ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟ ΖΥΓΟ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

Sharing is caring:


ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟ ΖΥΓΟ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024


ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟ ΖΥΓΟ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

Η Δίνη της Δύναμης!

Από τον αστρολόγο Andrew Ifandis


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας


 

Στοιχεία Έκλειψης

Είδος: Σεληνιακή Έκλειψη Παρασκιάς

Μοίρα: 05°07’ Ζυγού

Έκλειψη Νοτίου Δεσμού

Διάρκεια: 4 ώρες και 39 λεπτά

Κύκλος Sarros: 113

­

Κάθε έκλειψη αποτελεί ένα κομβικό σημείο εξέλιξης μέσα σε ένα χρονικό μονοπάτι, που δυο φορές το χρόνο ξεδιπλώνεται μπροστά σου, δίνοντάς σου άλλοτε διακλαδώσεις και καρμικές επιλογές και άλλοτε πλαταίνει για να σε πάει γρηγορότερα μπροστά προς την αυτοπραγμάτωση.

Η Σεληνιακή αυτή Έκλειψη αποτελεί ζευγάρι με την Ηλιακή Έκλειψη στον Κριό η οποία θα γίνει στις 8 Απριλίου, και παράλληλα, συνεχίζει την θεματική των δύο προηγούμενων εκλείψεων που έγιναν έξι μήνες πριν, στις 14 και 28 Οκτωβρίου.

Αφορά τις σχέσεις σου και το πως μπορείς να βρεις ισορροπία ανάμεσα στο ποιος και ποια θέλεις να είσαι και με ποιους και πώς θα πορευτείς μαζί.

Σεληνιακή έκλειψη και Πανσέληνος, θα φωτίσει πτυχές συναισθηματικές μέσα σου που έχουν να κάνουν με το πόσο συμβιβάζεσαι με καταστάσεις και συνθήκες και θα σε κάνει να αναρωτηθείς για την τόλμη σου.

Ανεπαίσθητα ρεύματα αμφιβολίας και αναποφασιστικότητας θα αρχίσουν να ταράζουν τα συναισθηματικά σου νερά… Ρεύματα.. Στρόβιλοι, που θέλουν να σε ταρακουνήσουν και να ξυπνήσουν μέσα στου τη Δύναμη να προχωρήσεις. Να πάρεις αποφάσεις, να τολμήσεις να ακολουθήσεις το μονοπάτι της καρδιάς σου χωρίς να κάνεις συμβιβασμούς αλλά και χωρίς να αδικήσεις κανέναν.

 

Οι σχέσεις στο προσκήνιο λοιπόν καθώς η έκλειψη γίνεται στον άξονα Κριού – Ζυγού. Κυβερνήτης η Αφροδίτη, και η θηλυκή ενέργεια είναι στο προσκήνιο.

Από τον Ιχθύ, η Αφροδίτη στο Ζώδιο της έξαρσής της, και σε σύνοδο με τον Κρόνο, χρωματίζει την ενέργεια της έκλειψης αυτής με προοπτικές να οριστικοποιήσεις θέματα σχέσεων και να βάλεις νέες βάσεις προς την περαιτέρω εξέλιξή τους.

Σημαντικές αποφάσεις για το πως θα προχωρήσετε ΜΑΖΙ ζυμώνονται με αυτή την έκλειψη και ενώ τώρα τα διλήμματα φαίνονται δύσκολα, καθώς θα πλησιάζει η επόμενη έκλειψη θα αρχίσεις να βλέπεις καθαρά, οι αποφάσεις θα παρθούν και η πορεία θα χαραχθεί από κοινού, βήμα- βήμα φέρνοντας τη νέα αρχή.

Είναι μια έκλειψη που θα σε κάνει να δεις τα μέχρι τώρα πεπραγμένα στις σχέσεις σου. Να κατανοήσεις εσένα αλλά και τον/την άλλο/η.

Να δείς αν υπάρχει υπερβολή στο να συμβιβάζεσαι για να ικανοποιήσεις το άλλο σου μισό ή αντίθετα να δεις το βαθμό στον οποίο δρας αρκετά εγωιστικά με αποτέλεσμα να αδικείς η να μην αφήνεις τα περιθώρια στη σχέση να ανθίσει περισσότερο.

Η Αφροδίτη από τους Ιχθύες θα σε γεμίσει με συναίσθημα. Αν είσαι μόνος ή μόνη θα ονειρευτείς την αγκαλιά και θα νοσταλγήσεις αυτή τη βελούδινη αίσθηση του να αφήνεσαι ή να μοιράζεσαι τα όνειρά σου με κάποιον ή κάποια.

Αν είσαι σε σχέση θα υπερισχύσει η δύναμη της αγάπης επάνω σε κάθε αδικία που έγινε και η συγχώρεση και η ανιδιοτέλεια θα λειτουργήσουν λυτρωτικά.

Υφιστάμενες σχέσεις ξεκαθαρίζουν θετικά και το επόμενο βήμα γίνεται με σταθερότητα, ωριμότητα και δυνατότητες περαιτέρω δέσμευσης.

Αν είσαι μόνος ή μόνη είναι σημαντική περίοδος για να μπεις σε μια σχέση καθώς η σύνοδος Αφροδίτης και Κρόνου που έγινε λίγες ημέρες πριν, υπόσχεται νέες σχέσεις με μακροχρόνια προοπτική.

Έκλειψη για σχέσεις λοιπόν. Σχέσεις καρμικές, σχέσεις σημαντικές, σχέσεις ρομαντικές και ταυτόχρονα ώριμες και χωρίς να τρέφονται από ψευδαισθήσεις.

Όλα τα παραπάνω είναι μέσα στη θεματική της έκλειψης και ακόμα περισσότερο σε αφορούν αν είσαι Ταύρος, Καρκίνος, Σκορπιός, Αιγόκερως, ή Ιχθύς με τον Ήλιο σου στις μοίρες 11°-17 ή αν έχεις προσωπικούς πλανήτες, τον Ωροσκόπο σου ή το Μεσουράνημά σου στις μοίρες αυτές και στα παραπάνω Ζώδια.

Η Έκλειψη αυτή έχει επίσης στόχο να σε πάει μπροστά και να δυναμώσει την αυτοπεποίθηση σου. Είναι σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο και μεταμορφώνει θετικά τις σχέσεις σου αφού πρώτα δημιουργήσει μέσα σου τους συναισθηματικούς στροβιλισμούς που ανέφερα στην αρχή.

Θα αντιμετωπίσεις το συναίσθημά σου με τόλμη και θα δικαιώσεις τις μέχρι τώρα επιλογές σου.

Θα δεις βαθιά μέσα σου το πως πρέπει να αλλάξεις. Θα διεκδικήσεις δυναμικά το δίκιο σου, τα θέλω σου, και θα λειτουργήσεις ομαδικά και χωρίς συνεξάρτηση.

Συναίσθημα δυνατό, σκοπός αμοιβαίος, όνειρα κοινά και πολλά υποσχόμενες αρχές για όσους και όσες είστε μόνοι ή μόνες.

Έκλειψη που σε γεμίζει με αυτενέργεια και αυτοπεποίθηση, που φέρνει δυναμικές αρχές σε κάθε τομέα και ειδικά αν είσαι Κριός, Δίδυμος, Λέοντας, Παρθένος, Ζυγός, Τοξότης, ή Υδροχόος με τον Ήλιο σου στις μοίρες 2°έως 8° ή αν έχεις προσωπικούς πλανήτες, τον Ωροσκόπο σου ή το Μεσουράνημά σου στις μοίρες αυτές και στα παραπάνω Ζώδια.

 

Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι τολμηρές συζητήσεις αν είσαι σε σχέση. Η ευεργετική επίδραση της συνόδου Ερμή με Χείρωνα σε βοηθάει να μιλήσεις για το πως νιώθεις και να αγγίξεις το παρελθόν χωρίς να αφήσεις πράγματα να κακοφορμίσουν και φέρνει ίαση και θεραπεία μέσα από ειλικρινή διάλογο.

Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να τολμήσεις να συναντηθείς αν είσαι μόνος η μόνη καθώς συναντήσεις με νέα πρόσωπα κρύβουν υποσχέσεις για καινούρια ξεκινήματα και σε τονώνουν.


Η Έκλειψη αυτή ξεκινάει μέσα σου μικρούς στροβίλους οι οποίοι θα γίνουν Δίνες που θα σε παρασύρουν προς το κέντρο της Δύναμής σου.

Πλουτώνια τόνωση και συναισθηματική ωρίμανση σε κάθε επίπεδο καθώς από αυτή την έκλειψη ξεκινά μια περίοδος μέχρι την επόμενη Έκλειψη στις 8 Απριλίου, και μετά, όπου θα δεις να γίνονται μέσα σου αλλαγές που θα φέρουν σημαντικά και θετικά γεγονότα.

Καθώς το Σεληνιακό Φως θα σκιαστεί δες μέσα σου καθαρά και καθώς το Φεγγάρι θα ξαναλάμψει με το τέλος της έκλειψης δέξου την ενδυναμωτική ενέργειά του.

Το Συμπαντικό Δυναμό κάνει το πρώτο του reset στις 25 Μαρτίου  και όλα είναι δυνατά!

 

Εύχομαι μια καλή Σεληνιακή Έκλειψη σε όλους και όλες σας!

Αστρολόγος Ανδρέας Υφαντής

Από τον αστρολόγο Andrew Ifandis


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας

SUPPORT COSMOS OF ASTROLOGY


COSMOS OF ASTROLOGY MOVED TO AN UPGRADED HOSTING PACKAGE Cosmos of Astrology site has been upgraded and is now giving you quality astrology combined with speed! Dear readers, Cosmos relies on your help to continue to provide for you, not only the best content, but also a smooth and fast internet experience. If you feel so, make a donation to actively support and show your appreciation! Thank you!
Your support makes a big impact. Any gift amount is greatly appreciated.

THE IMPORTANCE OF AN ASTROLOGICAL READING

Andrew Ifandis approaches the horoscope as a portrait of a person’s inherent potential. A reading can reveal your natal chart’s dynamics, prepare you for the future and can constructively help you towards awareness, self-realization and externalizing of your most creative.

 

GET YOUR OWN READING! GO TO SHOP


© Andrew Ifandis-Cosmos of Astrology No part of this article may be used without written consent of the author, unless credit and reference to this website are provided.