ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟ ΖΥΓΟ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022

Sharing is caring:

 

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟ ΖΥΓΟ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022


ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟ ΖΥΓΟ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022

Από τον αστρολόγο Andrew Ifandis


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας


Η Πανσέληνος το βράδυ στις 16 του μήνα στο Ζώδιο του Ζυγού, είναι ξεκάθαρα ένα φεγγάρι το οποίο αφορά, επηρεάζει, φέρνει σε κρίσιμο σημείο και αναβαθμίζει ή τελειώνει σχέσεις και συνεργασίες.

Πραγματοποιείται μέσα σε ένα συνδυασμό ευνοϊκών αλλά και έντονα δύσκολων όψεων, και έτσι λειτουργεί εντελώς διαφορετικά ανάλογα με το σημείο στο οποίο πέφτει στο προσωπικό μας Ωροσκόπιο και ανάλογα με τη θέση σε μοίρα και Ζώδιο των προσωπικών πλανητών μας και του Ωροσκόπου και Μεσουρανήματός μας.

Γιατί αυτή η Πανσέληνος αφορά λίγο περισσότερο τις σχέσεις μας από άλλες;

 

Στην αστρολογία, κάθε πανσέληνος είναι μια πράξη ισορροπίας.

Αποτελεί το αποκορύφωμα μιας διαδικασίας που ξεκινά με τη Νέα Σελήνη και φτάνει στο απόγειο της με την Πανσέληνο.

Κατά την περίοδο της πανσελήνου οι ανάγκες μας γίνονται αισθητές και έρχονται στο προσκήνιο υπό το φως του Ήλιου. Η πρόκληση είναι να συγκεράσουμε αυτό που έχουμε ανάγκη με αυτό που θέλουμε.

Καλούμαστε λοιπόν να καταφέρουμε μια πράξη ισορροπίας επάνω στον άξονα Ζυγού – Κριού, τον ίδιο το άξονα των Σχέσεων στην Αστρολογία αφού το Ένα Ζώδιο σχετίζεται με το ΕΓΩ και το άλλο Ζώδιο σχετίζεται με το ΕΜΕΙΣ.

Με τη Σελήνη στο Ζυγό προσπαθούμε να συμβιβάσουμε τα συναισθήματά μας, και να βρούμε αρμονικές ισορροπίες στο πώς αλληλοεπιδρούμε με τους άλλους γύρω μας.

Ακριβώς απέναντι της, ο Ήλιος, ο συνειδητός μας εαυτός, προβάλλει την ατομικότητά μας στα συναισθήματα αυτά και προασπίζει δυναμικά ένα “Εγώ” μεγαλύτερο από το “Εμείς”.

Στη συγκεκριμένη Πανσέληνο στο Ζυγό της 16ης Απριλίου το να εξισορροπήσει κανείς αυτή την πίεση είναι κάτι που απαιτεί αρκετή δουλειά!

Απαιτεί επίπονες τομές και να δούμε σε βάθος θέματα της σχέσης μας τα οποία για αρκετό καιρό ήταν κρυμμένα. Θέματα τα οποία τώρα έρχονται στην επιφάνεια και μας καλούν να δούμε την ίδια μας τη “Σκιά”.

Χρειάζεται να δουλέψουμε τις σκοτεινές πλευρές μας. Να αντιμετωπίσουμε κατάματα δικές μας συμπλεγματικές συμπεριφορές, ζήλειες, χειραγώγηση, παιχνίδια δύναμης και ωμότητες.

Αυτά είναι τα σκοτεινά φεγγάρια του Πλούτωνα. Αυτά είναι τα που υφέρπουν σα φίδια στον ποθητό κήπο της Εδέμ που ονειρευόμαστε για μας και το αγαπημένο μας πρόσωπο.

Αυτό είναι το Ταυ-Τετράγωνο που κάνει ο Πλούτωνας με την Πανσέληνο και ΜΟΝΟ αν ρίξουμε το Φως της αυτό-ανάλυσης στις Σκιές μας, θα εξέλθουμε από το σκοτάδι, γεμάτοι προσωπική δύναμη και με τις σχέσεις μας ανανεωμένες.

Δύσκολο να γίνει ειδικά για Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους των τελευταίων πέντε ημερών οι οποίοι δέχονται όλη την πίεση επάνω τους.

Η Πανσέληνος γίνεται τέσσερις μέρες μετά την σύνοδο του Δία με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Η Σελήνη από το Ζυγό, σε όψη χιαστί με την σύνοδο, μας θέτει ακριβώς τον προβληματισμό για το πως μπορούμε να ξαναβρούμε την έμπνευση και να μοιραστούμε και πάλι ένα κοινό όνειρο με το σύντροφό μας, χωρίς όμως ταυτόχρονα να χάσουμε τον εαυτό μας.

Θα τα καταφέρουμε ή θα κόψουμε τη σχέση εντελώς;

 

Και είναι και ο χρόνος – Κρόνος που… από τη μία έρχεται για να βοηθήσει, καθώς φέρνει υπευθυνότητα, ανάληψη ευθύνης και αλήθεια στην έκφραση των συναισθημάτων μας όταν θα κάνουμε τις σημαντικές συζητήσεις.

Αλλά από την άλλη φέρνει, και για αρκετό διάστημα ακόμα, το βάρος και την ευθύνη σε ΟΛΟΥΣ μας για τις όποιες επιλογές μας, αφού σε ΜΟΝΙΜΟ τετράγωνο μέχρι τέλος Φθινοπώρου με τους Δεσμούς της Σελήνης, μας καλεί να πάρουμε τη μοίρα μας στα χέρια μας!

Πάρτε το χρόνο σας… σκεφτείτε καλά…

μιλήστε την αλήθεια σας εάν κάτω από το Φεγγάρι αυτό προκύψουν εντάσεις και συζητήσεις με το άλλο σας μισό.

Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ουρανό, σχηματίζουν ένα πολύ ευνοϊκό εξάγωνο με την Αφροδίτη. Ευνοούνται έτσι συζητήσεις ανάμεσα σε σας και το ταίρι σας.

Για όσους και όσες από εσάς είστε μόνοι, το Φεγγάρι αυτό θα αναμοχλεύσει έντονα συναισθήματα μοναξιάς και ανάγκης να είστε σε σχέση.

Θ’ αφήσει ένα γλυκόπικρο συναίσθημα ότι κάτι πρέπει να αλλάξει μέσα σας στο πως προσεγγίζετε και το τι ζητάτε από μια σχέση. Θα είναι κάτι σαν ψυχανάλυση στη μοναξιά της νοσταλγίας για επαφή…

…και οι σκιές θα τρεμοπαίζουν στον τοίχο της αυτοπροστασίας που υψώνει κανείς όταν απλά φοβάται να δει τον εαυτό του μέσα από τον καθρέφτη των ματιών ενός άλλου.

 

Λίγο πιο θετικά το εξάγωνο που κάνει η σύνοδος Ουρανού – Ερμή με την Αφροδίτη μπορεί, για εσάς που είστε μόνες και μόνοι να δώσει ευκαιρίες για φλερτ και νέες γνωριμίες ειδικά αν έχετε προσωπικούς πλανήτες στις μοίρες 11°- 14° του Ταύρου, Ιχθύ, Αιγόκερου, Σκορπιού, Καρκίνου, Λέοντα, Υδροχόου.

Είναι δύσκολο το Φεγγάρι αυτό αρχικά, αλλά θα λειτουργήσει βοηθητικά τελικά θέλω να πιστεύω γιατί σε άλλη μια θετική όψη, τα δύο Φώτα, λίγες μέρες μετά την Πανσέληνο θα κάνουν όμορφες όψεις με τον Άρη.

Ο Ήλιος εξάγωνο μαζί του, και η Σελήνη τρίγωνο, διοχετεύοντας έτσι την αρχική πίεση του Φεγγαριού αυτού σε αποφάσεις που θα παρθούν από κοινού, σε δράση, σε ανανεωμένη ζωτικότητα, ή απλά….σε καθαρό ερωτικό πάθος!

 

Σας εύχομαι λοιπόν, να διαχειριστείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ιδιαίτερα έντονη ενέργεια αυτής της Πανσελήνου στο Ζυγό. Να κάνετε τις απαραίτητες τομές.

Και να πάρετε τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις, για εσάς πάνω απ’ όλα!

 

Sharing is Caring” – Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κοινοποιήστε στα social media


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας

SUPPORT COSMOS OF ASTROLOGY


COSMOS OF ASTROLOGY MOVED TO AN UPGRADED HOSTING PACKAGE Cosmos of Astrology site has been upgraded and is now giving you quality astrology combined with speed! Dear readers, Cosmos relies on your help to continue to provide for you, not only the best content, but also a smooth and fast internet experience. If you feel so, make a donation to actively support and show your appreciation! Thank you!
Your support makes a big impact. Any gift amount is greatly appreciated.

THE IMPORTANCE OF AN ASTROLOGICAL READING

Andrew Ifandis approaches the horoscope as a portrait of a person’s inherent potential. A reading can reveal your natal chart’s dynamics, prepare you for the future and can constructively help you towards awareness, self-realization and externalizing of your most creative.

 

GET YOUR OWN READING! GO TO SHOP


© Andrew Ifandis-Cosmos of Astrology No part of this article may be used without written consent of the author, unless credit and reference to this website are provided.
Posted in GR