ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

Sharing is caring:

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024


ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

iN darK placeS

Από τον αστρολόγο Andrew Ifandis


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας


Κάτι σε απασχολεί.

Κάτι βαθιά μέσα σου αναμοχλεύει τα σκοτάδια…

Ανακατεύει τα υπαρξιακά ερωτήματα.

Μια ένταση, μια ψυχική κατάσταση που σε κάνει να νιώθεις ότι δεν έχεις τη δύναμη να κάνεις όσα θέλεις. Μια κατάσταση ότι οι δυνάμεις σε υπερνικούν.

Ναι η Πανσέληνος στην 04°17′ του Σκορπιού φωτίζει τις πιο μύχιες πλευρές της ψυχής σου και σε βάζει σε ένα σταυροδρόμι. Καθώς τα δύο φώτα, Ήλιος και Σελήνη είναι σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, η ένταση της Πανσελήνου αυτής είναι βαθιά, εσώτερη, ψυχική και δοκιμάζει τη δύναμή σου.

Μια σειρά από θέματα στο πως λειτουργείς μέσα σε ομάδες ανακύπτουν από το πουθενά. Είμαι ο τελευταίος τροχός της άμαξας. Οι άλλοι με επιβουλεύονται. Είμαι αρχηγός και δεν το κατανοούν. Με πιέζουν στην δουλειά οι ανώτεροί μου. Κανείς δε με καταλαβαίνει θα τους δείξω εγώ.

Σκέψεις σκέψεις σκέψεις…

Μια σειρά από θέματα που έχουν να κάνουν με την σχέση σου προβληματίζουν… Εχω δώσει τη δύναμή μου. Με κάνει ότι θέλει. Δεν με θέλει πιά όσο πριν. Όλο το δικό του/της θέλει να γίνεται…. Πρέπει να πάρω το πάνω χέρι. Δε με σέβεται… θα του / της δείξω εγώ.

Μια σειρά από θέματα που έχουν να κάνουν με τη μητρότητα εμφανίζονται… Θέλω να γίνω μητέρα. Γιατί δεν είμαι ακόμη; Αργησα… Είμαι καλή μητέρα; Αυτό το παιδί δεν με καταλαβαίνει καθόλου κάνει τα δικά του.

Σκέψεις σκέψεις σκέψεις…

Είμαι μόνη. Είμαι μόνος. Πότε θα μπορέσω και εγώ να βρω το άλλο μου μισό. Να νιώσω ότι ανήκω κάπου. Ζηλεύω όταν βλέπω τα ζευγάρια να περνούν από μπροστά μου και μόνο ο Θεός ξέρει πόσο μα πόσο μόνη / μόνος νιώθω.

Θέλω οικονομική άνεση. Θέλω προαγωγή. Θέλω να είμαι δυνατή/ δυνατός. Γιατί περιμένω τόσο καιρό και δε γίνεται τίποτε από τα μεγαλεπήβολα σχέδια μου… Νιώθω σα να είμαι μπροστά σε τοίχο. Θα επιμείνω μέχρι τελικής πτώσης όμως θα γίνει αυτό που επιθυμώ.

Σκέψεις σκέψεις σκεψεις…

Καίνε οι επιθυμίες, οι βαθιές, οι άσβεστες οι Πλουτώνιες…

Είναι το φεγγάρι αυτό, μυστικιστικά βαθύ και εσώτερο που σου δημιουργεί κάποιες από τις παραπάνω σκέψεις. Είναι το φεγγάρι αυτό που κυβερνά το σκοτάδι της νύχτας και του Σκορπιού. Ένα φεγγάρι που φέγγει πάνω από μια βραχώδη ακτή, όπως μας λέει το Sabian σύμβολο της συγκεκριμένης μοίρας του Σκορπιού, και που ρίχνει το φως του στις ξασπρισμένες πέτρες που δέρνονται από τα κύμματα.

Η αλλαγή που θέλεις μπορεί να πάρει πολύ χρόνο και να θέλει πολλή ενέργεια. Η συναισθηματική πίεση που νιώθεις μπορεί να φαίνεται ανυπέρβλητη. Μπορείς να αντέξεις; Η μήπως να τα παρατήσεις; Υπάρχουν λύσεις;

Η λύση βρίσκεται στο να ΜΗΝ προσπαθήσεις να ξεφύγεις από την συναισθηματική κατάσταση, τα μεγάλα ψυχολογικά ζητήματα και ανησυχίες που θα νιώσεις.

Στον να ΜΗΝ προσποιηθείς ότι δεν υπάρχουν και να αποφύγεις να ασχοληθείς μαζί τους αλλά ούτε και να τα καταπιέσεις.

Η λύτρωση βρίσκεται στον να μην αφήσεις την πίεση αυτή να σε κάνει να χάσεις τον έλεγχο.

Έχεις τον έλεγχο. Έχεις τη δύναμη. Αυτό είναι απλά ένα μικρό τεστ.

Τι σου φέρνει χαρά, που είναι η απλότητα;

Δες τις καταστάσεις απλά και με όσο δυνατόν λιγότερες περιπλοκές…

Δε σε παίρνει τηλέφωνο γιατί δε σε θέλει και όχι για τους χίλιους λόγους που εφευρίσκεις.

Έχεις θέματα στη σχέση σου όχι γιατί φταίει ο άλλος αλλά γιατί είτε εσύ κάτι δεν βλέπεις για σένα, είτε γιατί εσύ επιτρέπεις στον άλλο / άλλη να συνεχίζει συμπεριφορές και πρακτικές.

 

Βρες τη Δύναμή ΣΟΥ.

 

Μέσα από τις ψυχολογικές διακυμάνσεις που θα σου φέρει αυτό το φεγγάρι, ο στόχος είναι να σκάψεις βαθιά μέσα σου… να δεις τι πονά, τι κακοφορμίζει. Κάτω από τη λάσπη θα βρεις το θησαυρό.

Και ο Θησαυρός είναι η συνειδητοποίηση του ποιες είναι οι πραγματικές ανάγκες σου. Τι κρύβεται πίσω από κάθε σου κίνητρο και τι είναι αυτό που σου βαμπιρίζει κίνητρα και συναίσθημα.

Θέλεις μακροχρόνια σχέση για τη σχέση ή θέλεις μια βαθιά σύνδεση ψυχής; Αν αυτό δε το βρίσκεις εκεί που είσαι ή εκεί που ψάχνεις, τότε δες απλά ότι η σχέση που έχεις ή που θέλεις να έχεις δεν θα ικανοποιήσει τις ανάγκες σου -ανεξάρτητα από το πόσο εσύ θέλεις να επιμένεις να την έχεις.

Φύγε… Δες το βάθος των κινήτρων σου καθαρά και θα μπορέσεις να καταλάβεις έτσι το πόσο απλά ΕΣΥ καθορίζεις και ΕΣΥ μπορείς μόνο να πας προς αυτό που θα σου φέρει αληθινή ευτυχία. Να ευθυγραμμιστείς ξανά με τους στόχους σου και την αξία σου.

Ο Θησαυρός είναι η αγάπη, η ηρεμία, η επιμονή και η στωικότητα που κρύβει κάθε καρδιά κάτω από το χώμα και τη λάσπη. Λάσπη και χώμα στρώματα κάλυψης που προστατεύουν το θησαυρό ΣΟΥ από το να στέκεται ξέγυμνος, βορά για τους άλλους.

Αν δε σου αρέσει η ακτή φύγε. Μην περιμένεις να ηρεμήσει η θάλασσά.

Δες ποιος / ποια είσαι και ποιες είναι οι πραγματικές σου ανάγκες. Χωρίς πάθος. Χωρίς συναισθηματισμούς. Χωρίς αγκυλώσεις, χωρίς κολλήματα.

Μόνο όταν δεις καθαρά εσένα θα σου είναι ξεκάθαρο το τι θέλεις και πως να το πετύχεις.

Οι σκέψεις θα καθαρίσουν. Η ανάγκη θα ζυγιστεί με το τι είναι πρακτικό. Η παρόρμηση με το τι είναι ηθικό. Το πολύπλοκο θα γίνει απλό και οι πράξεις θα είναι συνειδητές.

Η Πανσέληνος αυτή ενώνει Ψυχή, Σώμα, Βούληση και Ανάγκες σε ένα ενιαίο ενεργειακό ρεύμα. Αφού σε διαπεράσουν πρώτα πολλά ντεσιμπέλ ψυχικής έντασης, αυτό-αναίρεσης, ή εγωπάθειας, το ρεύμα θα μετασχηματιστεί σε μια υψηλή ροή, εστιασμένη, καναλαρισμένη και προσηλωμένη προς την αλήθεια της Ψυχής σου.

 

Ότι χαμηλοδονούμενο και αν σκέφτηκες… ότι Σκορπιονικό και αν ένιωσες… είναι πολύ μικρό μπροστά σε ΣΕΝΑ.

 

Στάσου δυνατός και δυνατή στις περιστάσεις.

Δες το σκοτεινό σου κομμάτι και υπερνίκησέ το.

Βρες τη δύναμή σου, αν την έχεις δώσει άσκοπα σε κάτι που δεν αξίζει.

 

Ότι και να σε πιέζει είσαι δυνατός και δυνατή για να το αντέξεις!

Η Πανσέληνος αυτή στο Σκορπιό κάνει τη διαφορά και φέρνει τελικά μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες την Αντοχή, την Δύναμη, την Εξέλιξη και τελικά την Γαλήνη Ψυχής, τη γαληνεμένη ακτή που σου αξίζει.

 

Αστρολόγος Ανδρέας Υφαντής


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας

SUPPORT COSMOS OF ASTROLOGY


COSMOS OF ASTROLOGY MOVED TO AN UPGRADED HOSTING PACKAGE Cosmos of Astrology site has been upgraded and is now giving you quality astrology combined with speed! Dear readers, Cosmos relies on your help to continue to provide for you, not only the best content, but also a smooth and fast internet experience. If you feel so, make a donation to actively support and show your appreciation! Thank you!
Your support makes a big impact. Any gift amount is greatly appreciated.

THE IMPORTANCE OF AN ASTROLOGICAL READING

Andrew Ifandis approaches the horoscope as a portrait of a person’s inherent potential. A reading can reveal your natal chart’s dynamics, prepare you for the future and can constructively help you towards awareness, self-realization and externalizing of your most creative.

 

GET YOUR OWN READING! GO TO SHOP


© Andrew Ifandis-Cosmos of Astrology No part of this article may be used without written consent of the author, unless credit and reference to this website are provided.