ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

Andrew Ifandis

Εμπνευσμένες Αστρολογικές συνεδρίες για κάθε θέμα που σε απασχολεί

Προβλέψεις

Οι πλανήτες ξεδιπλώνουν το νόημά τους καθώς περιφέρονται στο Ηλιακό Σύστημα και αντιστοιχούν σε περιόδους έμφασης σε διαφορετικούς τομείς της ζωής σου. Μια συνεδρία προβλέψεων μαζί μου, θα σε βοηθήσει να μάθεις πως θα εξελιχθεί το δικό σου ταξίδι και να κατανοήσεις τους επόμενους σταθμούς και τις επιλογές σου.

Ερωτικά – Αισθηματικά

Οι σχέσεις είναι σημαντικές. Σύντροφοι, εραστές ή πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν έχουν έρθει στη ζωή σου για να μοιραστείτε εμπειρίες και να εξελιχθείς μαζί τους.

Μια συνεδρία μαζί μου θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις αν υπάρχουν δυνατότητες για να είσαι μαζί με το πρόσωπο που σε ενδιαφερει, το πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου, ή το ποια είναι θετικά και ποιες οι προκλήσεις ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου.

Εαυτός – Προσωπικότητα

Συνεδρία Ανάλυσης του Ωροσκοπίου σου.

Μια ανάγνωση που μπορεί να αποκαλύψει τη δυναμική του γενέθλιου χάρτη σου, να σε προετοιμάσει για το μέλλον και να σε βοηθήσει για καλύτερη συνειδητοποίηση, για περισσότερη αυτοπραγμάτωση και για έκφραση των πιο δημιουργικών σου στοιχείων.

Καρμική Ανάλυση

Αν αισθάνεσαι ότι κάποιο πολύ ιδιαίτερο πρόσωπο μπορεί να είναι ο Καρμικός σου δεσμός, ή αν αναρωτιέσαι μήπως είναι η αδελφή ψυχή σου, τότε αυτή είναι η ιδανική συνεδρία για σένα. Έλα να εξερευνήσουμε τις Καρμικές συνδέσεις σας και να σε βοηθήσω να καταλάβεις αν όντως πρόκειται για μια αληθινή Καρμική σχέση, και ποια μαθήματα και εξελικτικά στοιχεία σας συνδέουν με αόρατα νήματα.

ΚΛΕΙΣΕ ΤΩΡΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΣΟΥ


Μια συνεδρία διαρκεί 1,5 – 2 ώρες και μπορεί να γίνει είτε από κοντά, είτε διαδικτυακά μέσω Zoom ή Skype.

Επικοινώνησε μαζί μου για να δούμε τι ταιριάζει καλύτερα στο θέμα που σε απασχολεί και για να προγραμματίσουμε το ραντεβού σου, με τους ακόλουθους τρόπους:

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας

Cosmos of Astrology