ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ – 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020: Κατακλυσμιαία Συναισθήματα

Sharing is caring:

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ - 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020


Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στις 10°12’ του Ζωδίου των Ιχθύων.

Επηρεάζει κυρίως Ιχθύες και Παρθένους, καθώς επίσης και Διδύμους και Τοξότες, οι οποίοι έχουν γεννηθεί στις τελευταίες ημέρες του α΄ δεκαημέρου ή στις τρείς πρώτες ημέρες του β΄ δεκαημέρου, καθώς και όσους και όσες από εσάς έχετε τους προσωπικούς σας πλανήτες ή τον Ωροσκόπο σας κοντά στις μοίρες 08° – 12° του Μεταβλητού σταυρού.

Η ενέργεια της Πανσελήνου επηρεάζει σχετικά θετικά Ταύρους και Σκορπιούς αντίστοιχα γεννημένους στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου, και στις αρχές του δευτέρου.


Μία Πανσέληνος στους Ιχθύες λαμβάνει χώρα στις 2 Σεπτεμβρίου στο Ζώδιο των Ιχθύων.

Η Σελήνη βρίσκεται στο ονειρικό και ψυχικό ζώδιο των ιχθύων και φέρνει στο προσκήνιο συναισθήματα ρομαντικής νοσταλγίας. Η ψυχή αποζητά την φυγή από την έρημο του πραγματικού, τα συναισθήματα είναι ρευστά και έντονα και το όνειρο της απόδρασης ή της ώσμωσης με το υπερβατικό μας κατακλύζουν.

Απέναντι της ο Ήλιος, στο ζώδιο της Παρθένου θέτει προσγειωμένες επιδιώξεις και αποζητά κάτι πιο χειροπιαστό από το νεφελώδες και αόριστο. Μας θυμίζει ότι τα όνειρα έχουν μια τάση να μη γίνονται πραγματικότητα, τουλάχιστον αν μένουν μόνο θεωρητικά και δεν συνοδεύονται από δουλειά, μεθοδικότητα, προσοχή και έμφαση στις λεπτομέρειες.

Η αντίθεση αυτή ανάμεσα στο τι μπορούμε και τι ονειρευόμαστε είναι που φορτίζει συναισθηματικά αυτή την Πανσέληνο με αποτέλεσμα το συναίσθημα να ξεχειλίζει.
Έχουμε ανάγκη το όνειρο και από την άλλη θέλουμε να λογαριάσουμε λογιστικά και με κάθε λεπτομέρεια το πώς αυτό θα γίνει πράξη.

Πως θα πέτυχει κανείς μια τέτοια υπέρβαση;

Ο Ουρανός από το Ζώδιο του Ταύρου βρίσκεται σε βοηθητική όψη σφήνας με τα δύο Φώτα, αφού κάνει τρίγωνο με τον Ήλιο και εξάγωνο με τη Σελήνη.

Αυτό σημαίνει τουλάχιστον για όσους και όσες από εσάς ανήκετε στα Ζώδια της Παρθένου, των Ιχθύων, των Διδύμων, του Τοξότη, του Ταύρου, του Σκορπιού, του Λέοντα και του Υδροχόου, ότι μπορεί να βρεθεί μια ισορροπία ανάμεσα στην υπέρβαση που ζητάει αυτό το Φεγγάρι και τα πρακτικά θέματα που ανακύπτουν κάνοντας την, από τη στιγμή που είσαστε διατεθειμένοι να κάνετε αλλαγές αλλά και ανατροπές.

Αλλαγές αλλά και ανατροπές. οι οποίες μπορεί ναι μεν να μην ταιριάζουν με το αίσθημα ασφάλειά σας, και οι οποίες θα ταράξουν την αρμονία σας, αλλά που από την άλλη είναι απαραίτητες να τις τολμήσετε.

Για Ζώδια που αναφέραμε προηγουμένως, η πανσέληνος αυτή λειτουργεί απελευθερωτικά αφού πρώτα τα έχει αναγκάσει να κοιτάξουν κατάματα τα συναισθήματα τους και έχουν συναισθανθεί τις υποχρεώσεις τους απέναντι στους σημαντικούς άλλους.

Φέρνει την ανανέωση μέσα από συναισθηματική κάθαρση.

Οι δυσκολίες, που παρουσιάζει όμως αυτό το Φεγγάρι δεν λείπουν, και αφορούν για μία ακόμα φορά τα Ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού αφού Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι θα βιώσουν την αναστάτωση και την αυτολύπηση που μπορεί να φέρνει αυτή η πανσέληνος χωρίς την βοηθητική όψη του πλανήτη Ουρανού ο οποίος εκτονώνει ανανεωτικά.

Δυστυχώς για άλλη μια φορά οι φίλοι και οι φίλες των Παρορμητικών, ειδικά όσοι και όσες από εσάς είστε γεννημένοι στις τελευταίες ημέρες του τρίτου δεκαήμερου, συναισθάνεστε έντονα και αντιλαμβάνεστε μόνο τους περιορισμούς που έχει αυτό το Φεγγάρι, μέσα από το χάσιμο της πίστης σας και όλο και μεγαλύτερες τάσεις φυγής από τις πιέσεις της καθημερινότητας.

Το Ταυ-τετράγωνο ανάμεσα στον Άρη την Αφροδίτη και τον Κρόνο δεν αφήνει περιθώρια για να ονειροπολήσετε ή απλά έστω να ξεφύγετε για λίγο, αφού μόνο μέσα από πάθη, συγκρούσεις, πάγωμα και συναισθηματική απομάκρυνση είναι που θα εκφραστεί η ένταση αυτού το Φεγγαριού.

Μια θετική όψη στο χάρτη αυτής της Πανσελήνου που δυνητικά μπορεί να βελτιώσει κάπως τα πράγματα, είναι το εξάγωνο που κάνει η Αφροδίτη με τον Ερμή και η οποία δίνει διέξοδο μέσα από φιλικές επαφές και επισκέψεις, κοινωνικότητα, και μετρημένες και ευγενικές σκέψεις και λόγια.

 

Σε οποία και από τις δυο κατηγορίες Ζωδίων που αναφέραμε παραπάνω και αν ανήκετε προσπαθήστε να διαχειριστείτε τα κατακλυσμιαία συναισθήματα που φέρνει αυτή η πανσέληνος με χάρη και ενσυναίσθηση.

 


“Sharing is Caring” – Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κοινοποιήστε στα social media

SUPPORT COSMOS OF ASTROLOGY


COSMOS OF ASTROLOGY MOVED TO AN UPGRADED HOSTING PACKAGE Cosmos of Astrology site has been upgraded and is now giving you quality astrology combined with speed! Dear readers, Cosmos relies on your help to continue to provide for you, not only the best content, but also a smooth and fast internet experience. If you feel so, make a donation to actively support and show your appreciation! Thank you!
Your support makes a big impact. Any gift amount is greatly appreciated.

THE IMPORTANCE OF AN ASTROLOGICAL READING

Andrew Ifandis approaches the horoscope as a portrait of a person’s inherent potential. A reading can reveal your natal chart’s dynamics, prepare you for the future and can constructively help you towards awareness, self-realization and externalizing of your most creative.

 

GET YOUR OWN READING! GO TO SHOP


© Andrew Ifandis-Cosmos of Astrology No part of this article may be used without written consent of the author, unless credit and reference to this website are provided.
Posted in GR