ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021

Sharing is caring:

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ - 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021


Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στις 29°37΄ του Ζωδίου του Υδροχόου και επηρεάζει όλους μας, αλλά πολύ περισσότερο Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους, και Ταύρους, οι οποίοι έχουν γεννηθεί τις δύο τελευταίες ημέρες του Ζωδίου τους, αλλά και όσους και όσες από εσάς έχετε προσωπικούς πλανήτες ή γωνίες του Ωροσκοπίου σας, κοντά στις μοίρες 27°–29° των παραπάνω Ζωδίων.

Επηρεάζει επίσης και όσους και όσες από εσάς είστε Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες ή Ιχθύες των πρώτων 2 ημερών ή έχετε προσωπικούς πλανήτες ή γωνίες του Ωροσκοπίου σας στις μοίρες 0° ή 1° των Μεταβλητών, και θα πρέπει να είστε έτοιμοι για ανατροπές.


 

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021

Από τον αστρολόγο Andrew Ifandis

Μια Πανσέληνος η οποία κορυφώνει την κρίση στις σχέσεις πραγματοποιείται στις 22 Αυγούστου, με τον Ήλιο να βρίσκεται στο Ζώδιο του Λέοντα και τη Σελήνη απέναντι στο Ζώδιο του Υδροχόου.

Είναι ένα φεγγάρι αυγουστιάτικο γεμάτο με διάθεση για αλλαγή πλεύσης, που μας καλεί να αλλάξουμε τρόπο αντιμετώπισης και να υιοθετήσουμε αλλαγές και να αναθεωρήσουμε αντιλήψεις ώστε να μπορέσουμε να πάμε μπροστά.

Ταυτόχρονα είναι ένα φεγγάρι το οποίο θα κλονίσει σημαντικά το αίσθημα ασφάλειας για κάποιους και κάποιες από εσάς αφού φέρνει ανατροπές, ένα φεγγάρι το οποίο μπορεί να φέρει οριστικά κλεισίματα, αλλά και το οποίο από την άλλη μπορεί να φέρει την ανανέωση με νέα θεμέλια μέσα από τα ερείπια.

Είναι μια πανσέληνος στην 29° αναιρετική μοίρα η οποία μας φέρνει κατά τρόπο τελεσίδικο και οριστικό αντιμέτωπους με την κορύφωση της κρίσης.

Είναι όμως και ένα Φεγγάρι καρμικό για την εξέλιξη μας και θα εξηγήσω πιο κάτω το γιατί.

Εξέλιξη σημαίνει αλλαγή, σημαίνει άνοιγμα συνείδησης και σημαίνει επαφή με την εσωτερική Αλήθεια των Σχέσεων. Αλήθεια που απαντάει στα ερωτήματα:

  • Τι θέλουμε από τον άλλο αλλά και από εμάς;
  • Που είναι τα όρια της ελευθερίας και που αρχίζουν και σταματούν οι σύμβασεις;
  • Ποια τα όρια ανάμεσα στα ατομικά θέλω και τα θέλω της σχέσης και πως προχωράμε ΜΑΖΙ μπροστά;

Η Αλλαγή ΕΙΝΑΙ ο Πλανήτης Ουρανός και την φέρνει μέσα από τη συνειδητοποίηση ή τη μη συνειδητοποίηση του ποια είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΣ. Αν τη συνειδητοποιήσουμε η αλλαγή έρχεται με ευχάριστο τρόπο, αν όχι… με κρίση και αναπάντεχα.

Η Πανσέληνος αυτή γίνεται με την Σελήνη στο Ζώδιο του Υδροχόου, το Ζώδιο το οποίο κυβερνάει ο Ουρανός, και μάλιστα γίνεται καθώς ο Ουρανός έχει μόλις γυρίσει ανάδρομος, δύο μέρες πριν την Πανσέληνο.

Πραγματοποιείται με τον Ουρανό, να πιέζει αμετάκλητα τις μοίρες 14° και 15° των Σταθερών Ζωδίων, ξεριζώνοντας από το έδαφος κάθε θεμέλιο ασφάλειας και σταθερότητας, και φέρνοντας τα πάνω κάτω, για Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους.

Είναι έντονο το Φεγγάρι αυτό, αφού γίνεται με τον Ουρανό σχεδόν σε στάση, να ρίχνει την ανατρεπτική του ενέργεια σε όποιον πλανήτη αγγίζει, φέρνοντας κρίση και σύγκρουση στις διαπροσωπικές σχέσεις. Σχέσεις οι οποίες φτάνουν σε οριακό σημείο πλέον και γκρεμίζονται εκ των θεμελίων τους είτε για να χτιστούν εκ νέου με πιο στέρεα θεμέλια είτε για να τελειώσουν και να προχωρήσουμε μπροστά στο δρόμο της εξέλιξής μας.

Ναι θα επηρεάσει εκ βάθρων σχέσεις μας με τους σημαντικούς άλλους αυτή τη Πανσέληνος, αφού γίνεται στον ίδιο άξονα Ζωδίων για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα. Θέματα σε σχέσεις τα οποία ξεκίνησαν να γίνονται εμφανή από το τέλος Ιουλίου κορυφώνονται τώρα.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι καθώς και όποιοι και όσες από εσάς έχετε προσωπικούς πλανήτες, Ωροσκόπο ή Μεσουράνημα στις μοίρες 14°-15° ή στις μοίρες 27°-29° των Σταθερών αλλά και όσοι και όσες από εσάς είστε Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες ή Ιχθύες των πρώτων 2 ημερών ή έχετε προσωπικούς πλανήτες ή γωνίες του Ωροσκοπίου σας στις μοίρες 0° ή 1° των Μεταβλητών ετοιμαστείτε για ανατροπές.

Είναι μια Πανσέληνος η οποία θα κλείσει κύκλο, φέρνοντας είτε την εκ ριζών αναδιάρθρωση είτε την τελική ρήξη, αφού θα φωτίσει θέματα τα οποία έχουν να κάνουν με το δίπολο ΛΕΟΝΤΑ – ΥΔΡΟΧΟΟΥ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ με την ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ.

Μια πανσέληνος η οποία σας καλεί να συνδυάσετε με τον πιο θετικό τρόπο τις πολικές ποιότητες του Λέοντα και του Υδροχόου για να πάτε μπροστά.

Να ακολουθήσετε την καρδιά σας, να ξεπεράστε τα ψυχολογικά μπλοκαρίσματα που δημιουργούνται είτε από φόβο δέσμευσης είτε από φόβο για ανατροπή της ασφάλειας σας.

Να δείτε καθαρά το ποιοι και ποιες είστε και ποιος ο στόχος και η ουσία της ύπαρξής σας. Εσάς και του Άλλου σας μισού, και πως η σχέση σας μπορεί να σας οδηγήσει προς αυτό το σκοπό.

Κοιτάξτε πίσω για να πάτε μπροστά, και σκεφτείτε τι μπορείτε να καλωσορίσετε στη ζωή σας και τι θέλετε ώστε να νιώσετε πραγματική ελευθερία.

Να ξεφύγετε από την ψυχρή εκλογίκευση και να ακούστε την καρδιά σας. Φέρτε στο κέντρο συναίσθημα και λογική.

Κατανοήστε τις συνέπειες της αδράνειας και ότι τα πράγματα χειροτερεύουν όσο περισσότερο επιλέγετε να αγνοείτε ένα πρόβλημα.


Ο Δίας σε σύνοδο με τη Σελήνη φέρνει υπερευαισθησία και αμβλύνει το συναίσθημα της αμηχανίας. Απέναντι από τον Ήλιο μπορεί να φέρει αντιδράσεις επιπόλαιες ή και ανώριμες.

Φύγετε από αυτό. Πάρτε τα ρίσκα σας, διεκδικήστε ότι είναι σημαντικό εκφράστε το συναίσθημά σας. Τολμήστε με την καρδιά και όχι με το Νου.

Ο Ερμής και ο Άρης είναι σε σύνοδο στο Ζώδιο της Παρθένου στην Πανσέληνο αυτή και σε ένα εξαιρετικό τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο.

Πάρτε αποφάσεις και δράστε!

Έχουμε ελεύθερη βούληση και κάθε μέρα, κάθε απόφαση που παίρνουμε είναι σημαντική και το να θέλω και να δρώ με βάση τον πραγματικό μου εαυτό είναι θεμελιώδες χαρακτηριστικό του Λέοντα. Συνδυάστε το αυτό με κοινούς στόχους κοινά όνειρα, κοινή πορεία και συμφιλίωση με το άλλο σας μισό και η μισή δουλειά έχει ήδη γίνει.

Αφήστε τον εγωισμό (Λέοντας) και την αντιδραστικότητα (Υδροχόος) και βρείτε την χρυσή τομή στο κέντρο.

Στο κέντρο εκεί όπου η καρδιά δεν ακούει τις αρνητικές πεποιθήσεις και η αγάπη είναι η πιο δυνατή πεποίθηση.

Ο ΚΑΡΜΙΚΟΣ ΧΑΡΤΑΕΤΟΣ

Στο χάρτη της δύσκολης αυτής Πανσελήνου, σχηματίζεται ένας όμορφος και εκπληκτικά βοηθητικός σχηματισμός χαρταετού με συμμετοχή Αφροδίτης στον Ζυγό, Κρόνου στον Υδροχόο, Βορείου Δεσμού στους Διδύμους, και Νοτίου Δεσμούς στον Τοξότη.

Είναι ένας ξεκάθαρος εξελικτικός σχηματισμός που μας λέει ότι μπορούμε να ενσωματώσουμε τα καρμικά μαθήματα που η Πανσέληνος αυτή φέρνει στο επίπεδο των διαπροσωπικών σχέσεων και να ξαναχτίσουμε την εμπιστοσύνη, την επικοινωνία και το αίσθημα σεβασμού στις σχέσεις μας, με αποτέλεσμα αφοσίωση και δέσμευση.

Είναι εδώ που κρύβεται ο καθαρά καρμικός χαρακτήρας αυτής της Πανσελήνου, σε συνδυασμό με το ότι γίνεται στην αναιρετική μοίρα των σταθερών.

Όσοι και όσες από εσάς που έχετε προσωπικούς πλανήτες ή γωνίες του Ωροσκοπίου σας, στις μοίρες 7°-8° των Ζωδίων του Αέρα ή των Ζωδίων της Φωτιάς, καλείστε από το Σύμπαν να ξεπεράσετε με τον καλύτερο τρόπο τις όποιες πιέσεις ή και κρίση στις σχέσεις σας και να προχωρήσετε μπροστά.

Κάτι μου λέει ότι θα τα καταφέρετε…

Ναι είναι μια δύσκολη Πανσέληνος αυτή σε συνδυασμό με την αναδρομή του πλανήτη Ουρανού, αλλά ελπίζω και εύχομαι σε όλους και όλες σας, να φέρει επιγνώσεις και συνειδητοποιήσεις που θα οδηγήσουν ΜΟΝΟ σε θετική ανανέωση.


Εύχομαι καλή Πανσέληνο σε όλους και όλες σας!!

“Sharing is Caring” – Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κοινοποιήστε στα social media

SUPPORT COSMOS OF ASTROLOGY


COSMOS OF ASTROLOGY MOVED TO AN UPGRADED HOSTING PACKAGE Cosmos of Astrology site has been upgraded and is now giving you quality astrology combined with speed! Dear readers, Cosmos relies on your help to continue to provide for you, not only the best content, but also a smooth and fast internet experience. If you feel so, make a donation to actively support and show your appreciation! Thank you!
Your support makes a big impact. Any gift amount is greatly appreciated.

THE IMPORTANCE OF AN ASTROLOGICAL READING

Andrew Ifandis approaches the horoscope as a portrait of a person’s inherent potential. A reading can reveal your natal chart’s dynamics, prepare you for the future and can constructively help you towards awareness, self-realization and externalizing of your most creative.

 

GET YOUR OWN READING! GO TO SHOP


© Andrew Ifandis-Cosmos of Astrology No part of this article may be used without written consent of the author, unless credit and reference to this website are provided.
Posted in GR