ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2023

Sharing is caring:

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2023


ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2023

Μακρύ Καυτό και Ανατρεπτικό Καλοκαίρι για τα αισθηματικά – Μέρος 2

Από τον αστρολόγο Andrew Ifandis


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας


Η πρώτη από τις δύο Πανσέληνους του Αυγούστου πραγματοποιείται την πρώτη βραδιά του μήνα στις 09°15’ του Ζωδίου του Υδροχόου.

Ο Ήλιος από τον Λέοντα μας προσκαλεί να νιώσουμε χαρούμενα και δημιουργικά ενώ απέναντί του η Σελήνη κορυφώνει συναισθήματα να κάνουμε κάτι το πρωτόγνωρο να πειραματιστούμε και να αφεθούμε στην τρέλα μακριά από δράματα και εντάσεις.

Αυτό στην καλή έκφραση του Φεγγαριού αυτού, αφού στον αντίποδα η Πανσέληνος αυτή μπορεί να λειτουργήσει για κάποιους και κάποιες, φέρνοντας τάσεις ανεξαρτησίας και αποστασιοποίησης.

Ο Δίας είναι σε τετράγωνο με την Πανσέληνο και έτσι όλα αμβλύνονται.

Θα έχει υπερβολή αυτή η Πανσέληνος!

Υπερβολή στη χαρά και στη διασκέδαση, υπερβολή στο πάθος, υπερβολή στην “τρέλα”.

Αλλά και υπερβολή στις εντάσεις εάν αυτές ανακύψουν, αφού η Σελήνη απόστασιοποιημένη και ανεξάρτητη στο Ζώδιο του Υδροχόου μπορεί να φέρει μια κυκλοθυμία και να μας γεμίσει με μια αίσθηση ότι δεν παίρνουμε την προσοχή που θέλουμε με αποτέλεσμα να προκαλέσουμε αδικαιολόγητα δράμα.

Είναι δύο τα έργα που παίζονται καθώς η Αφροδίτη από την 26° του Λέοντα βρίσκεται σε τρίγωνο και εξάγωνο με τους Δεσμούς της Σελήνης και ταυτόχρονα σε αποκλίνων τετράγωνο με τον Ουρανό.

Στο πρώτο η θηλυκότητα αναζητά την ανεξαρτησία, την αυτονομία και μέσα από μια διαδικασία ενδοσκόπησης, νιώθει καλά με τον εαυτό της.

Είσαι καλά με σένα και δε σε ενδιαφέρει το να τραβήξεις την προσοχή.

Προτιμάς να αφεθείς στη διασκέδαση και τη χαρά που προσφέρει το καλοκαίρι. Να απολαύσεις το πάρτι και τη χαρά.

Στο δεύτερο, η ανάγκη για προσοχή είναι τονισμένη και καλό είναι να μην αφεθείς σε συναισθήματα ότι δεν αξίζεις μόνο και μόνο επειδή δεν συναντάς το πάθος που λαχταράς.

Καλή η προσοχή αλλά είναι ένα νόμισμα χωρίς αντίκρισμα, αν δεν έχεις ήδη καταλάβει ότι εσύ κρατάς το κλειδί του θησαυρού. Το κλειδί αυτό είναι η πηγαία χαρά που μπορείς βρεις μέσα σου και να την κάνεις να αναβλύσει.

Και με το πρώτο και με το δεύτερο έργο, φαίνεται ότι έρχεται μια ισορροπία τελικά, καθώς αυτό που κατανοούμε είναι ότι η αξία μας είναι αυτόφωτη είτε είμαστε σε σχέση, είτε είμαστε σε αναζήτηση σχέσης, είτε προτιμούμε να παραμείνουμε σόλο.

Το γέλιο, η χαρά, η τόλμη, το φλέρτ απλά για το φλερτ ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα και χωρίς προσδοκίες, το κέφι αλλά και η όρεξη για τρέλα, είναι τα συστατικά που θα πάρουν μακριά σκοτούρες και εγκεφαλικές διεργασίες που προκαλούν ένταση.

Μπορεί να είναι πάρτι αυτή η Πανσέληνος αν το θες!

Ζήσε με χαρά και χωρίς δράματα στο συναίσθημα, αφέσου στη ζεστασιά, ανακάλυψε το παιδί μέσα σου, και τόλμησε τις μετρημένες υπερβολές που ανανεώνουν, χωρίς ρίσκο και χωρίς κόστος.

Είναι ένα φεγγάρι το οποίο μιλάει επίσης για μια κορύφωση μέσα σου για καταστάσεις που έχουν να κάνουν με την δημιουργικότητά σου και αυτό που πραγματικά σου δίνει χαρά.

Καθώς η Αφροδίτη είναι ανάδρομη στο Ζώδιο του Λέοντα και ταυτόχρονα σε όψη τριγώνου με το Βόρειο Δεσμό και εξαγώνου με το Νότιο Δεσμό, η Πανσέληνος αυτή ολοκληρώνει μέσα σου μια σειρά από σκέψεις και διεργασίες που έχουν να κάνουν με το πως θα εκφράσεις με τον καλύτερο τρόπο τα ταλέντα σου.

Αποφάσεις που έχουν να κάνουν με το πως θα στήσεις τις επόμενες κινήσεις σου σε ότι αφορά δημιουργικότητα, καριέρα, επαγγελματικές κινήσεις, ακόμα και νέα σχέδια, θα ζυμωθούν με αυτή την Πανσέληνο, καθώς ο Δίας κάνει ένα υπέροχο τρίγωνο με τον Άρη στο Ζώδιο της Παρθένου.

Μέσα στο προηγούμενο πλέγμα όψεων που φέρνουν ανεξαρτησία, τάση για αναγνώριση και ανάγκη να λάμψεις, καθώς θα συνειδητοποιείς την αξία σου, καθώς θα καταλαβαίνεις ότι η χαρά και η δημιουργικότητα είναι εσωτερική υπόθεση, καθώς θα τα συνειδητοποιείς όλα αυτά, ταυτόχρονα θα ωριμάζει μέσα σου το πώς θα κινηθείς και θα δράσεις στο επόμενο διάστημα.

Μην εκπλαγείς, αν μερικές ημέρες μετά την Πανσέληνο στον Υδροχόο, σου έρθουν από το πουθενά λεπτομερείς ιδέες για το πως θα οργανωθείς, και ποια θα είναι τα επόμενα βήματά σου.

Η εσωτερική ενδοσκόπηση της Αφροδίτης καθώς είναι ανάδρομη στον Λέοντα, φέρνει καρπούς με το φεγγάρι αυτό το οποίο είναι εξελικτικό για να κατανοήσεις την αξία σου.

Άτομα και καταστάσεις που θα βιώσεις λίγες ημέρες πριν την Πανσέληνο, θα συντελέσουν ακριβώς σε αυτό. Να δεις την πορεία την μετέπειτα λάμψης σου.

Τελειώνοντας να σας πω ότι η Πανσέληνος αυτή μπορεί να φέρει μια σημαντική ερωτική γνωριμία για γυναίκες οι οποίες έχουν προσωπικούς πλανήτες στις μοίρες 12°-14° του Ταύρου ή της Παρθένου.

Προσοχή για εντάσεις όσοι και όσες έχετε τον Ήλιο, τη Σελήνη, τον Ερμή, την Αφροδίτη ή τον Άρη στις μοίρες, 5°-7° της Παρθένου ή του Ιχθύ.

 

Εύχομαι μια υπέροχη και διασκεδαστική Πανσέληνο σε όλους και όλες!

 


Sharing is Caring” – Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κοινοποιήστε στα social media

Μη παραλείψεις να κάνεις τη δωρεά σου και να υποστήριξεις το Cosmos of Astrology!


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας

SUPPORT COSMOS OF ASTROLOGY


COSMOS OF ASTROLOGY MOVED TO AN UPGRADED HOSTING PACKAGE Cosmos of Astrology site has been upgraded and is now giving you quality astrology combined with speed! Dear readers, Cosmos relies on your help to continue to provide for you, not only the best content, but also a smooth and fast internet experience. If you feel so, make a donation to actively support and show your appreciation! Thank you!
Please transition to the updated PayPal settings by configuring them within the "WP Accept PayPal Payment" plugin's settings menu.
Your support makes a big impact. Any gift amount is greatly appreciated.

THE IMPORTANCE OF AN ASTROLOGICAL READING

Andrew Ifandis approaches the horoscope as a portrait of a person’s inherent potential. A reading can reveal your natal chart’s dynamics, prepare you for the future and can constructively help you towards awareness, self-realization and externalizing of your most creative.

 

GET YOUR OWN READING! GO TO SHOP


© Andrew Ifandis-Cosmos of Astrology No part of this article may be used without written consent of the author, unless credit and reference to this website are provided.
Posted in GR