ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ – 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021

Sharing is caring:

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021


ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021

Από τον αστρολόγο Andrew Ifandis

 

Μια δυναμική Πανσέληνος που μας φέρνει σε ευθυγράμμιση με τα όνειρά μας και προκαλεί δράσεις και αναταράξεις -οι οποίες ΟΜΩΣ θα μας κατευθύνουν προς αυτά, πραγματοποιείται στις 28°13’ του Ζωδίου των Ιχθύων στις 21 Σεπτεμβρίου.

Η Σελήνη βρίσκεται στο ονειρικό και ψυχικό ζώδιο των ιχθύων και μέσα μας λαχταράμε να κάνουμε πράξη τα όνειρά μας, καθώς θέλουμε να αποδράσουμε από την έρημο του πραγματικού.

Απέναντι της ο Ήλιος, στο ζώδιο της Παρθένου θέτει προσγειωμένες επιδιώξεις και αποζητά το χειροπιαστό για τις επιδιώξεις μας, μη αρκούμενος σε νεφελώδεις και αόριστες χίμαιρες και υποσχέσεις. Μας θυμίζει ότι τα όνειρα έχουν μια τάση να μη γίνονται πραγματικότητα, τουλάχιστον αν μένουν μόνο θεωρητικά και δεν συνοδεύονται από δουλειά, μεθοδικότητα, προσοχή και έμφαση στις λεπτομέρειες.

Το καλό όμως με αυτή την Πανσέληνο στους Ιχθύες, είναι ότι γίνεται σε συνέχεια της Νέας Σελήνης στην Παρθένο που πραγματοποιήθηκε στις 7 Σεπτεμβρίου. Ήταν μια Νέα Σελήνη ιδανική για να θέσουμε στόχους και νέα ξεκινήματα και έτσι τώρα δύο εβδομάδες μετά η Πανσέληνος αυτή μας φέρνει μεν αντιμέτωπους με εμπόδια και καταστάσεις, αλλά και ταυτόχρονα μας ωθεί στο να συνεχίσουμε προς τον αρχικό μας σκοπό, ανεπηρέαστοι και γεμάτοι πίστη.

Είναι σαν μια επιβεβαίωση ότι βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο και ότι οι προσπάθειές μας θα ολοκληρωθούν αφού πρώτα ρυθμίσουμε λεπτομέρειες η ξεπεράσουμε τις αρχικές δυσκολίες.

Η Πανσέληνος αυτή ζητάει από εμάς δράση και κίνηση. Έχει στοιχεία αυτενέργειας, ορμής, αγωνιστικότητας και θέλησης.

Μπορεί να μας δώσει κουράγιο και τόλμη. Να μας κάνει αγωνιστικούς. Είναι ένα φεγγάρι το οποίο κρύβει μέσα του τη δύναμη να διεκδικήσουμε το δίκιο μας. Μια Πανσέληνος που φέρνει την απαραίτητη διορατικότητα για βρούμε το δρόμο μας μέσα από άτομα και καταστάσεις που μας απογοητεύουν, και η οποία ξεσκεπάζει κρυφές και νεφελώδεις καταστάσεις.

Το πλέγμα ενεργειών που σχηματίζουν οι όψεις αυτού του Φεγγαριού δεν σημαίνει ότι ο δρόμος μπροστά είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, κάθε άλλο. Έχει κλειδιά και μυστικά η ευθυγράμμιση μας. Από την άλλη όμως τα εμπόδια δεν είναι ούτε τεράστια, ούτε αξεπέραστα, αλλά είναι απλά εμπόδια που θα ξεπεραστούν…

Το πρώτο κλειδί για να επωφεληθούμε από την ενέργεια αυτής της Πανσελήνου είναι να πάρουμε αποφάσεις βασισμένοι στην εσωτερική μας φωνή. Αν αφήσουμε τα πρακτικά θέματα και τις πληροφορίες που μας έρχονται από έξω να είναι ο γνώμονας για το πως θα πράξουμε, το μόνο που μας κάνουν είναι να εντείνουν μια αίσθηση αδυναμίας ή απογοήτευσης.

Όχι. Ακούστε την εσωτερική σας φωνή, ακούστε το όνειρό σας. Ελάτε σε επαφή με την διαίσθησή σας, ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΑΣ.

Το δεύτερο κλειδί είναι να συνδεθούμε με την ενέργεια της θετικότατης όψης τριγώνου που κάνει ο Ερμής με το Δία. Είναι μια όψη η οποία σε συνδυασμό με την διαίσθηση που προανέφερα, διευκολύνει την επικοινωνία, αλλά το σημαντικότερο, μας κάνει να αντιληφθούμε ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ και να ΠΛΑΝΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΑΣ με τον καλύτερο τρόπο. Λειτουργεί εξαιρετικά θετικά για Υδροχόους και Διδύμους των τελευταίων ημερών.

Επειδή ο Ερμής, σε μία από τις δύσκολες όψεις αυτού του Φεγγαριού, είναι επίσης και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, θα υπάρχει και μια δυσκολία προσαρμογής καθώς και απόλυτος τρόπος στο πως αντιμετωπίζουμε καταστάσεις ή πρόσωπα που μας πιέζουν ψυχολογικά.  Η όψη αυτή επηρεάζει κυρίως Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του τελευταίου δεκαημέρου, οι οποίοι χρειάζονται ξεκούραση από ευθύνες και επανασύνδεση με το κέντρο τους.

Ο Πλούτωνας όμως είναι και σε ένα θετικό τρίγωνο και εξάγωνο με τον Ήλιο και τη Σελήνη, ή αλλιώς με απλά λόγια η Πανσέληνος αυτή λειτουργεί καθαρτικά και μας γεμίζει με πείσμα και ψυχική δύναμη.

Ειδικά για τα Ζώδια του Σταθερού σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους), και κάπως περισσότερο για αυτά του δευτέρου δεκαημέρου, η Πανσέληνος αυτή κορυφώνει καταστάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες οι οποίες φέρνουν οριστικό τέλος η οριστικό επαναπροσδιορισμό.

Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό σε ένα δύσκολο σχηματισμό με τον Ουρανό στον Ταύρο και τον Κρόνο στον Υδροχόο, και σε συνδυασμό με την ενέργεια που έχει η Πανσέληνος, φέρνει στα Ζώδια αυτά, ΚΑΙ ΜΕ ΘΕΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ, ανάγκη ανεξαρτητοποίησης, ελευθερίας και απόδρασης από σχέσεις οι οποίες δεν ικανοποιούν. Είναι σα να λέει: “Nαι τολμήστε να το κάνετε αφού δεν νιώθετε παρά μόνο απογοήτευση και ακολουθήστε τα όνειρά σας!”

Ναι δεν υπάρχει κανένας λόγος να παραμείνετε σε καταστάσεις ή σχέσεις που σας προκαλούν απογοήτευση και κανένας λόγος επίσης να νιώθετε ενοχικά.

Για όσες και όσους από εσάς είστε ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο των Σταθερών, και δεν είστε σε κάποια σχέση, η Πανσέληνος αυτή μπορεί να “φωτίσει” τα αισθηματικά σας με ξαφνικές νέες γνωριμίες, οι οποίες όμως θα χρειαστούν λίγο διάστημα μέχρι να φανεί το κατά πόσο σας ταιριάζουν ή όχι.

Για τα Μεταβλητά Ζώδια (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες) η Πανσέληνος αυτή θα λειτουργήσει με “μαγικό” τρόπο, αφού όσοι και όσες από εσάς ανήκετε στα Ζώδια αυτά, θα διαπιστώσετε στις μέρες που ακολουθούν την Πανσέληνο, ξεμπλοκαρίσματα, πρόοδο και ενδυνάμωση, χωρίς να καταλάβετε καλά-καλά το πώς αυτό έγινε. Αυτό ισχύει για τα Μεταβλητά αλλά και για τους αγαπητούς Υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου.

Και αν με ρωτήσετε “Πως θα γίνει αυτό;” απλά θα χαμογελάσω και θα σας πω, το σύμπαν ξέρει… και θα ευχηθώ σε όλους και όλες σας να απολαύσετε μια ΥΠΕΡΟΧΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ η οποία μπορεί να βιωθεί αρχικά ως κάπως δυναμική, φέρνοντας ακόμα και μικρές εντάσεις ή πρόσκαιρες απογοητεύσεις, αλλά που στο βάθος της είναι… όμορφη εξελικτικά!


Εύχομαι καλή Πανσέληνο σε όλους και όλες σας!!

“Sharing is Caring” – Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κοινοποιήστε στα social media

 

SUPPORT COSMOS OF ASTROLOGY


COSMOS OF ASTROLOGY MOVED TO AN UPGRADED HOSTING PACKAGE Cosmos of Astrology site has been upgraded and is now giving you quality astrology combined with speed! Dear readers, Cosmos relies on your help to continue to provide for you, not only the best content, but also a smooth and fast internet experience. If you feel so, make a donation to actively support and show your appreciation! Thank you!
Your support makes a big impact. Any gift amount is greatly appreciated.

THE IMPORTANCE OF AN ASTROLOGICAL READING

Andrew Ifandis approaches the horoscope as a portrait of a person’s inherent potential. A reading can reveal your natal chart’s dynamics, prepare you for the future and can constructively help you towards awareness, self-realization and externalizing of your most creative.

 

GET YOUR OWN READING! GO TO SHOP


© Andrew Ifandis-Cosmos of Astrology No part of this article may be used without written consent of the author, unless credit and reference to this website are provided.
Posted in GR