθηκαν κοντά στο τέλος του δευτέρου και στην αρχή του τρίτου δεκαημέρου.

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα ησυχάζει το μυαλό από τον καταναγκασμό που περιγράψαμε προηγουμένως, εφόσον έχουμε πίστη. Είναι με απλά λόγια μια όψη που λέει ότι ήρθε η κατάλληλη στιγμή να σκεφτούμε τα όνειρά μας και να εμπνευστούμε.

Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα είναι δημιουργικότητα, εμπνευσμένη δράση, γοητεία, κίνητρο και πνευματικότητα. Είναι το θαρραλέο πνεύμα προς έναν υψηλότερο στόχο και η αίσθηση της εκπλήρωσης, όταν κάποιος δρα σε αρμονία με το σύμπαν.

Ο Κρόνος σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα βοηθά με τη γείωση της ενέργειας που περιγράφεται παραπάνω. Αφού πρώτα εμπνευστούμε και στρέψουμε τη δημιουργικότητά μας προς τον επιλεγμένο στόχο, μας δίνει την υπομονή και την ικανότητα να είμαστε ρεαλιστές σχετικά με τις περιστάσεις και τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

Ο Ποσειδώνας σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα είναι η λεπτοφυής ψυχική ικανότητα να συνδεθούμε στον κόσμο των ονείρων. Μια όψη Γενιάς που συνδέεται κυρίως με το κίνημα της Νέας Εποχής ή τη λεγόμενη σύγχρονη Πνευματικότητα, η οποία σε αυτό το χάρτη παίζει το ρόλο της διαισθητικής έκκλησης προς αυτό που επιθυμεί η ψυχή μας.

Προς το όνειρο.

Αυτές οι όψεις είναι οι λεπτεπίλεπτοι ιστοί, αστραφτεροί και όμορφα φωτισμένοι.

Και για το τέλος, ένα τελευταίο νήμα, το τετράγωνο του Δία με τον Ποσειδώνα, το οποίο πιάνει το όνειρο και μας καλεί να προσέξουμε γιατί οι μεγάλες προσδοκίες μπορεί να προκαλέσουν μεγάλες απογοητεύσεις.

 


ΑΥΤΗ Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ OΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ.

Κάθε Oνειροπαγίδα έχει ένα υφαντό δίχτυ ή ιστό με τον οποίο «πιάνει» τα άσχημα όνειρα μέσα στον περίπλοκο σχεδιασμό του και έτσι μας προστατεύει.

Αυτή η πανσέληνος αιχμαλωτίζει τα όνειρά μας σε ένα περίπλοκο πλέγμα δυσκολιών που εμφανίζονται στο δρόμο μας, και καθυστερούν την εκπλήρωσή τους, αλλά ταυτόχρονα, τα κρατά υπό έλεγχο έτσι ώστε να απελευθερωθούν όταν ο καιρός είναι κατάλληλος.

Όταν ο χρόνος είναι έτοιμος επειδή εσείς οι ίδιοι θα είστε έτοιμοι.

Κοιτάξτε προσεκτικά το δίχτυ των όψεων. Κοιτάξτε προσεκτικά τον ιστό αυτής της Oνειροπαγίδας Πανσελήνου και θα καταλάβετε:

“Όλα είναι δυνατά, τα πάντα μπορούν να συμβούν. Ο χώρος και ο χρόνος δεν υπάρχουν. Πάνω σε έναν αραχνοΰφαντο ιστό πραγματικότητας, η φαντασία γνέθει και υφαίνει νέα σχέδια” – August Strindberg

 

 


“Sharing is Caring” – Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κοινοποιήστε στα social media

SUPPORT COSMOS OF ASTROLOGY


COSMOS OF ASTROLOGY MOVED TO AN UPGRADED HOSTING PACKAGE Cosmos of Astrology site has been upgraded and is now giving you quality astrology combined with speed! Dear readers, Cosmos relies on your help to continue to provide for you, not only the best content, but also a smooth and fast internet experience. If you feel so, make a donation to actively support and show your appreciation! Thank you!
Your support makes a big impact. Any gift amount is greatly appreciated.

THE IMPORTANCE OF AN ASTROLOGICAL READING

Andrew Ifandis approaches the horoscope as a portrait of a person’s inherent potential. A reading can reveal your natal chart’s dynamics, prepare you for the future and can constructively help you towards awareness, self-realization and externalizing of your most creative.

 

GET YOUR OWN READING! GO TO SHOP


© Andrew Ifandis-Cosmos of Astrology No part of this article may be used without written consent of the author, unless credit and reference to this website are provided.
Posted in GR