ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021

Sharing is caring:

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ - 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021


Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στις 27°28’ του Ζωδίου των Διδύμων και θα επηρεάσει κυρίως, Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους, και Ιχθύες, οι οποίοι έχετε γεννηθεί τις τελευταίες πέντε ημέρες του Ζωδίου τους, αλλά επίσης και όσους και όσες από εσάς έχετε προσωπικούς πλανήτες ή γωνίες του Ωροσκοπίου σας τους κοντά στις μοίρες 25°–29° του σταυρού των Μεταβλητών.

Η Πανσέληνος λειτουργεί ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ θετικά για Ζυγούς, Υδροχόους αλλά και για Κριούς και Λέοντες, οι οποίοι έχετε γεννηθεί τις τελευταίες πέντε ημέρες του Ζωδίου σας, αλλά επίσης και όσους και όσες από εσάς έχετε προσωπικούς πλανήτες ή γωνίες του Ωροσκοπίου σας στις μοίρες 26°–29°59’ των παραπάνω Ζωδίων.


ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021

Από τον αστρολόγο Andrew Ifandis

­

Ένα ολόγιομο φεγγάρι πραγματοποιείται στις 19 Δεκεμβρίου στον άξονα Διδύμων – Τοξότη.

Είναι η τελευταία πανσέληνος του 2021 και κάτω από το μαρμαρυγές, παγωμένο αλλά και σα στολίδι φως της κορυφώνονται συναισθηματικές αλλά και νοητικές διεργασίες που ξεκίνησαν το τελευταίο διάστημα και ιδιαίτερα από τις 4 Δεκεμβρίου μέχρι και σήμερα.

Η ενέργεια που έχει η πανσέληνος αυτή στους Διδύμους είναι θετική, καθαρή και ξεκάθαρη. Λίγο πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και τις δύο επόμενες εβδομάδες μετά την Πανσέληνο, θα είναι σαν ένα φως το οποίο μεγαλώνει σταδιακά και διώχνει μπερδεμένες και ομιχλώδεις καταστάσεις.

Είναι ένα φεγγάρι που φέρνει νοητική υπερδιέγερση και αναμοχλεύει σκέψεις και προβληματισμούς αλλά η όλη αυτή διεργασία στο νοητικό ολοκληρώνεται με τον καλύτερο τρόπο, αφού στο τέλος έχει απόσταγμα και ουσία.

Είναι ακριβώς μέσα από τις προσωπικές μας σκέψεις μας ή μέσα από συζητήσεις με σημαντικά πρόσωπα στη ζωή μας, που θα καταλήξουμε σε ωφέλιμα συμπεράσματα.

Φέρνει μεν κορύφωση συναισθημάτων αλλά η κορύφωση αυτή έχει σαν αποτέλεσμα διαύγεια και λύτρωση, και αυτό γιατί αυτό το φεγγάρι χαρακτηρίζεται από μια θετική αποστασιοποίηση από δραματικούς συναισθηματισμούς.

Στις θετικές και σχεδόν ακριβείας όψεις που κάνει με τον Δία από το Ζώδιο του Υδροχόου δεν μεγαλοποιεί καταστάσεις, δεν φέρνει υπερβολές στα συναισθήματα αλλά αντίθετα φέρνει αντικειμενικότητα και ψυχραιμία.

Μας βοηθάει να επινοήσουμε λύσεις, να διακρίνουμε ευκαιρίες, να δούμε τα συναισθήματά μας λογικά. Ξεκαθαρίζει η ομίχλη και το κυριότερο σταματάμε να αμφιταλαντευόμαστε ανάμεσα σε επιλογές και θα πορευθούμε πλέον με βάση την αλήθεια μας και αυτό που μας ταιριάζει περισσότερο και μας ελευθερώνει.

Είναι ένα όμορφο φεγγάρι που μας ανοίγει τα μάτια και φωτίζει τις εσωτερικές μας αλήθειες και σηματοδοτεί μια πολύ καλή περίοδο για να πάρετε αποφάσεις αφού θα είναι όλο και περισσότερο ξεκάθαρο το πλέον το τι λαχταρά η καρδιά σας.

Η Πανσέληνος αυτή τονίζει επίσης την αυτοπεποίθηση μας. Φέρνει καλή διάθεση αλλά και ευεξία. Το φιλοσοφούμε λίγο παραπάνω το πράμα αλλά αυτό μας κάνει και περισσότερο αισιόδοξους.

Μπορεί να λειτουργήσει ιδιαίτερα θετικά, φέρνοντας ακόμα και τύχη σε όσες και όσες από εσάς έχετε προσωπικούς πλανήτες κοντά στην μοίρα 28° και στα Ζώδια του Υδροχόου, Διδύμων ή Ζυγού, είτε στα Ζώδια του Λέοντα η του Κριού.

­

Το φεγγάρι αυτό βοηθάει πολύ επίσης στο να προχωρήσουν και να ξεβαλτώσουν σχέσεις που σας είχαν δυσκολέψει ή κουράσει το τελευταίο διάστημα, καθώς μέσα από το όλο νοητικό ξεκαθάρισμα και την θετική ενέργεια που έχει, διαμορφώνει το καλύτερο πλαίσιο ώστε αυτές να κινηθούν και πάλι προς τα εμπρός.

Βοηθάει το σύμπαν σε αυτό καθώς τις επόμενες ημέρες μετά την Πανσέληνο, η αναδρομή της Αφροδίτης πάνω στον Πλούτωνα, σε συνδυασμό με τα ωραία τρίγωνα που θα κάνουν ο Ερμής από τον Αιγόκερω με τον Ουρανό στον Ταύρο, και ο Άρης από τον Τοξότη με τον ορθόδρομο πλέον Χείρωνα στον Κριό, αποτελούν την αρχή μιας καλή ενδοσκόπησης η οποία και μπορεί να φέρει την ανανέωση και την θεραπεία.

Ναι, για όσους και όσες από εσάς ανήκετε στα ζώδια της Γης και έχετε προσωπικούς πλανήτες κοντά στην μοίρα 26° είναι ακριβώς αυτό. Οι όψεις χιαστί που κάνουν η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας με τη Σελήνη, φέρνουν ακριβώς αυτή την ανάγκη να ανά-προσδιορίσετε αλλά και να κάνετε τομές στους τρόπους που σχετίζεσθε ώστε να έρθει η ανανέωση, αλλιώς οδεύουμε σε κλείσιμο κύκλου.

Μερικές φράσεις κλειδιά για την Πανσέληνο:

  • Κορυφώνονται αποφάσεις για θέματα έχουν να κάνουν με εκπαίδευση, μεταφορικά μέσα, ταξίδια, εκδόσεις βιβλίων, λανσάρισμα ιστοσελίδας, σεμινάρια.
  • Καιρός για γόνιμες σκέψεις και ξεκάθαρα συμπεράσματα καθώς οι ψυχολογικές και συναισθηματικές ομίχλες ξεκαθαρίζουν.
  • Είναι κατάλληλη περίοδος για να προχωρήσουμε μπροστά σχέσεις που δυσκόλεψαν υπό το βάρος των εκλείψεων που προηγήθηκαν.

­


Εύχομαι σε όλους και όλες σας μια όμορφη Πανσέληνο, αλλά και να περάσετε όμορφα στις γιορτινές ημέρες που είναι μπροστά μας!

Αστρολόγος Andrew Ifandis

Sharing is Caring” – Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κοινοποιήστε στα social media

SUPPORT COSMOS OF ASTROLOGY


COSMOS OF ASTROLOGY MOVED TO AN UPGRADED HOSTING PACKAGE Cosmos of Astrology site has been upgraded and is now giving you quality astrology combined with speed! Dear readers, Cosmos relies on your help to continue to provide for you, not only the best content, but also a smooth and fast internet experience. If you feel so, make a donation to actively support and show your appreciation! Thank you!
Your support makes a big impact. Any gift amount is greatly appreciated.

THE IMPORTANCE OF AN ASTROLOGICAL READING

Andrew Ifandis approaches the horoscope as a portrait of a person’s inherent potential. A reading can reveal your natal chart’s dynamics, prepare you for the future and can constructively help you towards awareness, self-realization and externalizing of your most creative.

 

GET YOUR OWN READING! GO TO SHOP


© Andrew Ifandis-Cosmos of Astrology No part of this article may be used without written consent of the author, unless credit and reference to this website are provided.
Posted in GR