ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟ ΖΥΓΟ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023

Sharing is caring:

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟ ΖΥΓΟ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023


ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟ ΖΥΓΟ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023

Από τον αστρολόγο Andrew Ifandis


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας


Η Πανσέληνος  πραγματοποιείται στην 16° 07’ του Ζωδίου του Ζυγού. Επηρεάζει έντονα Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκαιρους, οι οποίοι έχουν γεννηθεί κοντά στο μέσο του δευτέρου δεκαημέρου.

Επηρεάζει επίσης όσους και όσες από εσάς έχετε προσωπικούς πλανήτες, Ωροσκόπο ή Μεσουράνημα στις μοίρες 13° – 19° των παραπάνω ζωδίων.


Εσύ και οι άλλοι, η αλήθεια της αυτό-έκφρασης ΣΟΥ και η αλήθεια των σχέσεων ΣΟΥ φωτίζονται από την όμορφη Πανσέληνο στο Ζυγό που γίνεται στις 6 Απριλίου.

Ο Ήλιος από τον Κριό σε γεμίζει με όρεξη και θέληση.

Ξέρεις τι ζητάς, τι θέλεις. Βλέπεις το μελλοντικό εαυτό σου. Έχεις την τόλμη και την πρωτοβουλία με το μέρος σου. Επιγνώσεις σημαντικές θα φωτιστούν μέσα σου με την Πανσέληνο αυτή. Θα είναι σα να κοιτάζεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη και να χαμογελάς με ικανοποίηση.

Το ταξίδι ξεκίνησε με την προηγούμενη Νέα Σελήνη δύο εβδομάδες πριν προς ένα πεπρωμένο που μόλις και άρχισες να κατανοείς. Αδιόρατα, διαισθητικά, σαν όνειρο που μοιάζει να μπορεί να γίνει αληθινό.

Είναι ένα φεγγάρι στο οποίο ζυμώνονται ή ολοκληρώνονται μέσα σου αποφάσεις που έχουν να κάνουν με το ταξίδι σου. Ταξίδι της νόησης, διαδρομές φιλοσοφίας, οπτικές νέες που έχουν πλέον στόχο να σε βελτιώσουν.

Έχεις να μάθεις, έχεις να προχωρήσεις μπροστά. Είναι το όραμά σου, αυτό που οφείλεις να φροντίσεις και να υπηρετήσεις ανεξάρτητα από το τι λένε και τι θέλουν οι άλλοι.

Ναι η Πανσέληνος αυτή στο Ζυγό θα φέρει αλλαγές στην κόσμο-θέαση σου μέσα από συγκρίσεις. Εσύ κι οι άλλοι.

Σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο και βρίσκεις την ισορροπία που καιρό αναζητούσες. Όχι πλέον “το καλό παιδί” για χάρη των άλλων και της αρμονίας, όχι άλλοι συμβιβασμοί, αλλά μια τολμηρή Δήλωση, του ποια και ποιος είσαι, χωρίς έπαρση, αλλά και χωρίς επιθετικότητα.

Το θέλεις;

Μπορείς!

Και εφόσον το μπορείς τότε έχει γιατρειά αυτό το Φεγγάρι. Θέλει προσαρμογή και όχι συμβιβασμό και είναι ίαμα και βάλσαμο αρκεί να νιώσεις ευγνωμοσύνη για όσα σε περιτριγυρίζουν. Δουλειά, συνεργασίες, σχέσεις. Αλλάζεις ΕΣΥ. Αλλάζει η εικόνα που έχεις για τον εαυτό σου. Μαθαίνεις περισσότερο το να ζητάς ισότιμα με το πόσο δίνεις.

Ζυγαριά.

Έχει θεραπεία η Πανσέληνος αυτή με συμμετοχή του Χείρωνα, για σχέσεις που έγειραν προς τη μία πλευρά. Έχει συντροφικότητα και έγνοια για να τις δώσεις στην περίπτωση που τις στέρησες. Έχει συντροφικότητα και ομορφιά για να τις λάβεις στην περίπτωση που τη ζητούσες και δεν την έπαιρνες.

Κάθε τι που σας πλήγωσε φέρτε το μπροστά σας, για να το δείς μαζί με τον\την σύντροφό σου. Χωρίς υπερβολές, αλλά και χωρίς συμβιβασμούς για χάρη των συμβιβασμών. Είναι ένα φεγγάρι που μπορεί να φέρει και πάλι την ζυγαριά στο κέντρο.

Και μόλις είσαι στο κέντρο θα νιώσεις πόσο εύκολα ευθυγραμμίζονται η δράση και η αποφασιστικότητα με τους στόχους σου. Θα πράξεις διαισθητικά. Χωρίς διλλήματα. Απαλά, ήρεμα.

Η ανάληψη ευθυνών θα είναι εξυγίανση με αυτήν την Πανσέληνο όπως επίσης και η ανάληψη δράσης.

Το νιώθεις? Κάντο.

Είναι βασισμένα στο ρεαλισμό τα όνειρα σου. Πήγαινε προς αυτά και κάνε αυτό που σε εμπνέει.

Δεν υπάρχει φόβος, ρίσκο. Δεν υπάρχει πλέον δισταγμός.

Ερμής στον Ταύρο σε σύνοδο με το Βόρειο Δεσμό, Άρης στον Καρκίνο, και Κρόνος στους Ιχθύες σ’ ένα όμορφο σχηματισμό μικρού τριγώνου ταλέντου, λειτουργούν βοηθητικά με την Πανσέληνο αυτή, ώστε να έρθει η ανάπτυξη μέσα από την προσαρμογή. Προσαρμόζεσαι στο τί είναι εφικτό. Χωρίς άγχος. Με διαίσθηση συνδυασμένη με ρεαλισμό.

Είναι νοητική ηρεμία και πρακτικότητα, πρωτοβουλίες που σε ευθυγραμμίζουν με τα όνειρά σου, αλλά και ωριμότητα συναισθήματος που έχει έγνοια και φροντίδα.

Η Αφροδίτη από τον Ταύρο σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Άλλη μια όμορφη όψη.

Θα έχεις την πίστη. Θα έχεις την δημιουργικότητα. Θα νιώθεις, στα αισθήματα σου, ασφάλεια που ομορφαίνει τις σχέσεις σου. Θα νιώθεις ότι μπορείς και πάλι να πετάξεις στα σύννεφα χωρίς να φοβάσαι με πέσεις απότομα.

Η Πανσέληνος αυτή κρύβει πολλές δυνατότητες ανάπτυξης, να ξεπεραστούν πληγές του παρελθόντος, και να βρεθεί και πάλι ο ενθουσιασμός να οδηγήσετε τη δυναμική τη σχέσης σας στο επόμενο επίπεδο.

Για όσους και όσες είστε μόνοι η περίοδος είναι πολύ θετική ώστε να νιώσετε την σιγουριά. Και τι καλύτερο από το να νιώθετε σιγουριά εσείς με τον εαυτό σας, ώστε έτσι να δημιουργηθεί μια ισχυρή βάση και να έρθει έτσι μια νέα σχέση;

Τυχόν νέες γνωριμίες λοιπόν που θα κάνετε με την Πανσέληνο αυτή θα έχουν την ίδια με εσάς θέληση, ώστε τα βήματα να γίνουν σωστά, αργά και με συναισθηματική φροντίδα, κάτι το οποίο θα βοηθήσει στο να οικοδομήσετε έτσι μια ισχυρή μακροπρόθεσμη σχέση ή μια μακροπρόθεσμη συνεργασία.

Απολαύστε λοιπόν την Πανσέληνο στο Ζυγό, σε ισορροπία με εσάς αλλά και μαζί με τους σημαντικούς άλλους.

 


Sharing is Caring” – Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κοινοποιήστε στα social media

Μη παραλείψεις να κάνεις τη δωρεά σου και να υποστήριξεις το Cosmos of Astrology!


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας

SUPPORT COSMOS OF ASTROLOGY


COSMOS OF ASTROLOGY MOVED TO AN UPGRADED HOSTING PACKAGE Cosmos of Astrology site has been upgraded and is now giving you quality astrology combined with speed! Dear readers, Cosmos relies on your help to continue to provide for you, not only the best content, but also a smooth and fast internet experience. If you feel so, make a donation to actively support and show your appreciation! Thank you!
Your support makes a big impact. Any gift amount is greatly appreciated.

THE IMPORTANCE OF AN ASTROLOGICAL READING

Andrew Ifandis approaches the horoscope as a portrait of a person’s inherent potential. A reading can reveal your natal chart’s dynamics, prepare you for the future and can constructively help you towards awareness, self-realization and externalizing of your most creative.

 

GET YOUR OWN READING! GO TO SHOP


© Andrew Ifandis-Cosmos of Astrology No part of this article may be used without written consent of the author, unless credit and reference to this website are provided.
Posted in GR