ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023

Sharing is caring:

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023


ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023

Από τον αστρολόγο Andrew Ifandis


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας


Η Πανσέληνος στο Λέοντα είναι ένα δύσκολο φεγγάρι και επηρεάζει όλους και όλες μας ανεξάρτητα από το Ζώδιό μας, και ανάλογα με το σε ποιο οίκο του προσωπικού μας χάρτη πραγματοποιείται.

Θα επηρεάσει περισσότερο ΤΑΥΡΟΥΣ, ΛΕΟΝΤΕΣ, ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ, ΥΔΡΟΧΟΟΥΣ, των μέσων του δευτέρου δεκαημέρου ή όσους και όσες από εσάς έχετε προσωπικούς πλανήτες ή γωνίες του Ωροσκοπίου σας στις μοίρες από 13 ° έως 19° των παραπάνω Ζωδίων.

Δύσκολη επίσης αλλά και που μπορεί να λειτουργήσει θεραπευτικά για ΚΡΙΟΥΣ, ΔΙΔΥΜΟΥΣ, ΖΥΓΟΥΣ, ΤΟΞΟΤΕΣ, ΙΧΘΥΕΣ των αρχών του δευτέρου δεκαημέρου ή για όσους και όσες από εσάς έχετε προσωπικούς πλανήτες ή γωνίες του Ωροσκοπίου σας στις μοίρες από 10° έως 13° των παραπάνω Ζωδίων.


­

Μια «παγωμένη» πανσέληνος πραγματοποιείται στις 5 Φεβρουάριου στο Ζώδιο του Λέοντα. Είναι ένα δύσκολο Φεγγάρι το οποίο θα δοκιμάσει σχέσεις και συνεργασίες.

Η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα αναζητεί και αναμοχλεύει μέσα μας συναισθήματα χρωματισμένα με πάθος και χαρά.

Αναζητάμε τη δημιουργικότητα, θέλουμε να εκφράσουμε το τι νιώθουμε. Είναι σημαντική η αποδοχή και το να μας θαυμάζουν.

Από την άλλη μεριά απέναντί της ο Ήλιος στο ζώδιο του Υδροχόου εκλογικεύει το συναίσθημα, μας κάνει περισσότερο αντικειμενικούς και αντιστέκεται στο δράμα αποζητώντας την συνεργασία και το κοινό όφελος.

Η αντίθεση αυτή, στην αρνητική της εκδοχή, ενισχύει την ένταση στις σχέσεις, αφού οι εγωιστικές συμπεριφορές, ο υπερβολικός συναισθηματισμός, τα μελοδράματα και οι προσπάθειες επιβολής του ενός προσώπου στο άλλο, φέρνουν αποστασιοποίηση και ψυχρότητα.

Κάθε πανσέληνος στον Λέοντα χορηγείται ΠΑΝΤΑ άμεσα και έμμεσα από τον πλανήτη Ουρανό (βασικά μαθήματα αστρολογίας) και στην συγκεκριμένη Πανσέληνο ο Ουρανός είναι επιπρόσθετα και σε όψη τετραγώνου τόσο με την Σελήνη όσο και με τον Ήλιο.

Ο πλανήτης Ουρανός σχετίζεται με την ανεξαρτησία, την ελευθερία, την ατομικότητα, το σπάσιμο των ορίων και του κάθε τι το οποίο έχει δομή. Στο τετράγωνό του λοιπόν με την Πανσέληνο φέρνει ξαφνικές συνειδητοποιήσεις και αλήθειες που είχαμε θάψει κάτω από το χαλί. Το Φεγγάρι αυτό φέρνει την αλήθεια του Αρσενικού και του Θηλυκού στο Φως. Η μία αλήθεια κόντρα με την άλλη, και αν δεν υπάρξει πνεύμα συνεργασίας και αδελφικότητας, κοινό όραμα, και αληθινή επικοινωνία, τότε ο Ουρανός θα λειτουργήσει εξατομικεύοντας τα δύο “θέλω”, αυτό της γυναίκας και αυτό του άντρα και θα λειτουργήσει διασπαστικά και χωριστικά.

Αυτή η Πανσέληνος στο Λέοντα στις 5 Φεβρουαρίου θα δοκιμάσεις λοιπόν τις σχέσεις φέρνοντας στην επιφάνεια όλα εκείνα τα στοιχεία που τις από-δομούν.

 

Μία ακόμη όψη που σε αυτό το Φεγγάρι θα παίξει μεγάλο ρόλο, είναι το τετράγωνο μεταξύ του Άρη από τους Διδύμους και της Αφροδίτης από τους Ιχθύες. Μια όψη πολύ στενή η οποία φέρνει και πάλι το Αρσενικό αντιμέτωπο με το Θηλυκό. Διαμάχες, ένταση των συναισθημάτων και πάθος που θα ξεσπάσει σε καυγάδες. 

Είναι τριπλή η υπογραφή της σύγκρουσης μέσα στις σχέσεις με την Πανσέληνο αυτή, αφού η σύγκρουση αυτή εκφράζεται ενεργειακά και από την Πανσέληνο και από το Τετράγωνο του Ουρανού με τα Φώτα αλλά και από το τετράγωνο του Άρη με την Αφροδίτη.

Μια όψη κλειδί η οποία, ανάλογα με τον προσωπικό σας χάρτη μπορεί να λειτουργήσει είτε βοηθητικά στο παραπάνω σκηνικό και να μειώσει τις εντάσεις φέρνοντας τελικά θεραπεία, είτε το ακριβώς ανάποδο, να ολοκληρώσει δηλαδή με ένα υγιές τέλος, είναι το τρίγωνο εξάγωνο που σχηματίζει ο Χείρωνας με τα δύο Φώτα ενώ παράλληλα βρίσκεται σε όψη εξαγώνου με τον Άρη και ημι-εξαγώνου με την Αφροδίτη.

Υπάρχουν δυνατότητες να βρεθεί θεραπεία στο πρόβλημα αρκεί να το θέλουν και τα δύο μέρη. Προϋπόθεση οι συζητήσεις τομές, και να υπάρχει ακόμα μια σπίθα έρωτα ή αγάπης.

Η Πανσέληνος στο Λέοντα θα εκφραστεί με πάθος. Αλλά το πάθος αυτό αν δεν ενεργήσουμε σοφά, θα είναι το πάθος της σύγκρουσης και του τσακωμού, καθώς θα συνειδητοποιούμε την αποξένωση στην οποία έχει φτάσει η σχέση μας.  

Αν δεν υπάρξει διάθεση να θεραπευτεί η πληγή, αυτή η Πανσέληνος θα είναι τελικά ένα Παγωμένο φεγγάρι που μιλά για την αδυναμία, του να ανάψει εκ νέου η σπίθα των σχέσεων.

Τα σενάρια είναι τα εξής:

  1. Χωριστική και διασπαστική Πανσέληνος που προκαλεί αποδόμηση μέσω έντασης και οριστικό χωρισμό.
  2. Χωριστική Πανσέληνος και συνειδητοποίηση κλεισίματος κύκλου. Αυτό θα έρθει ως αποτέλεσμα της κορύφωσης της Αποξένωσης. Θα έρθει μέσα από την Mονότονη και Bουβή συναισθηματική Ανία που θα κορυφωθεί τις ημέρες που θα προηγηθούν τις πανσελήνου καθώς οι συνειδητοποιήσεις θα είναι σημαντικές.
  3. Διαφωνίες και διαμάχες οι οποίες φέρνουν στο προσκήνιο θέματα που ήταν κρυμμένα αλλά που τελικά τα προσπερνάμε πρόσκαιρα μέσω του τετραγώνου Άρης – Αφροδίτη. Δηλαδή μέσω της έλξης και του σεξ μετά τους τσακωμούς ως τον καλύτερο τρόπο συμφιλίωσης. Βολικό αλλά δεν λύνει το πρόβλημα.
  4. Συνειδητοποιήσεις και βλέπουμε κατάματα τα αληθινά προβλήματα στη σχέση και με διάθεση συνεργασίας και συμμετοχής, χωρίς Λεοντικά δράματα αλλά και χωρίς Υδροχοικές ανεξαρτησίες, τα συζητάμε με σοφία και διάθεση ίασης, και προσπαθούμε ώστε να κλείσουν οριστικά με αμοιβαίες υποχωρήσεις.
  5. Τέλος… για όσους είναι μόνοι και μόνες το Φεγγάρι αυτό μπορεί να φέρει ξαφνικές και αναπάντεχες γνωριμίες με έντονο το στοιχείο της σεξουαλική έλξης.

Κάτι από όλα τα παραπάνω θα κάνει αυτό το Φεγγάρι, το οποίο για πολλούς και πολλές από εσάς, θα φέρει στην επιφάνεια θέματα τα οποία σας απασχόλησαν για πρώτη φορά στα τέλη Ιουλίου του 2022.

Δύσκολο το Φεγγάρι αυτό και ειδικά τις ημέρες λίγο πριν και μέχρι την Πανσέληνο αλλά και τις επόμενες δύο εβδομάδες μετά  την πραγματοποίησή του.

Εύχομαι σε όλους και όλες σας να ισορροπήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις δύσκολες ενέργειες που έχει αυτή η Πανσέληνος στο Λέοντα. 

 


Sharing is Caring” – Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κοινοποιήστε στα social media

Μη παραλείψεις να κάνεις τη δωρεά σου και να υποστήριξεις το Cosmos of Astrology!


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας

SUPPORT COSMOS OF ASTROLOGY


COSMOS OF ASTROLOGY MOVED TO AN UPGRADED HOSTING PACKAGE Cosmos of Astrology site has been upgraded and is now giving you quality astrology combined with speed! Dear readers, Cosmos relies on your help to continue to provide for you, not only the best content, but also a smooth and fast internet experience. If you feel so, make a donation to actively support and show your appreciation! Thank you!
Your support makes a big impact. Any gift amount is greatly appreciated.

THE IMPORTANCE OF AN ASTROLOGICAL READING

Andrew Ifandis approaches the horoscope as a portrait of a person’s inherent potential. A reading can reveal your natal chart’s dynamics, prepare you for the future and can constructively help you towards awareness, self-realization and externalizing of your most creative.

 

GET YOUR OWN READING! GO TO SHOP


© Andrew Ifandis-Cosmos of Astrology No part of this article may be used without written consent of the author, unless credit and reference to this website are provided.
Posted in GR