ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

Sharing is caring:

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023


ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

Από τον αστρολόγο Andrew Ifandis


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας


Η Πανσέληνος στον Τοξότη επηρεάζει θετικά ΔΙΔΥΜΟΥΣ, ΛΕΟΝΤΕΣ, ΖΥΓΟΥΣ, ΤΟΞΟΤΕΣ, ΥΔΡΟΧΟΟΥΣ και ΚΡΙΟΥΣ.
Ακόμα περισσότερο όσους και όσες από εσάς είστε γεννημένοι στα μέσα του δεύτερου δεκαημέρου στα παραπάνω Ζώδια ή όσους και όσες από εσάς έχετε προσωπικούς πλανήτες ή σημεία του Ωροσκοπίου σας στις μοίρες 10° – 16° των παραπάνω Ζωδίων.
 
Επίσης θετική για ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ, ΙΧΘΥΕΣ, ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ, ΤΑΥΡΟΥΣ, ΑΙΓΟΚΕΡΟΥΣ και ΠΑΡΘΕΝΟΥΣ γεννημένους στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου ή όσους και όσες από εσάς έχετε προσωπικούς πλανήτες ή σημεία του Ωροσκοπίου σας στις μοίρες 25° – 29°59′ των παραπάνω Ζωδίων.

Μια πανέμορφη πανσέληνος πραγματοποιείται στις 4 Ιουνίου στην 13°18’ του Τοξότη.

Είναι ένα φεγγάρι που ξυπνάει μέσα σου τη λαχτάρα για το καινούριο αλλά και το οποίο κρύβει πολύ πάθος!

Μέσα από το Ζώδιο του Τοξότη η Σελήνη ξυπνάει και αναζωογονεί τον συναισθηματικό σου κόσμο. Η ανάγκη για ταξίδι, η όρεξη για περιπέτεια. Να αφεθείς για λίγο σαν μποεμ ταξιδιώτης, ανέμελα κάτω από τον έναστρο ουρανό. Να περπατήσεις γελώντας και να απολαύσει κάθε θέα που θα ανοιχτεί μπροστά σου, μετά από κάθε στροφή. Να εξερευνήσεις και να ανακαλύψεις! Να βαδίσεις σε εκείνο το δρομάκι που τόσες φορές σε κάλεσε καθώς το προσπέρασες και στο οποίο δεν βάδισες μέχρι σήμερα. Έτσι να δεις απλά που θα σε οδηγήσει…

Διαδρομές… κυριολεκτικές μέσα στην μαγεία της πόλης, ή σε κάποιο όμορφο προορισμό, αλλά και μεταφορικές. Η λαχτάρα σου είναι εσωτερική. Και η ανεμελιά, το νέο, η εξερεύνηση που τόσο έχεις ανάγκη είναι εκφάνσεις του εσωτερικού σου κόσμου.

Είναι δελεαστική η Πανσέληνος αυτή και πραγματικά ξυπνά μέσα μας την όρεξη να τολμήσουμε να κάνουμε πράξη τα σχέδιά μας. Να κινηθούμε προς το κάλεσμά μας. Να δούμε τη μεγάλη εικόνα και να εκφράσουμε το ρίσκο της αλήθειας μας. Ναι, σου φωνάζει και ακούς τη φωνή εσωτερικά, να τολμήσεις να δοκιμάσεις αυτό που τόσο λαχταράς.

Μεγαλεπήβολα σχέδια; Επέκταση ψυχική; Αλλαγή πορείας με ανάληψη ρίσκου; Απλά να τα παρατήσεις για λίγο όλα, μακριά από την υπερ-ανάλυση και τα διλλήματα και να κάνεις το δικό σου; Να τεμπελιάσεις; Να φιλοσοφήσεις; Να πεις αλήθειες και να μιλήσεις όπως θες σε σχέσεις χωρίς φόβο και πάθος;

Ναι όλα τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα σου ξυπνάει το φεγγάρι αυτό που πλέκει ένα υπέροχο ενεργειακό μοτίβο όψεων, που σε βοηθάει ψυχολογικά και φέρνει όχι μόνο την ανάπαυλα μετά από το δύσκολο διάστημα που προηγήθηκε, αλλά και σε γεμίζει με όρεξη.

Είναι ένα φεγγάρι νοήματος, αλλά και ένα φεγγάρι έντονα ερωτικό!

Ο Άρης φλογερός παθιασμένος γεμάτος ενέργεια και αυτοπεποίθηση κάνει μια πολύ όμορφη όψη εξαγώνου με τον Ήλιο και τριγώνου με την Σελήνη. Είναι η σπίθα που σε κινητοποιεί, είναι η ευεξία και η όρεξη να κινηθείς, είναι η λαχτάρα σου να λάμψεις. Ευνοεί κάθε σχέδιο, κάθε πλάνο, κάθε ρίσκο που θέλεις να πάρεις. Αναζωογονεί σχέσεις, συνεργασίες. Σε γεμίζει πάθος.

Σε ένα γυναικείο Ωροσκόπιο μπορεί ναι είναι και ένας άντρας επίσης, που μπορεί να σε φλερτάρει, να σε διεκδικήσει ή να σου κεντρίσει το ενδιαφέρον. Είναι ο διπλανός συνεπιβάτης σου που θα γνωρίσεις στο ταξίδι που θα κάνεις, ή μια σιλουέτα στα σοκάκια του νου σου που θα πάρει σάρκα και οστά μπροστά σου!

Δεν υπερβάλω καθόλου για τον ερωτισμό που κρύβει η Πανσέληνος αυτή στον Τοξότη. Μαζί με τον Άρη, η Αφροδίτη από τις τελευταίες μοίρες του Καρκίνου σχηματίζει μια όμορφη όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα, που σε εμπνέει, σε ανεβάζει, και η οποία “ντύνει” την όλη Πανσέληνο με ρομαντισμό και ονειρικό αισθησιασμό.

Θέλεις να σε συνεπάρει το άγνωστο… αλλά να προσέχεις και να αξιολογήσεις καλά την κατάστασή καθώς τις επόμενες της Πανσελήνου ημέρες, η Αφροδίτη θα κάνει διαδοχικά αντίθεση με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Δία και του Δεσμούς, κάτι που θα πρέπει να έχεις στα υπόψιν σου, αφού ο μαγνητισμός μπορεί μεν να είναι έντονος αλλά και οι υπερβολές πολλές και κρίσιμες!

Σε κάθε περίπτωση όμως η ενέργεια της Πανσελήνου στον Τοξότη τονώνει το αίσθημα της αξίας σου και φανερώνει… πάθη!


Ερμής και Ουρανός σε σύνοδο και χορηγούμενοι από την Αφροδίτη, φέρνουν ξαφνικές συναντήσεις και ξαφνικές γνωριμίες, σε μια όψη που συντελεί και αυτή με τη σειρά της στο παραπάνω ρομαντικό σενάριο

Είναι όμως επίσης και μια σύνοδος που φέρνει τολμηρές ιδέες και ξαφνικές εκλάμψεις που έχουν να κάνουν με το πως μπορείς να δημιουργήσεις περισσότερη ασφάλεια, που σχετίζονται με τα επιχειρηματικά σου σχέδια, με το προς τα που θέλεις να πας.

Με την Πανσέληνο αυτή στον Τοξότη σου φανερώνεται πλέον τόσο η πορεία, όσο και η γνώση για τον τρόπο που θα υιοθετήσεις για να κινηθείς.

Συνειδητοποιείς ότι ήρθε η ώρα να ακολουθήσεις την μεγάλη εικόνα που έχεις στο μυαλό σου!

Να πας προς τα εκεί που λαχταράς!

Επίγνωση, η οποία σε συνδυασμό με την όρεξη για δράση, την τόλμη, και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται, σηματοδοτούν όλα μαζί μια περίοδο για τις επόμενες δύο εβδομάδες, στην οποία θα κατανοήσεις καλύτερα το σκοπό σου, θα ανανεώσεις την νοοτροπία σου, και το κυριότερο θα αποκτήσεις καινούριες εμπειρίες!

Εύχομαι καλή απολαυστική Πανσέληνο σε όλους και όλες!

 


Sharing is Caring” – Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κοινοποιήστε στα social media

Μη παραλείψεις να κάνεις τη δωρεά σου και να υποστήριξεις το Cosmos of Astrology!


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας

SUPPORT COSMOS OF ASTROLOGY


COSMOS OF ASTROLOGY MOVED TO AN UPGRADED HOSTING PACKAGE Cosmos of Astrology site has been upgraded and is now giving you quality astrology combined with speed! Dear readers, Cosmos relies on your help to continue to provide for you, not only the best content, but also a smooth and fast internet experience. If you feel so, make a donation to actively support and show your appreciation! Thank you!
Your support makes a big impact. Any gift amount is greatly appreciated.

THE IMPORTANCE OF AN ASTROLOGICAL READING

Andrew Ifandis approaches the horoscope as a portrait of a person’s inherent potential. A reading can reveal your natal chart’s dynamics, prepare you for the future and can constructively help you towards awareness, self-realization and externalizing of your most creative.

 

GET YOUR OWN READING! GO TO SHOP


© Andrew Ifandis-Cosmos of Astrology No part of this article may be used without written consent of the author, unless credit and reference to this website are provided.