ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022

Sharing is caring:

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ 2022

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022

 

Από τον αστρολόγο Andrew Ifandis


Η Πανσέληνος γίνεται στις 16°01’ του Ζωδίου των Διδύμων και θα επηρεάσει κυρίως, Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους, και Ιχθύες, οι οποίοι είναι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο του Ζωδίου τους, αλλά επίσης και όσους και όσες από εσάς έχετε προσωπικούς πλανήτες ή γωνίες του Ωροσκοπίου σας τους κοντά στις μοίρες 12°–20° του σταυρού των Μεταβλητών.


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας


Μία Πανσέληνος γεμάτη με ένταση και αγανάκτηση πραγματοποιείται στις 8 Δεκεμβρίου.

Κάθε Πανσέληνος είναι μια κορύφωση γεγονότων τα οποία ξεκίνησαν με την Νέα Σελήνη που προηγήθηκε και φέρνει στο φως συνειδητοποιήσεις αφού μας καλεί να δούμε ξεκάθαρα τα συναισθήματα μας και να τα ευθυγραμμίσουμε με τις εξωτερικές καταστάσεις.

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζώδιο των Διδύμων και το ζητούμενο είναι να εκφράσουμε το πως νιώθουμε. Συναισθήματα θολά, αποτέλεσμα περισσότερο σκέψεων και ανάλυσης, επιλογές, και διλλήματα έρχονται τώρα στο προσκήνιο.

Ευμετάβλητος ο ψυχισμός μας και ευαίσθητος από συζητήσεις, λόγια και κουβέντες που ειπώθηκαν τις προηγούμενες μέρες, αναζητά ασφάλεια στην κατανόηση του πως και του γιατί.

Θέλουμε να ξεπεράσουμε οτιδήποτε μας εμποδίζει και μας στερεί την ελευθερία μας, την ανεμελιά μας, και η αλήθεια μας γίνεται σημαντική. Θεωρούμε ότι μέσα από το να την πούμε, να την επικοινωνήσουμε θα μπορέσουμε να δώσουμε και στους άλλους τη μεγάλη εικόνα και να την κατανοήσουν.

Με τον Άρη όμως να είναι σε ανάδρομη πορεία και σε σύνοδο με την Σελήνη αυτό δεν είναι εύκολο αφού το νοητικό μας, μπερδεμένο και κουρασμένο από την υπερανάλυση των συναισθημάτων μας δεν μπορεί να διακρίνει καθαρά.

Μνησικακία, πικρία, και αγανάκτηση γιατί τα πράγματα δεν κυλούν και δεν είναι όπως τα οραματιζόμαστε βράζουν στο πίσω μέρος της ύπαρξης.

Με τον Άρη στους Διδύμους και ανάδρομο και εκτός ορίων θα θυμηθούμε παλιά και ξεχασμένα που μας πόνεσαν και υπάρχει ο κίνδυνος να γίνουμε προκλητικοί. Ο Ερμής επίσης εκτός ορίων στον Αιγόκερω γίνεται κυνικός και επικριτικός.

Είμαστε παρορμητικοί και έτοιμοι να μιλήσουμε στην έξαψη της στιγμής, και οι συζητήσεις είναι πολύ εύκολο να μετατραπούν σε διαφωνίες και τσακωμούς.

Είναι ευάλωτος ο ψυχισμός μας, εύθικτος. Νιώθουμε απροστάτευτοι και γυμνοί, καθώς το τρίγωνο και εξάγωνο που σχηματίζει ο Χείρωνας από τον Κριό με την Σελήνη και τον Ήλιο, λειτουργεί σα δίκοπο μαχαίρι.

Χρειάζεται αρκετή υπομονή και πολύ σοφία ώστε να μπορέσουμε να διαχειριστούμε αυτή την τρωτότητα, γιατί αν εκφραστεί με την προσδοκία να την καταλάβουν οι άλλοι και να την αγκαλιάσουν και αυτό δεν γίνει, τότε θα ξυπνήσει το πληγωμένο θηρίο μέσα μας με αποτέλεσμα ακόμα περισσότερες πληγές.

“Τα λόγια σαν βία, σπάζουν τη σιωπή, με ορμητικό θόρυβο, είναι τόσο ανώφελα, μόνο ζημιά μπορούν να προκαλέσουν”, λέει ένας στίχος από ένα κομμάτι που μας προτρέπει να απολαύσουμε τη σιωπή.

Με τον Άρη ανάδρομο αυτό που χρειάζεται είναι να κάνουμε μια στροφή προς τα μέσα αντί να αφεθούμε στην παρόρμηση να μιλήσουμε.

Χρειάζεται να επιλέξουμε με περισσότερη σκέψη το ποιες μάχες θέλουμε να δώσουμε και αν έχει νόημα να το κάνουμε τώρα, αφού κάτω από την ενέργεια αυτού του Φεγγαριού τα θέματα που θα θίξουμε εύκολα θα ξεφύγουν από τα όρια τους και οι γενικεύσεις που θα ειπωθούν θα ρίξουν περισσότερο λάδι στη φωτιά και θα φουντώσουν το θυμό.

Χρειάζεται να προσέξουμε το τι λέμε και να επιστρατεύσουμε την υπομονή και το μέτρο που έχει ό Ερμής στον Αιγόκερω, όταν εκφραστεί με τις θετικές του ιδιότητες.

Είναι κυβερνήτης της Πανσελήνου ο Ερμής και χορηγός του Άρη και όλα θα κριθούν ακριβώς από τη διαχείριση των σκέψεων και το λέξεων μας αλλά θέλει προσπάθεια και αυτό αφού ο Ερμής είναι σε τετράγωνο με τον Δία στους Ιχθύες και… δεν μαζεύεται εύκολα.

Δύσκολη πανσέληνος και θέλει προσοχή επίσης στην οδήγηση καθώς όλη η ένταση θα εκδηλώνεται και στους δρόμους και τις μετακινήσεις. Θέλει προσοχή επίσης στην επικοινωνία με αδέλφια, συγγενείς και γείτονες αλλά και στις πληροφορίες που θα μεταφέρουμε για να μην εκθέσουμε αλλά και να μην εκτεθούμε. 

Κάποια βοήθεια στην εκρηκτική ενέργεια της πανσελήνου μπορεί να έρθει από το τρίγωνο και εξάγωνο που αυτή σχηματίζει με τον Κρόνο στον Υδροχόο, αλλά και κατά την αστρολογική μου άποψη, μέσα από το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα.

Οι όψεις με τον Κρόνο μπορούν να λειτουργήσουν σταθεροποιητικά, και να μετριάσουν την ένταση αρκεί να χαλιναγωγήσουμε τα συναισθήματα μας, να φερθούμε περισσότερο ώριμα, με αίσθημα υπευθυνότητας και με ξεκάθαρα τα θέλω μας. Αλλά… με στόχευση να πραγματοποιηθούν τα θέλω αυτά στο μέλλον. αργότερα, και συγκεκριμένα είτε στα τέλη Ιανουαρίου είτε στις αρχές Μαρτίου, και όχι στο σήμερα. Σήμερα δεν. Υπομονή λοιπόν…

Η όψη με τον Ποσειδώνα μπορεί να λειτουργήσει θετικά εφόσον διοχετεύσουμε όλη την εσωτερική ένταση σε κάτι το δημιουργικό.

Επίσης με την όψη αυτή μπορούμε συνειδητά να επιλέξουμε να παραμείνουμε σε μια πρόσκαιρη αδράνεια, στο να αφεθούμε στην κούραση από τα γεγονότα και τις καταστάσεις, στο να αποδεχτούμε το να συνεχίζουν τα πράγματα να μην είναι ξεκάθαρα, και να το κάνουμε αυτό ως προτιμότερο από το να ανοίξουμε συζητήσεις και να προσπαθήσουμε να βρούμε την αλήθεια, σε ένα τοπίο που για τις επόμενες δύο εβδομάδες θα παραμένει, θολό, ρευστό και μεταβαλλόμενο.
­

Εύχομαι σε όλους και όλες σας να διαχειριστείτε με τον καλύτερο τρόπο το δύσκολο αυτό Φεγγάρι και υπομονή μέχρι την Νέα Σελήνη που γίνεται δύο ημέρες πριν τα Χριστούγεννα και η οποία φέρνει νέα ενέργεια!

 

Sharing is Caring” – Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κοινοποιήστε στα social media


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας

SUPPORT COSMOS OF ASTROLOGY


COSMOS OF ASTROLOGY MOVED TO AN UPGRADED HOSTING PACKAGE Cosmos of Astrology site has been upgraded and is now giving you quality astrology combined with speed! Dear readers, Cosmos relies on your help to continue to provide for you, not only the best content, but also a smooth and fast internet experience. If you feel so, make a donation to actively support and show your appreciation! Thank you!
Please transition to the updated PayPal settings by configuring them within the "WP Accept PayPal Payment" plugin's settings menu.
Your support makes a big impact. Any gift amount is greatly appreciated.

THE IMPORTANCE OF AN ASTROLOGICAL READING

Andrew Ifandis approaches the horoscope as a portrait of a person’s inherent potential. A reading can reveal your natal chart’s dynamics, prepare you for the future and can constructively help you towards awareness, self-realization and externalizing of your most creative.

 

GET YOUR OWN READING! GO TO SHOP


© Andrew Ifandis-Cosmos of Astrology No part of this article may be used without written consent of the author, unless credit and reference to this website are provided.
Posted in GR