My Blog

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023

Sharing is caring:

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023


ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023

Από τον αστρολόγο Andrew Ifandis


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας


Η Πανσέληνος στο Λέοντα είναι ένα δύσκολο φεγγάρι και επηρεάζει όλους και όλες μας ανεξάρτητα από το Ζώδιό μας, και ανάλογα με το σε ποιο οίκο του προσωπικού μας χάρτη πραγματοποιείται.

Θα επηρεάσει περισσότερο ΤΑΥΡΟΥΣ, ΛΕΟΝΤΕΣ, ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ, ΥΔΡΟΧΟΟΥΣ, των μέσων του δευτέρου δεκαημέρου ή όσους και όσες από εσάς έχετε προσωπικούς πλανήτες ή γωνίες του Ωροσκοπίου σας στις μοίρες από 13 ° έως 19° των παραπάνω Ζωδίων.

Δύσκολη επίσης αλλά και που μπορεί να λειτουργήσει θεραπευτικά για ΚΡΙΟΥΣ, ΔΙΔΥΜΟΥΣ, ΖΥΓΟΥΣ, ΤΟΞΟΤΕΣ, ΙΧΘΥΕΣ των αρχών του δευτέρου δεκαημέρου ή για όσους και όσες από εσάς έχετε προσωπικούς πλανήτες ή γωνίες του Ωροσκοπίου σας στις μοίρες από 10° έως 13° των παραπάνω Ζωδίων.


­

Μια «παγωμένη» πανσέληνος πραγματοποιείται στις 5 Φεβρουάριου στο Ζώδιο του Λέοντα. Είναι ένα δύσκολο Φεγγάρι το οποίο θα δοκιμάσει σχέσεις και συνεργασίες.

Η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα αναζητεί και αναμοχλεύει μέσα μας συναισθήματα χρωματισμένα με πάθος και χαρά.

Αναζητάμε τη δημιουργικότητα, θέλουμε να εκφράσουμε το τι νιώθουμε. Είναι σημαντική η αποδοχή και το να μας θαυμάζουν.

Από την άλλη μεριά απέναντί της ο Ήλιος στο ζώδιο του Υδροχόου εκλογικεύει το συναίσθημα, μας κάνει περισσότερο αντικειμενικούς και αντιστέκεται στο δράμα αποζητώντας την συνεργασία και το κοινό όφελος.

Η αντίθεση αυτή, στην αρνητική της εκδοχή, ενισχύει την ένταση στις σχέσεις, αφού οι εγωιστικές συμπεριφορές, ο υπερβολικός συναισθηματισμός, τα μελοδράματα και οι προσπάθειες επιβολής του ενός προσώπου στο άλλο, φέρνουν αποστασιοποίηση και ψυχρότητα.

Κάθε πανσέληνος στον Λέοντα χορηγείται ΠΑΝΤΑ άμεσα και έμμεσα από τον πλανήτη Ουρανό (βασικά μαθήματα αστρολογίας) και στην συγκεκριμένη Πανσέληνο ο Ουρανός είναι επιπρόσθετα και σε όψη τετραγώνου τόσο με την Σελήνη όσο και με τον Ήλιο.

Ο πλανήτης Ουρανός σχετίζεται με την ανεξαρτησία, την ελευθερία, την ατομικότητα, το σπάσιμο των ορίων και του κάθε τι το οποίο έχει δομή. Στο τετράγωνό του λοιπόν με την Πανσέληνο φέρνει ξαφνικές συνειδητοποιήσεις και αλήθειες που είχαμε θάψει κάτω από το χαλί. Το Φεγγάρι αυτό φέρνει την αλήθεια του Αρσενικού και του Θηλυκού στο Φως. Η μία αλήθεια κόντρα με την άλλη, και αν δεν υπάρξει πνεύμα συνεργασίας και αδελφικότητας, κοινό όραμα, και αληθινή επικοινωνία, τότε ο Ουρανός θα λειτουργήσει εξατομικεύοντας τα δύο “θέλω”, αυτό της γυναίκας και αυτό του άντρα και θα λειτουργήσει διασπαστικά και χωριστικά.

Αυτή η Πανσέληνος στο Λέοντα στις 5 Φεβρουαρίου θα δοκιμάσεις λοιπόν τις σχέσεις φέρνοντας στην επιφάνεια όλα εκείνα τα στοιχεία που τις από-δομούν.

 

Μία ακόμη όψη που σε αυτό το Φεγγάρι θα παίξει μεγάλο ρόλο, είναι το τετράγωνο μεταξύ του Άρη από τους Διδύμους και της Αφροδίτης από τους Ιχθύες. Μια όψη πολύ στενή η οποία φέρνει και πάλι το Αρσενικό αντιμέτωπο με το Θηλυκό. Διαμάχες, ένταση των συναισθημάτων και πάθος που θα ξεσπάσει σε καυγάδες. 

Είναι τριπλή η υπογραφή της σύγκρουσης μέσα στις σχέσεις με την Πανσέληνο αυτή, αφού η σύγκρουση αυτή εκφράζεται ενεργειακά και από την Πανσέληνο και από το Τετράγωνο του Ουρανού με τα Φώτα αλλά και από το τετράγωνο του Άρη με την Αφροδίτη.

Μια όψη κλειδί η οποία, ανάλογα με τον προσωπικό σας χάρτη μπορεί να λειτουργήσει είτε βοηθητικά στο παραπάνω σκηνικό και να μειώσει τις εντάσεις φέρνοντας τελικά θεραπεία, είτε το ακριβώς ανάποδο, να ολοκληρώσει δηλαδή με ένα υγιές τέλος, είναι το τρίγωνο εξάγωνο που σχηματίζει ο Χείρωνας με τα δύο Φώτα ενώ παράλληλα βρίσκεται σε όψη εξαγώνου με τον Άρη και ημι-εξαγώνου με την Αφροδίτη.

Υπάρχουν δυνατότητες να βρεθεί θεραπεία στο πρόβλημα αρκεί να το θέλουν και τα δύο μέρη. Προϋπόθεση οι συζητήσεις τομές, και να υπάρχει ακόμα μια σπίθα έρωτα ή αγάπης.

Η Πανσέληνος στο Λέοντα θα εκφραστεί με πάθος. Αλλά το πάθος αυτό αν δεν ενεργήσουμε σοφά, θα είναι το πάθος της σύγκρουσης και του τσακωμού, καθώς θα συνειδητοποιούμε την αποξένωση στην οποία έχει φτάσει η σχέση μας.  

Αν δεν υπάρξει διάθεση να θεραπευτεί η πληγή, αυτή η Πανσέληνος θα είναι τελικά ένα Παγωμένο φεγγάρι που μιλά για την αδυναμία, του να ανάψει εκ νέου η σπίθα των σχέσεων.

Τα σενάρια είναι τα εξής:

  1. Χωριστική και διασπαστική Πανσέληνος που προκαλεί αποδόμηση μέσω έντασης και οριστικό χωρισμό.
  2. Χωριστική Πανσέληνος και συνειδητοποίηση κλεισίματος κύκλου. Αυτό θα έρθει ως αποτέλεσμα της κορύφωσης της Αποξένωσης. Θα έρθει μέσα από την Mονότονη και Bουβή συναισθηματική Ανία που θα κορυφωθεί τις ημέρες που θα προηγηθούν τις πανσελήνου καθώς οι συνειδητοποιήσεις θα είναι σημαντικές.
  3. Διαφωνίες και διαμάχες οι οποίες φέρνουν στο προσκήνιο θέματα που ήταν κρυμμένα αλλά που τελικά τα προσπερνάμε πρόσκαιρα μέσω του τετραγώνου Άρης – Αφροδίτη. Δηλαδή μέσω της έλξης και του σεξ μετά τους τσακωμούς ως τον καλύτερο τρόπο συμφιλίωσης. Βολικό αλλά δεν λύνει το πρόβλημα.
  4. Συνειδητοποιήσεις και βλέπουμε κατάματα τα αληθινά προβλήματα στη σχέση και με διάθεση συνεργασίας και συμμετοχής, χωρίς Λεοντικά δράματα αλλά και χωρίς Υδροχοικές ανεξαρτησίες, τα συζητάμε με σοφία και διάθεση ίασης, και προσπαθούμε ώστε να κλείσουν οριστικά με αμοιβαίες υποχωρήσεις.
  5. Τέλος… για όσους είναι μόνοι και μόνες το Φεγγάρι αυτό μπορεί να φέρει ξαφνικές και αναπάντεχες γνωριμίες με έντονο το στοιχείο της σεξουαλική έλξης.

Κάτι από όλα τα παραπάνω θα κάνει αυτό το Φεγγάρι, το οποίο για πολλούς και πολλές από εσάς, θα φέρει στην επιφάνεια θέματα τα οποία σας απασχόλησαν για πρώτη φορά στα τέλη Ιουλίου του 2022.

Δύσκολο το Φεγγάρι αυτό και ειδικά τις ημέρες λίγο πριν και μέχρι την Πανσέληνο αλλά και τις επόμενες δύο εβδομάδες μετά  την πραγματοποίησή του.

Εύχομαι σε όλους και όλες σας να ισορροπήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις δύσκολες ενέργειες που έχει αυτή η Πανσέληνος στο Λέοντα. 

 


Sharing is Caring” – Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κοινοποιήστε στα social media

Μη παραλείψεις να κάνεις τη δωρεά σου και να υποστήριξεις το Cosmos of Astrology!


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας

SUPPORT COSMOS OF ASTROLOGY


COSMOS OF ASTROLOGY MOVED TO AN UPGRADED HOSTING PACKAGE Cosmos of Astrology site has been upgraded and is now giving you quality astrology combined with speed! Dear readers, Cosmos relies on your help to continue to provide for you, not only the best content, but also a smooth and fast internet experience. If you feel so, make a donation to actively support and show your appreciation! Thank you!
Your support makes a big impact. Any gift amount is greatly appreciated.

THE IMPORTANCE OF AN ASTROLOGICAL READING

Andrew Ifandis approaches the horoscope as a portrait of a person’s inherent potential. A reading can reveal your natal chart’s dynamics, prepare you for the future and can constructively help you towards awareness, self-realization and externalizing of your most creative.

 

GET YOUR OWN READING! GO TO SHOP


© Andrew Ifandis-Cosmos of Astrology No part of this article may be used without written consent of the author, unless credit and reference to this website are provided.
Posted in GR
ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023

Sharing is caring:

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023


ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023

Από τον αστρολόγο Andrew Ifandis


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας


Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο είναι γενικά ευνοϊκή και επηρεάζει όλους και όλες μας ανεξάρτητα από το Ζώδιό μας και ανάλογα με τον σε ποιο οίκο του προσωπικού μας χάρτη πραγματοποιείται.

Θα επηρεάσει περισσότερο ΤΑΥΡΟΥΣ, ΛΕΟΝΤΕΣ, ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ, ΥΔΡΟΧΟΟΥΣ, των πρώτων ημερών ή όσους και όσες από εσάς έχετε προσωπικούς πλανήτες ή γωνίες του Ωροσκοπίου σας στις μοίρες από 0° έως 4 των παραπάνω Ζωδίων.

Είναι ιδιαίτερα θετική για ΚΡΙΟΥΣ, ΔΙΔΥΜΟΥΣ, ΖΥΓΟΥΣ, ΤΟΞΟΤΕΣ των πρώτων ημερών ή για όσους και όσες από εσάς έχετε προσωπικούς πλανήτες ή γωνίες του Ωροσκοπίου σας στις μοίρες από 0° έως 4 των παραπάνω Ζωδίων.


­
Μια δυναμική Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 21 Ιανουαρίου στις 22.53 το βράδυ. Είναι μια Νέα Σελήνη που φέρνει τον άνεμο της αλλαγής και μας κινητοποιεί θετικά παρουσιάζοντας ευκαιρίες και εύνοια σε νέα ξεκινήματα αλλά και η οποία κρύβει ένα σκοτεινό δυναμισμό ο οποίος θέλει προσοχή.

Είναι στο Ζώδιο του Υδροχόου που γίνεται αυτή η Νέα Σελήνη, ένα Ζώδιο που κυβερνάται από τον Ουρανό, τον πλανήτη της γνήσιας και ανεπιτήδευτης έκφρασης μας. Ένα πλανήτη ο οποίος φέρνει αλλαγές και μας ωθεί να αφήσουμε πίσω μας ότι μας κρατάει στο παρελθόν ώστε να προχωρήσουμε προς το μέλλον.

Νέα Σελήνη στον Υδροχόο και στο επίκεντρο φέρνει την κοινωνική δικτύωση, τις φιλίες, τις ελπίδες και τα ιδανικά για το μέλλον, την καινοτομία, αλλά και το πως μπορούμε να βαδίσουμε σε ένα κοινό σκοπό και ένα κοινό μέλλον μαζί με τους σημαντικούς άλλους.

Η Νέα Σελήνη γίνεται στην 01°32’ του Υδροχόου, πολύ κοντά στην μοίρα στην οποία πραγματοποιήθηκε η σύνοδος του Δία με τον Κρόνο, στις 21/12/2020. Είναι έτσι μια Νέα Σελήνη η οποία έχει την σπορά της ανάπτυξης. Μιας ανάπτυξης η οποία συνδυάζει στέρεες βάσεις, υπευθυνότητα και έχει και εύνοια.

Θέματα οικονομικά, φιλοσοφικά, πνευματικά, ιδέες, ή καταστάσεις που σας βοήθησαν καθώς προχώρησαν οι πρώτοι δύο μήνες του 2021, κάποιες αποφάσεις τις οποίες πήρατε τότε, ή θετικά γεγονότα που συνέβησαν, αποκτούν και πάλι στο σήμερα με τη Νέα Σελήνη αυτή, μια καινούρια και ευνοϊκή δυναμική. Είναι σαν να ανεβαίνετε ένα ακόμα σκαλί προς την ανάπτυξη σας.

Έχει εύνοια και εξέλιξη η Νέα Σελήνη, γιατί επιπρόσθετα με το παραπάνω ο Δίας σχηματίζει ένα εξάγωνο με τα δύο φώτα από το Ζώδιο του Κριού.

Ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα, πρωτοπορία, πρόοδος, αισιοδοξία, εύνοια και ευκαιρίες εμφανίζονται για τον τομέα (οίκο) τον οποίο η Νέα Σελήνη ενεργοποιεί στο Ωροσκόπιό σας.

Ότι καινούριο σας φέρει αυτό το φεγγάρι, οι ιδέες που θα γεννήσει, οι συνειδητοποιήσεις που θα σας προκαλέσει, θα έχουν αλήθεια, διάθεση ανανέωσης και θα αφορούν την προσωπική ελευθερία έκφρασης μέσα από σημαντικές επιλογές.

Μαζί με αυτά όμως, καθώς η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, κρύβει ένα υποβόσκον υπαρξιακό στοιχείο. Θα πρέπει να γίνει πρώτα μια μικρή κάθαρση μέσα σας, να αναγνωρίσετε αν αυτό που θέλετε είναι απλά απωθημένο ή αν είναι ουσιαστική και βαθιά επιθυμία που συνάδει με την εξέλιξή σας. Να δείτε τι κομμάτι του είναι εγωιστικό και τί είναι πραγματικά μεταμορφωτικό.

Θα πρέπει να δείτε αν οι σημαντικοί άλλοι, η σχέση σας, κάποιοι ή κάποιες από τους φίλους σας, ή ακόμα και κάποιοι ευρύτεροι κύκλοι στους οποίους είστε, σας κάνουν να νιώθετε δυνατοί και δυνατές ή αν όχι. Αν όχι τότε η ανανέωση είναι στο να ξεπεράσετε τους φόβους σας, και να ανακαλύψετε το θησαυρό της κρυμμένης δύναμής μέσα σας. Καλύτερα μόνοι και μόνες, σόλο, ή με τους λίγους αυτούς που μοιράζεστε πραγματικά κοινά πάθη, και μακριά από παιχνίδια εξουσίας και χειραγώγηση.

Είπαμε είναι Νέα Σελήνη της προσωπικής ελευθερίας και της ατομικής έκφρασης αυτή.

Βοηθητικά στην Νέα Σελήνη ο Άρης σχηματίζει ένα όμορφο τρίγωνο από το Ζώδιο των Διδύμων με τον Ήλιο και τη Σελήνη.
Επιτέλους ο Άρης, ο οποίος μετά από δύο μήνες κινείται σε ορθή πορεία και πάλι, βοηθά στη λήψη αποφάσεων, σας ανανεώνει συναισθηματικά αλλά και σωματικά, και επιτέλους σας ωθεί σε δράση και ενεργητικότητα.

Δράσεις συλλογικές, πολιτικές και οτιδήποτε γίνεται μέσα σε ομάδες ευνοούνται με τη Νέα Σελήνη αυτή. Στα προσωπικά σας συζητήσεις σε πνεύμα φιλικό και συνεργασίας, θα ανανεώσουν τις σχέση σας και θα καθαρίσουν μια και καλή τυχόν λεκτικά αποστήματα που μαζεύτηκαν τους προηγούμενους μήνες και δημιούργησαν εντάσεις.

Χρειάζεται λίγο περισσότερη προσοχή με αυτή τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, σε όσους και όσες από εσάς έχετε έντονο το στοιχείο του Αέρα στο χάρτη σας, ή έχετε έλλειψη στο στοιχείο του Νερού.

Αυτό γιατί πέντε πλανήτες στη Νέα Σελήνη αυτή είναι σε ζώδια Σταθερά, πέντε στο στοιχείο του Αέρα, και στο χάρτη έχουμε έντονη την έλειψη του στοιχείου του Νερού κάτι που φέρνει ακαμψία σε αντιλήψεις και πολύ αντικειμενικοποίηση των συναισθημάτων.

Επειδή στη Νέα Σελήνη αυτή η Αφροδίτη είναι σε σύνοδο με τον Κρόνο, για εσάς που δεν έχετε έντονο το νερό ή το μεταβλητό στο χάρτη σας, θέλει προσοχή ώστε να μην υπερβάλετε και να δείτε ψυχρά και εγκεφαλικά τις καταστάσεις, απομακρυσμένα από τα συναισθήματα, κάτι που συνηθίζει ο Υδροχόος.

Καλό το Σπαθί του Νοητικού αλλά ας το χρησιμοποιήσετε για να ξεκαθαρίσετε το συναισθηματικό τοπίο από ιστούς αράχνης και κλαδιά, και να θέσετε βάσεις να ξανα-ανθίσει η σχέση σας και όχι για να πληγώσετε, να πληγωθείτε και να παγώσετε τις καρδιές σας.

 

Εύχομαι μια υπέροχη Νέα Σελήνη σε όλους και όλες σας!

 


Sharing is Caring” – Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κοινοποιήστε στα social media


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας­

SUPPORT COSMOS OF ASTROLOGY


COSMOS OF ASTROLOGY MOVED TO AN UPGRADED HOSTING PACKAGE Cosmos of Astrology site has been upgraded and is now giving you quality astrology combined with speed! Dear readers, Cosmos relies on your help to continue to provide for you, not only the best content, but also a smooth and fast internet experience. If you feel so, make a donation to actively support and show your appreciation! Thank you!
Your support makes a big impact. Any gift amount is greatly appreciated.

THE IMPORTANCE OF AN ASTROLOGICAL READING

Andrew Ifandis approaches the horoscope as a portrait of a person’s inherent potential. A reading can reveal your natal chart’s dynamics, prepare you for the future and can constructively help you towards awareness, self-realization and externalizing of your most creative.

 

GET YOUR OWN READING! GO TO SHOP


© Andrew Ifandis-Cosmos of Astrology No part of this article may be used without written consent of the author, unless credit and reference to this website are provided.
Posted in GR

FULL MOON IN CANCER 6 JANUARY 2023

Sharing is caring:

FULL MOON IN CANCER 6 JANUARY 2023


FULL MOON IN CANCER 6 JANUARY 2023

By astrologer, Andrew Ifandis


Request a reading with astrologer Andrew Ifandis

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Contact Form


 

“A beacon moon, whose light leads you where your heart wants to take you,

A full moon that sheds its light and shows you clearly where you belong, as it shines directly into your sacred center,

you will sway for a while as you approach it, but you will choose, freely, and reach your harbor.

You will heal and be healed, experiencing loving embraces and sweet feelings,

you will be inspired with enthusiasm and feel your guides beside you, every step of the way, supporting your decisions,

As you are guided by the divine spark of your intuition to follow the silver path of light…”

 

A magical and beautiful full moon takes place on January 7 in the sign of Cancer. The Moon is at 16°21′ Cancer and is illuminated by the Sun opposite it at the same degree of Capricorn.

With the Moon in the sign of Cancer, the goal is always to meet our emotional needs and feel safe. We need hugs, emotional care, nourishment of soul and body.

The Sun is opposite the sign of Capricorn and the point of the full moon is to be able to align our goals and ambitions so that we can get the desired outcome without compromising our security. And to find a way to make it all happen in a practical and organized way.

The aspects are extraordinary(!) and it is as if the moonlight is showing us the way.

Whether it’s a matter of security within our relationships, or our issue has to do with balance between commitments and professional issues with family, or whether we feel the need to communicate how we are feeling and receive back the affirmation and care we need, or whether we long to feel more fulfilment in everything we do by accomplishing goals and ambitions… the way will be revealed.

Within us.

In the chart of this Full Moon, Mercury is retrograde in the sign of Capricorn and is in close conjunction with the Sun. At the same time, it is in opposition to the Moon, so what is clashing within us is heart and reason.

What is needed is a balance between the two, and it helps us with this to turn our thoughts away from the voice in our head that is judgmental and constantly finding difficulties, and just look at the practical matters and how we organize our movements to do what our heart calls us to do.

What we want and why we want it is clear. We feel it. We can listen to our feelings. Our intuition speaks to us correctly.

All this Moon wants is for us to clearly consider our responsibilities and make our decisions. Everything else is easy…

There will be no obstacles where the heart and the will unite under the magical influence of the aspects of this Full Moon.

Uranus in Taurus makes a beautiful sextile to the Moon, that helps to see the truth of our feelings. It fills us with excitement for the new. It is an aspect that helps in making decisions freely and based on our truth.

It also makes a trine aspect to the Sun and Mercury so helping us with inventiveness, fresh ideas and a willingness to go with the flow, loosely, naturally and effortlessly.

With the combination of these aspects made by Uranus in Taurus with the two lights, this full moon can also bring unexpected, and unexpected positive events, e.g., suddenly finding a house to rent, the first thing that comes to mind.

Another beautiful aspect is the trine and sextile that Neptune in Pisces forms to the Moon and Sun respectively. Yes, on one hand the universe brings smooth change and on the other it fills us with inspiration, intuition, faith and hope for the best.

These are aspects of our deepest wishes coming true.

Aspects that unite heart, mind, faith and will.

Venus in Aquarius has just left a sextile to Jupiter in Aries and is approaching a trine aspect to Mars retrograde in Gemini. These aspects of the planet of love and money are combining, a bit of luck, good mood, opportunities in finances, dating chances, independence of action, give us creativity, help us to recognize our worth, make our communication better, radiate charm and also bring opportunities in romance.

Do you want more? There’s more!

This Full Moon is in the sign of Cancer, a sign that has to do with family, home, the past and our upbringing. Asteroid Vesta (Hestia), is in the sign of Pisces and in exact aspect of a trine to the Moon and a sextile to the Sun.

Vesta (Hestia) has precisely to do with the concept of Home, where the unquenched flame of our Sacred House burns, but it also symbolizes the deeper values that burn brightly within us.

It is as if the light of this moon shows us where our principles lie, where our heart lies, what we love to do in our daily lives, which persons arouse intimacy to us.

It shows us what it is that we want to serve.

It is as if this Full Moon is guiding us to follow what truly fills us and completes us professionally, to truly be with individuals who respect our emotional core, to totally trust our intuition so that its light can lead us to the place where the flame of our soul has always been lit.

Surrender to the flow of the Moonlight. This moon wants to lead us home. And our home is where our Heart is.

 


Request a reading with astrologer Andrew Ifandis

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Contact Form


“Sharing is Caring” – If you enjoyed this article please share on social media

SUPPORT COSMOS OF ASTROLOGY


COSMOS OF ASTROLOGY MOVED TO AN UPGRADED HOSTING PACKAGE Cosmos of Astrology site has been upgraded and is now giving you quality astrology combined with speed! Dear readers, Cosmos relies on your help to continue to provide for you, not only the best content, but also a smooth and fast internet experience. If you feel so, make a donation to actively support and show your appreciation! Thank you!
Your support makes a big impact. Any gift amount is greatly appreciated.

THE IMPORTANCE OF AN ASTROLOGICAL READING

Andrew Ifandis approaches the horoscope as a portrait of a person’s inherent potential. A reading can reveal your natal chart’s dynamics, prepare you for the future and can constructively help you towards awareness, self-realization and externalizing of your most creative.

 

GET YOUR OWN READING! GO TO SHOP


© Andrew Ifandis-Cosmos of Astrology No part of this article may be used without written consent of the author, unless credit and reference to this website are provided.

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ 7 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023

Sharing is caring:

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ 7 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023


ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ 7 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023

 

Από τον αστρολόγο Andrew Ifandis


Η Πανσέληνος γίνεται στις 16°21’ του Καρκίνου και είναι ένα θετικότατο φεγγάρι για ΟΛΟΥΣ και ΟΛΕΣ, για τα θέματα του οίκου και τον οποίο και ενεργοποιεί στο προσωπικό σας Ωροσκόπιο.

Ιδιαίτερα θετικό και επηρεάζει άμεσα ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ, ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ, ΙΧΘΥΕΣ, ΤΑΥΡΟΥΣ, ΠΑΡΘΕΝΟΥΣ, ΑΙΓΟΚΕΡΟΥΣ γεννημένους στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου ή όσους και όσες από εσάς έχετε τον Ήλιο, τη Σελήνη, τον Ερμή, την Αφροδίτη, τον Άρη,  ή γωνίες του Ωροσκοπίου σας τους κοντά στις μοίρες 12°–20° των παραπάνω Ζωδίων.

 


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας


“Ένα φεγγάρι φάρος, που το φως του σε οδηγεί εκεί που θέλει να σε πάει η καρδιά σου,

ένα φεγγάρι ολόγιομο που ρίχνει το φως του και σου δείχνει ξεκάθαρα που ανήκεις, καθώς λάμπει κατευθείαν στο κέντρο σου το ιερό,

θα ταλαντευτείς για λίγο καθώς το πλησιάζεις, αλλά θα διαλέξεις, ελεύθερα και θα φτάσεις στο λιμάνι σου.

Θα θεραπεύσεις και θα θεραπευτείς, θα βιώσεις αγκαλιές αγάπης και γλυκά συναισθήματα,

θα εμπνευστείς με ενθουσιασμό και θα νιώσεις τους οδηγούς σου δίπλα σου, σε κάθε βήμα και να στηρίζουν τις αποφάσεις σου,

Καθώς καθοδηγείσαι από το θεϊκό σπινθήρα της διαίσθησής σου να ακολουθήσεις το ασημένιο μονοπάτι του φωτός…”

­

Μια μαγική και πανέμορφη πανσέληνος λαμβάνει χώρα στις 7 Ιανουαρίου στο Ζώδιο του Καρκίνου. Η Σελήνη βρίσκεται στην 16°21’ του Καρκίνου και φωτίζεται από τον Ήλιο απέναντι της στην ίδια μοίρα του Αιγόκερω.

Με το φεγγάρι στο ζώδιο του Καρκίνου το ζητούμενο είναι πάντα το να καλύψουμε τις συναισθηματικές μας ανάγκες και να νιώσουμε ασφάλεια. Χρειαζόμαστε αγκαλιά, συναισθηματική φροντίδα, τροφή και θρέψη ψυχής και σώματος.

Ο Ήλιος βρίσκεται απέναντι στο Ζώδιο του Αιγόκερω και το ζητούμενο με την πανσέληνο είναι να μπορέσουμε να ευθυγραμμίσουμε τους στόχους και τις φιλοδοξίες μας έτσι ώστε να έχουμε το ποθητό αποτέλεσμα χωρίς να διακυβεύσουμε την ασφάλεια μας και να βρεθεί και ο τρόπος ώστε όλα να γίνουμε με πρακτικό και οργανωμένο τρόπο.

Οι όψεις είναι εξαιρετικές(!) και είναι σαν το σεληνόφως να μας δείχνει το δρόμο.

Είτε πρόκειται για θέμα ασφάλειας μέσα στις σχέσεις μας, είτε το θέμα μας έχει να κάνει με ισορροπία ανάμεσα σε υποχρεώσεις και επαγγελματικά θέματα με την οικογένεια, είτε νιώθουμε ότι έχουμε την ανάγκη να επικοινωνήσουμε το πως αισθανόμαστε και να λάβουμε πίσω την επιβεβαίωση και την φροντίδα που έχουμε ανάγκη, είτε λαχταράμε νιώσουμε περισσότερη εκπλήρωση σε ότι κάνουμε ολοκληρώνοντας στόχους και φιλοδοξίες… ο τρόπος θα βρεθεί.

Μέσα μας.

Στο χάρτη της Πανσελήνου αυτής ο Ερμής βρίσκεται ανάδρομος στο Ζώδιο του Αιγόκερω και είναι σε στενή σύνοδο με τον Ήλιο. Παράλληλα είναι σε αντίθεση με τη Σελήνη και έτσι αυτό που συγκρούεται μέσα μας, είναι η καρδιά με τη λογική.

Αυτό που χρειάζεται είναι μια ισορροπία ανάμεσα στα δύο, και θα μας βοηθήσει σε αυτό το να στρέψουμε τις σκέψεις μας μακριά από τη φωνή μέσα στο κεφάλι μας που είναι επικριτική και βρίσκει μόνιμα δυσκολίες, και να δούμε απλά τα πρακτικά θέματα και το πως θα οργανώσουμε τις κινήσεις μας για να κάνουμε αυτό που λέει η καρδιά μας.

Το τι θέλουμε και το γιατί το θέλουμε είναι καθαρό. Το νιώθουμε. Μπορούμε να αφουγκραστούμε τα συναισθήματά μας. Η διαίσθησή μας, μας μιλάει σωστά.

Το μόνο που θέλει αυτό το Φεγγάρι είναι να αναλογιστούμε ξεκάθαρα τις ευθύνες μας και να πάρουμε τις αποφάσεις μας. Όλα τα άλλα είναι εύκολα…

Δεν θα υπάρξουν εμπόδια εκεί που καρδιά και θέληση ενώνονται και με τη μαγική επίδραση των όψεων της Πανσελήνου αυτής.

Ο Ουρανός από τον Ταύρο κάνει ένα πανέμορφο εξάγωνο με την Σελήνη, το οποίο βοηθάει στο να δούμε την αλήθεια των συναισθημάτων μας. Μας γεμίζει με έξαψη για διάθεση για το καινούριο. Είναι μια όψη που βοηθάει στην λήψη των αποφάσεων ελεύθερα και με βάση την αλήθεια μας.

Κάνει επίσης όψη τριγώνου με τον Ήλιο και τον Ερμή βοηθώντας μας έτσι με επινοητικότητα, φρέσκιες ιδέες και με διάθεση να ακολουθήσουμε τη ροή, χαλαρά, φυσικά και αβίαστα.

Με το συνδυασμό των όψεων αυτών που κάνει ο Ουρανός από τον Ταύρο με τα δύο φώτα, η πανσέληνος αυτή μπορεί επίσης να φέρει και αναπάντεχες εκπλήξεις (!), και απρόσμενα θετικά γεγονότα, π.χ. εύρεση οικείας για ενοικίαση το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό.

Ακόμα μια όμορφη όψη είναι το τρίγωνο και εξάγωνο που σχηματίζει ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες με την Σελήνη και τον Ήλιο αντίστοιχα. Ναι, από τη μία το σύμπαν φέρνει την ομαλή αλλαγή και από την άλλη μας γεμίζει με έμπνευση, διαίσθηση, πίστη και ελπίδα στο καλύτερο.

Είναι όψεις πραγματοποίησης των πιο βαθιών ευχών μας αυτές.

Όψεις που ενώνουν καρδιά, νου, πίστη και θέληση.

Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο μόλις έχει αφήσει ένα εξάγωνο με τον Δία στον Κριό και πλησιάζει σε όψη τριγώνου τον Άρη που είναι ανάδρομος στους Διδύμους. Οι όψεις αυτές του πλανήτη του έρωτα και των χρημάτων συνδυάζουν, λίγη τύχη, καλή διάθεση, ευκαιρίες στα οικονομικά, ευκαιρίες γνωριμιών, ανεξαρτησία δράσης, μας δίνουν δημιουργικότητα, βοηθούν στην αναγνώριση της αξίας μας, κάνουν την επικοινωνία μας καλύτερη, εκπέμπουν γοητεία και φέρνουν και ευκαιρίες στα αισθηματικά.

 

Θέλετε κι άλλο? Υπάρχει κι άλλο!

Η Πανσέληνος αυτή γίνεται στο Ζώδιο του Καρκίνου, ένα ζώδιο που έχει να κάνει με την οικογένεια, το σπίτι (Οικεία), το παρελθόν και την ανατροφή μας. Ο Αστεροειδής Εστία, είναι στο ζώδιο των Ιχθύων και σε όψη ιδιομοιρίας τριγώνου με την Σελήνη και εξαγώνου με τον Ήλιο.

Η Εστία που έχει να κάνει ακριβώς με τη έννοια της Οικείας, εκεί που φέγγει η άσβεστη φλόγα του Ιερού μας Οίκου, αλλά συμβολίζει και τις βαθύτερες αξίες που είναι άσβεστες μέσα μας.

Είναι ακριβώς σαν το φως του φεγγαριού αυτού να μας δείχνει που βρίσκονται οι αρχές μας, που βρίσκεται η καρδιά μας, τι αγαπάμε να κάνουμε στην καθημερινότητά μας, ποια άτομα ξυπνούν μέσα μας οικειότητα.

Μας δείχνει τί είναι αυτό που θέλουμε να υπηρετήσουμε.

Είναι σα να μας καθοδηγεί η Πανσέληνος αυτή να ακολουθήσουμε αυτό που πραγματικά μας γεμίζει και μας ολοκληρώνει επαγγελματικά, να είμαστε πραγματικά με τα άτομα που σέβονται τον πυρήνα μας συναισθηματικά, να αφεθούμε εντελώς στην διαίσθηση μας, ώστε το φως της να μας οδηγήσει στον τόπο που είναι από πάντα αναμμένη η φλόγα της ψυχής μας.

Αφεθείτε στη ροή του Σεληνόφωτος. Αυτό το φεγγάρι θέλει να μας οδηγήσει σπίτι μας. Και το σπίτι μας είναι εκεί που είναι η Καρδιά μας.

 

Αστρολόγος Andrew Ifandis

­(εφαρμοσμένη αστρολογική μαγεία)


Sharing is Caring” – Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κοινοποιήστε στα social media


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας

 

SUPPORT COSMOS OF ASTROLOGY


COSMOS OF ASTROLOGY MOVED TO AN UPGRADED HOSTING PACKAGE Cosmos of Astrology site has been upgraded and is now giving you quality astrology combined with speed! Dear readers, Cosmos relies on your help to continue to provide for you, not only the best content, but also a smooth and fast internet experience. If you feel so, make a donation to actively support and show your appreciation! Thank you!
Your support makes a big impact. Any gift amount is greatly appreciated.

THE IMPORTANCE OF AN ASTROLOGICAL READING

Andrew Ifandis approaches the horoscope as a portrait of a person’s inherent potential. A reading can reveal your natal chart’s dynamics, prepare you for the future and can constructively help you towards awareness, self-realization and externalizing of your most creative.

 

GET YOUR OWN READING! GO TO SHOP


© Andrew Ifandis-Cosmos of Astrology No part of this article may be used without written consent of the author, unless credit and reference to this website are provided.
Posted in GR
ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022

NEW MOON IN CAPRICORN 23 DECEMBER 2022

Sharing is caring:

NEW MOON IN CAPRICORN 23 DECEMBER 2022


NEW MOON IN CAPRICORN 23 DECEMBER 2022

By astrologer, Andrew Ifandis


Request a reading with astrologer Andrew Ifandis

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Contact Form


The New Moon in Capricorn is a positive moon for everyone.

Very positive for TAURUS, VIRGO, CAPRICORN, SCORPIO, and PISCES persons born in the very first days of their Sign, or those of you who have personal planets or angles in your Horoscope near the degrees 0°-or 14°-18° of the above Zodiac signs.

Positive also for ARIES, CANCER, LIBRA persons born in the very first days of their Sign, or those of you who have personal planets or angles in your Horoscope near the degrees 0°- of the above Zodiac signs.

As well as for ARIES, GEMINI, LEO, AQUARIUS, and SAGITTARIUS persons born in the very last days of their Sign, or those of you who have personal planets or angles in your Horoscope near the degrees 28°-29°59’ of the above Zodiac signs.


Finally, a beautiful New Moon happens two days before Christmas on December 23rd. It is a Moon which takes place at 1°32′ of CAPRICORN and it holds a lot of potential!

Like all New Moons, this one too is a seed of a new beginning, a fresh start or something new appearing in the area of your horoscope in which it happens.

With the New Moon in the sign of CAPRICORN this seed is practical in nature and is blessed with a long-term perspective. Anything that begins now will have a solid foundation and the potential to grow even more and have great boom.

Naturally with a New Moon in CAPRICORN our professional matters and ambitions are favored. It is an ideal time to set new goals, organize plans about practical matters and deal with anything new in a serious, organized and responsible manner.

But this New Moon holds yet more opportunities and brings success in what we want to start for two additional reasons.

The first is that it takes place at 01° of CAPRICORN, that is, it occurs at an initial degree of the Zodiac, and thus brings with it an energy of freshness, combined with impulse and practicality.

The second reason is that the planet Jupiter is not just at an initial degree but at 0° degree of ARIES, the very first degree of the entire Zodiac!

This New Moon is not just a beginning, but a completely New Beginning and a completely new cycle for each and every one of you depending on the area that Jupiter rules in your Horoscope and the area in which it is currently in.

In fact, it is very likely that the first signs of this beginning appeared as initial ideas, first encounter with a person, or first considerations to do something, from May 10 to May 20, 2022 when Jupiter was again in these same degrees.

Full of blessings and possibilities everything that begins under this New Moon with Jupiter powerful at 0° degree of ARIES but also in a square aspect to the two Lights.

All you need is to act carefully, organized and with faith in yourself, having first measured the risks and without haste. The seed planted now needs patience and perseverance, but it will yield plentiful rewards.

Capricorn is the Sign of the Material Plane, as I have written before, and therefore this New Moon also hides many possibilities for manifesting your intentions. On a purely energetic level, visualize, set practical intentions, have faith in your abilities, and dare to fearlessly take the first steps in order to see these intentions made manifest during the next 6 months.

The sextile that NEPTUNE in PISCES makes to MERCURY in CAPRICORN is an aspect that can make dreams come true, give us inspiration that is directed at practical issues, as well as the necessary alignment of the intellect with the universal, so that we can see beyond material intentions and feel the quintessence of our ambition at the level of the soul.

Uranus from TAURUS in a trine to VENUS in CAPRICORN is the aspect, which for those of you who belong to the Earth signs and have personal planets or your Ascendant between 14°-18° degrees, helps to make a new relationship, an acquaintance or further open your social circle with this New Moon.

It’s an ideal aspect for social gatherings and brings a measured yet needed renewal to friendships and social life as well as refreshment to existing relationships.

One more positive aspect of this New Moon is the sextile aspect formed between the planet MARS, which is retrograde in the sign of GEMINI, and CHIRON in the sign of ARIES. It is an aspect which provides opportunities to heal wounds from verbal conflicts, tensions and frustration that were caused by the previous Full Moon in GEMINI, which has distressed many of you.

Now is the time to make a fresh start with a conciliatory mood and a shift from the aggressive arguments of the previous period, to comforting conversations, and in the case of couples, to healing… sex!

Especially if we see this aspect combined with the URANUS – VENUS aspect, it brings renewal, encouragement and a restart.

There is no negative aspect to the NEW MOON in CAPRICORN and with MERCURY conjunct VENUS, it is a moon that will give us the much-needed peace, harmony, joy, sociability and sweetness to make the festive days of Christmas and New Year beautiful!

 

Wishing a wonderful New Moon to each and every one of you!


Request a reading with astrologer Andrew Ifandis

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Contact Form


“Sharing is Caring” – If you enjoyed this article please share on social media

 

SUPPORT COSMOS OF ASTROLOGY


COSMOS OF ASTROLOGY MOVED TO AN UPGRADED HOSTING PACKAGE Cosmos of Astrology site has been upgraded and is now giving you quality astrology combined with speed! Dear readers, Cosmos relies on your help to continue to provide for you, not only the best content, but also a smooth and fast internet experience. If you feel so, make a donation to actively support and show your appreciation! Thank you!
Your support makes a big impact. Any gift amount is greatly appreciated.

THE IMPORTANCE OF AN ASTROLOGICAL READING

Andrew Ifandis approaches the horoscope as a portrait of a person’s inherent potential. A reading can reveal your natal chart’s dynamics, prepare you for the future and can constructively help you towards awareness, self-realization and externalizing of your most creative.

 

GET YOUR OWN READING! GO TO SHOP


© Andrew Ifandis-Cosmos of Astrology No part of this article may be used without written consent of the author, unless credit and reference to this website are provided.