ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021

Sharing is caring:

LUNAR ECLIPSE 19 NOVEMBER 2021


Η Σεληνιακή Έκλειψη πραγματοποιείται στις 27°14’ του ζωδίου του Ταύρου. Ιδιαίτερη σημασία η έκλειψη αυτή θα έχει για όσους ανήκουν στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού, (Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους) οι οποίοι είναι γεννημένοι στα ημερολογιακά διαστήματα, από 14 έως 18 Φεβρουαρίου, από 16 έως 20 Μαΐου, από 18 έως 22 Αυγούστου και από 17 έως 21 Νοεμβρίου. Επίσης σε όσους και όσες από εσάς έχετε προσωπικούς πλανήτες η τον Ωροσκόπο τους κοντά στις μοίρες 11° – 15° και 25° – 29° των Ζωδίων αυτών.


ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021

Από τον αστρολόγο Andrew Ifandis

 

Και να που είμαστε και πάλι στην περιοχή των Εκλείψεων μια περίοδο που φέρνει αλλαγές και προκαλεί συνειδητοποιήσεις σημαντικές και ουσιαστικές.

Σημαντικότατες αστρολογικά οι Εκλείψεις είναι αρωγοί, μέσω δυσκολιών αρκετές φορές, για να αφήσουμε πίσω μας παρωχημένα σχήματα συμπεριφορών, ανθρώπους και καταστάσεις, ακόμα και όταν εμείς οι ίδιοι δε το αντιλαμβανόμαστε αφού μας «σπρώχνουν» θέλουμε δε θέλουμε, στο να γράψουμε το επόμενο κεφάλαιο της προσωπικής μας ιστορίας.

Στις 19 Νοεμβρίου 2021 έχουμε μια Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο, την πρώτη από τις δύο Εκλείψεις που κλείνουν το 2021, αλλά και την πρώτη από τις εκλείψεις στον Άξονα Ταύρου – Σκορπιού, έναν άξονα που θα φιλοξενήσει όλες (!) τις εκλείψεις του 2022.

Η συγκεκριμένη Έκλειψη στον άξονα αυτό μας κάνει, χωρίς να το θέλουμε, να γυρίσουμε σελίδα, να αφήσουμε πίσω μας καταστάσεις ή και να αλλάξουμε εντελώς την αντίληψή μας για το τι σημαίνει οικονομική και συναισθηματική ασφάλεια και τι είναι αυτό που μας κάνει δυνατούς.

Σχέσεις, καταστάσεις, άτομα, ακόμα και δουλειές που δεν μας καλύπτουν συναισθηματικά, φτάνουν στο τέλος τους ΑΜΕΣΑ ή ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ την έκλειψη αυτή, ή ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ η έκλειψη αυτή σηματοδοτεί την αρχή του τέλους τους, το οποίο θα έρθει μέσα στους επόμενους έξι με εφτά μήνες.

Είναι υπαρξιακά τα ζητήματα που εγείρει αυτή η έκλειψη. Τι θέλουμε από τη ζωή μας; τι μας γεμίζει; τι αξίζει περισσότερο, να ζούμε στο χρυσό κλουβί ή να είμαστε η αληθινή μας Φύση; Είμαστε καλά; και αν ναι πόσο αυτάρκεις νιώθουμε με τον εαυτό μας; Μήπως αντίθετα έχουμε εναποθέσει την αξία μας και κατά συνέπεια και τη δύναμή μας σε κάποιον ή κάποιους άλλους;

Μια έκλειψη που αποκαλύπτει ξεκάθαρα, παιχνίδια δύναμης και εξουσίας, και μας κάνει να αντιληφθούμε σε βάθος το πως και το γιατί. Μετά από αυτό, τίποτε δε θα είναι όπως πριν…

Είναι μεγάλη η ένταση συναισθημάτων που θα φέρει στο προσκήνιο αυτή η έκλειψη και δυστυχώς θα βιώσουμε υπερβολές και έλλειψη μέτρου καθώς όσα καταπιέζαμε θα μας κατακλύσουν ξαφνικά και απρόσμενα. Είναι το ξεχείλισμα του φράγματος μετά από πολλαπλές προσπάθειες να κρατήσουμε τα προσχήματα.

Υπερβολές, αλλά και διάθεση απελευθέρωσης για κάποιες και κάποιους άλλους, αφού η Έκλειψη αυτή θα φουντώσει μέσα τους επιθυμία για ανεξαρτητοποίηση.

Καλό είναι να ζυγίσετε τα ρίσκα και να μην δράσετε υπό καθεστώς υπερβολικής αισιοδοξίας στις αποφάσεις σας. Ελέγξτε τις παρορμήσεις σας και αποφύγετε υπερβολές έκφρασης.
­

Η Έκλειψη αυτή θα φέρει επίσης ξαφνικές ανατροπές που δεν τις περιμένατε. Και αυτό γιατί ο Άρης σε αντίθεση με τον Ουρανό δρουν επαναστατικά, εκρηκτικά και φέρνουν τα πάνω κάτω, επισπεύδοντας ακόμα περισσότερο τις αλλαγές.

Μπορεί όμως αντίθετα, να φέρει, και ειδικά σε όσες και όσους από εσάς έχετε προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 13° του άξονα Ταύρου – Σκορπιού, σημαντικές και πολύ μελετημένες αποφάσεις τις οποίες εσείς θα ανακοινώσετε ξαφνικά σε άλλους, εκπλήσσοντας και ταράζοντάς τους με τις αποκαλύψεις σας!

Και αυτό το λέω γιατί εδώ στις μοίρες 12° και 13° που είναι ο Άρης και ο Ουρανός, υπάρχει η «υπολογιστική» βοήθεια από την Αφροδίτη στην 12° του Αιγόκερω, η οποία στο τρίγωνό της με τον Ουρανό και το εξάγωνό της με τον Άρη, υποδηλώνει ότι το ξαφνικό δεν είναι καθόλου ξαφνικό και ότι πίσω από τις φαινομενικά παρορμητικές αποφάσεις, υπάρχει… ζουμί.
­

Θα ήθελα τελειώνοντας την ανάλυση της πολύ δύσκολης αυτής έκλειψης, η οποία θα μας επηρεάσει όλους μας, να πω επίσης προσοχή για ατυχήματα, ειδικά στα σταθερά Ζώδια που είναι κοντά στις μοίρες της έκλειψης, αλλά και για «ατυχήματα» άλλης φύσεως, αφού το τετράγωνο Δία – Σελήνη σε συνδυασμό με τη όλη ενέργεια της έκλειψης μπορεί να φέρει απρόσμενες εγκυμοσύνες.

Είναι μια δύσκολη έκλειψη όπως καταλαβαίνετε αλλά ευτυχώς υπάρχει και μία καλή όψη διεξόδου αφού η Σελήνη είναι σε τρίγωνο – αποκλίνων βέβαια άρα λιγότερο ισχυρό, με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω.

Η όψη αυτή μας δίνει ψυχική δύναμη, μας πεισμώνει και μας χαλυβδώνει ώστε να αντιμετωπίσουμε τυχόν δυσκολίες. Είναι όμως και μία όψη που μας κάνει δυνατούς και μας δίνει την απαραίτητη αποφασιστικότητα να προχωρήσουμε σε τυχόν δύσκολες αποφάσεις. Αποφάσεις που εμείς μόνοι μας θα έχουμε πάρει, και οι οποίες θα έχουν να κάνουν με τον τερματισμό καταστάσεων που δεν μας καλύπτουν.

Είναι θα έλεγα μια έκλειψη που κρύβει τεράστια δυναμική.

Μια δυναμική η οποία είτε τελικά εκφραστεί άτσαλα, με συναισθηματική ταραχή και ξαφνικές κινήσεις, είτε εκφραστεί με συναισθηματική κορύφωση και χαλύβδινη αποφασιστικότητα ν’ αφήσουμε πίσω μας καταστάσεις… στο τέλος της ημέρας είναι μια έκλειψη που μας ωθεί σε αναγκαία και σημαντικά βήματα προς τα εμπρός.


Εύχομαι Καλή Έκλειψη σε όλους και όλες σας!

“Sharing is Caring” – Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κοινοποιήστε στα social media

SUPPORT COSMOS OF ASTROLOGY


COSMOS OF ASTROLOGY MOVED TO AN UPGRADED HOSTING PACKAGE Cosmos of Astrology site has been upgraded and is now giving you quality astrology combined with speed! Dear readers, Cosmos relies on your help to continue to provide for you, not only the best content, but also a smooth and fast internet experience. If you feel so, make a donation to actively support and show your appreciation! Thank you!
Your support makes a big impact. Any gift amount is greatly appreciated.

THE IMPORTANCE OF AN ASTROLOGICAL READING

Andrew Ifandis approaches the horoscope as a portrait of a person’s inherent potential. A reading can reveal your natal chart’s dynamics, prepare you for the future and can constructively help you towards awareness, self-realization and externalizing of your most creative.

 

GET YOUR OWN READING! GO TO SHOP


© Andrew Ifandis-Cosmos of Astrology No part of this article may be used without written consent of the author, unless credit and reference to this website are provided.
Posted in GR