2022 – Η ΠΙΟ ΕΡΩΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ!

Sharing is caring:

2022 LOVE YEAR


2022 – Η ΠΙΟ ΕΡΩΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ!

Από τον αστρολόγο Andrew Ifandis

 

Η Αφροδίτη μπαίνει στο Ζώδιο του Αιγόκερω σήμερα 5 11 2021, και ξεκινά την μακρά παραμονή της στο ζώδιο αυτό για πέντε ολόκληρους μήνες (!!) μέχρι και τις 6 Μαρτίου του 2022.

Στην πορεία της μέσα από το ζώδιο της ευθύνης, θα σχετισθεί με πλήρη ωριμότητα, έχοντας επίγνωση της κοινωνικής της εικόνας, και θα επιδιώκει τη σοβαρή δέσμευση.

Είναι μια περίοδος που, θυμηθείτε τα λόγια μου, θα γίνουν εφικτές ακόμα και ερωτικές ενώσεις μέσα σε δύσκολες πρακτικά συνθήκες, φέρνωντας κοντά Σαιξπηρικούς εραστές.

Η Αφροδίτη θα είναι δίπλα-δίπλα με τον πλανήτη Άρη για μια περίοδο έξι εβδομάδων (!!), (ακόμα και μετά όταν θα βρίσκεται στο Ζώδιο του Υδροχόου), σε παρατεταμένη σύνοδο με τον Πλούτωνα για τέσσερις εβδομάδες (!!), για να φτάσει στο αποκορύφωμα της έκστασης και του πάθους της, όταν θα κάνει την τριπλή σύνοδο της με Άρη και Πλούτωνα ταυτόχρονα!

Ειδικά η Σύνοδος αυτή – την οποία ονομάζω © “Σύνοδο του Lacan” (προς τιμήν του Γάλλου ψυχαναλυτή Jacques Marie Émile Lacan, ο οποίος ασχολήθηκε εκτεταμένα με το θέμα του έρωτα), είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, σπουδαία, και σπάνια.

Είναι μια τριπλή σύνοδος που πραγματοποιείται στις 3 Μαρτίου 2022 και περίπου στην 27°50’ του Αιγόκερω, με ελάχιστη την απόσταση (μόλις 16’) ανάμεσα στους τρείς πλανήτες.

Κάτι τέτοιο δεν γίνεται συχνά όπως καταλαβαίνετε, και έχουμε να δούμε κάτι αντίστοιχο με Αφροδίτη, Άρη και Πλούτωνα σε τόσο κοντινή τριπλή σύνοδο, από το 1955!!

Είναι μια σύνοδος που ενώνει μαζί την επιθυμία, το κίνητρο, και την τρέλα του Έρωτα, αναμιγνύοντας και τα τρία συστατικά σε ένα μεθυστικό, αφροδισιακό, και σαγηνευτικό ερωτικό φίλτρο αγάπης και πάθους.

Η σύνοδος αυτή αν συνδυαστεί με τους άλλους αστρολογικούς παράγοντες, δηλαδή:

1) την παρατεταμένη σύνοδο Αφροδίτης και Άρη, η οποία ξεκινά από τις 7 Φεβρουαρίου 2022 και συνεχίζει να ισχύει καθημερινά!! μέχρι και τις 20 Μαρτίου 2022

2) την αναδρομή της Αφροδίτης η οποία φέρνει επανενώσεις, επιστροφές από το παρελθόν αλλά και καρμικές ολοκληρώσεις

3) την παρατεταμένη σύνοδο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα από 3 Δεκεμβρίου 2021 μέχρι 2 Ιανουαρίου 2022

4) Την σύνοδο Δία – Ποσειδώνα αλλά και την τριπλή πάλι (!!) σύνοδο Δία – Αφροδίτης- Ποσειδώνα στα τέλη του Απρίλη του 2022


Κάνουν τη χρονιά που έρχεται, την πιο

ΕΡΩΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ!


Ενα 𝟮𝟬𝟮𝟮 γεμάτο για κάποιους και κάποιες απο εσάς με το πάθος που φέρνουν καινούριοι Έρωτες, μια χρονιά Αληθινής Αγάπης για κάποιους άλλους, αλλά και μια χρονιά που ολοκληρώνει Καρμικές σχέσεις και φέρνει κοντά Ψυχές που είναι γραφτό να είναι μαζί…

 

A.Y.

 

“Sharing is Caring” – Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κοινοποιήστε στα social media

 

SUPPORT COSMOS OF ASTROLOGY


COSMOS OF ASTROLOGY MOVED TO AN UPGRADED HOSTING PACKAGE Cosmos of Astrology site has been upgraded and is now giving you quality astrology combined with speed! Dear readers, Cosmos relies on your help to continue to provide for you, not only the best content, but also a smooth and fast internet experience. If you feel so, make a donation to actively support and show your appreciation! Thank you!
Your support makes a big impact. Any gift amount is greatly appreciated.

THE IMPORTANCE OF AN ASTROLOGICAL READING

Andrew Ifandis approaches the horoscope as a portrait of a person’s inherent potential. A reading can reveal your natal chart’s dynamics, prepare you for the future and can constructively help you towards awareness, self-realization and externalizing of your most creative.

 

GET YOUR OWN READING! GO TO SHOP


© Andrew Ifandis-Cosmos of Astrology No part of this article may be used without written consent of the author, unless credit and reference to this website are provided.
Posted in GR