My Blog

ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ 2024

ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ 2 ΜΑΙΟΥ ΕΩΣ 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024

Sharing is caring:

ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ 2024


ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

2 ΜΑΙΟΥ ΕΩΣ 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024

Από τον αστρολόγο Andrew Ifandis


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας


Ο Πλούτωνας γυρίζει ανάδρομος σήμερα και η ανασκαφή της ψυχής μας έχει ήδη ξεκινήσει. Η ανάδρομη περίοδος του Πλούτωνα γίνεται συνήθως αισθητή ως μια ψυχολογική διαδικασία που επιδιώκει την αναγέννηση, την κάθαρση και αναδεικνύει θέματα επιβίωσης.

Μέσα στους έξι μήνες περίπου που θα διαρκέσει η ανάδρομη κίνηση του Πλούτωνα, θέματα ταμπού, ενοχλητικές ή καταπιεσμένες ορμές, καταπιεσμένες επιθυμίες, μετατοπίσεις εσωτερικές στο πως αντιλαμβανόμαστε την εξουσία και την δύναμη, κρυφά θέματα, θα έρθουν στην επιφάνεια ως αποτέλεσμα της διαδικασίας.

Η όλη διαδικασία θα ξεκινήσει με τους δαίμονες σου να βγαίνουν από το ντουλάπι. Θα συνεχιστεί με το εσωτερικό έργο να υποτάξεις τους δαίμονές σου, και θα τελειώσει με την ανάκτηση της ψυχικής σου δύναμης και τελικά  σε ανανέωση του εαυτού σου και των σχέσεων σου.

 

Ο Πλούτωνας, είναι ένας μεταμορφωτικός πλανήτης και διακριτικά μεν αλλά βαθιά δε, η ανάδρομή του αναγκάζει τον εσωτερικό μας κόσμο να υποβληθεί σε μια βαθιά ψυχολογική διαδικασία.

Έτσι ο ανάδρομος Πλούτωνας μας προσκαλεί να εξερευνήσουμε τα βάθη της ψυχής. Είναι σαν να σκάβουμε και να διαπερνάμε το ένα στρώμα μετά το άλλο, και έτσι να ανακαλύπτουμε θαμμένα συναισθήματα, αναμνήσεις, ορμές, ένστικτα και επιθυμίες.

Καθώς κατεβαίνουμε όλο και πιο κάτω, θα συναντήσουμε τις σκιώδεις πτυχές της ψυχής μας.

Παρατηρήστε αυτές τις καταπιεσμένες ορμές, τις κρυφές επιθυμίες, τις εμμονές για δύναμη και όλα τα ανείπωτα πράγματα που μπορεί να εμφανιστούν. Μπορεί να είναι άβολα όλα αυτά, αλλά είναι απαραίτητα για την εξέλιξη μας.

 

▶️ Αντιμετωπίστε τους Δαίμονές σας

Η ανάδρομη περίοδος ενθαρρύνει την εσωτερική εργασία. Αντιμετώπισε τους εσωτερικούς σου δαίμονες—τους φόβους, τις ανασφάλειες και τα άλυτα τραύματα. Αναγνωρίζοντάς τα, αποκτάς εξουσία πάνω τους. Είναι σαν να ρίχνεις ένα φως στις πιο σκοτεινές γωνιές της ψυχής σου.

Τελικά, αυτή η διαδικασία οδηγεί σε ανανέωση. Αναδύεσαι πιο δυνατός και δυνατή, πιο σοφός και σοφή, και μπορείς να αλλάξεις προς το καλύτερο συμπεριφορές, ωφελώντας έτσι τις σχέσεις σου με τους άλλους.

 

▶️ Ημερομηνίες Κλειδιά:

O Πλούτωνας μπήκε στην προ-ανάδρομη σκιά του στις 9 Ιανουαρίου 2024, στην 29° 38′ του Αιγόκερω.

Ο Πλούτωνας γυρίζει ανάδρομος στις 2 Μαΐου 2024, στην 02° 06′ του Υδροχόου.

Ο Πλούτωνας γυρίζει και πάλι ορθόδρομος στις 11 Οκτωβρίου 2024, στην 29° 38′ του Αιγόκερω.

Ο Πλούτωνας φεύγει από τη μετά – ανάδρομη σκιώδη ζώνη στις 2 Φεβρουαρίου 2025, στις 02° 06′ του Υδροχόου

 

▶️ Τι φέρνει ο ανάδρομος Πλούτωνας στον Υδροχόο

Ο ανάδρομος Πλούτωνας στον Υδροχόο σας προτρέπει να δεσμευτείτε ξανά ή να ευθυγραμμιστείτε ξανά με ομάδες ανθρώπων από το παρελθόν, ακόμα κι αν έχουν προκαλέσει δράμα στη ζωή σας.

Μια σημαντική σχέση κρύβει πλούτο ψυχής παρόλο που υπάρχουν εμπόδια που κρύβουν το θησαυρό. Αξιολογήστε καλά το πόση συνεργασία και πόση ομαδικότητα βάζετε στη σχέση σας και ζυγίστε τες με το βαθμό ανεξαρτησίας και αυτονομίας που θέλετε επίσης. Θέματα εξουσίας στις σχέσεις θα σας κάνουν να ξανασκεφτείτε εάν θέλετε να παραμείνετε αφοσιωμένοι σε αυτές ή εάν χρειάζεστε περισσότερη ελευθερία. Τα εμπόδια πρέπει να ξεπεραστούν μαζί αλλιώς δεν υπάρχει σχέση, αλλά και το σόλο είναι μια χαρά αν η τοξικότητα είναι μεγάλη.

Η στάση σας να βοηθάτε τους άλλους ανιδιοτελώς ή αντίθετα η απροθυμία σας να δραστηριοποιηθείτε σε συλλογικές προσπάθειες, επαναξιολογείται και μεταβάλλεται.

Μπορεί να αποκτήσετε μεγαλύτερη εμμονή με τα σύγχρονα πράγματα, την τεχνολογία, τις εναλλακτικές απόψεις, τις ολιστικές πρακτικές, την αστρολογία, τα ταρώ, τη μαντεία. Βεβαιωθείτε ότι συμμετέχετε με υγιή τρόπο χωρίς να “καείτε”.

Η στάση σας απέναντι στην εξουσία θα αλλάξει καθώς θα επανεξετάζετε πόσο αντιδραστικοί μπορεί να είστε. Να θυμάστε ότι το να επαναστατείτε μόνο για χάρη της εξέγερσης δεν οδηγεί στην ελευθερία.

 

▶️ Μερικές σημαντικές ημερομηνίες:

17 Μαΐου: Ο Πλούτωνας ανάδρομος σε τετράγωνο με τον Ερμή. Προσέχουμε τι λέμε, οξύτητα στην έκφραση, απόλυτες δογματικές απόψεις.

2 Ιουνίου: Αρμονική ευθυγράμμιση σε εξάγωνο με τον Δία ιδανική για να νιώσουμε και πάλι ελεύθεροι, δυνατοί και για να εκδηλώσουμε όνειρα και επιθυμίες. Ευκαιρίες για πλούτο, κέρδη. Μεγάλη ενδυνάμωση, και εύνοια.

11 Ιουνίου: Ο Πλούτωνας ανάδρομος τετραγωνίζει τον Άρη. Ασυγκράτητη ορμή, προσωπική δύναμη, ανεξέλεγκτα νεύρα, δυνατά πάθη.


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας

 

SUPPORT COSMOS OF ASTROLOGY


COSMOS OF ASTROLOGY MOVED TO AN UPGRADED HOSTING PACKAGE Cosmos of Astrology site has been upgraded and is now giving you quality astrology combined with speed! Dear readers, Cosmos relies on your help to continue to provide for you, not only the best content, but also a smooth and fast internet experience. If you feel so, make a donation to actively support and show your appreciation! Thank you!
Your support makes a big impact. Any gift amount is greatly appreciated.

THE IMPORTANCE OF AN ASTROLOGICAL READING

Andrew Ifandis approaches the horoscope as a portrait of a person’s inherent potential. A reading can reveal your natal chart’s dynamics, prepare you for the future and can constructively help you towards awareness, self-realization and externalizing of your most creative.

 

GET YOUR OWN READING! GO TO SHOP


© Andrew Ifandis-Cosmos of Astrology No part of this article may be used without written consent of the author, unless credit and reference to this website are provided.
ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

Sharing is caring:

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024


ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

iN darK placeS

Από τον αστρολόγο Andrew Ifandis


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας


Κάτι σε απασχολεί.

Κάτι βαθιά μέσα σου αναμοχλεύει τα σκοτάδια…

Ανακατεύει τα υπαρξιακά ερωτήματα.

Μια ένταση, μια ψυχική κατάσταση που σε κάνει να νιώθεις ότι δεν έχεις τη δύναμη να κάνεις όσα θέλεις. Μια κατάσταση ότι οι δυνάμεις σε υπερνικούν.

Ναι η Πανσέληνος στην 04°17′ του Σκορπιού φωτίζει τις πιο μύχιες πλευρές της ψυχής σου και σε βάζει σε ένα σταυροδρόμι. Καθώς τα δύο φώτα, Ήλιος και Σελήνη είναι σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, η ένταση της Πανσελήνου αυτής είναι βαθιά, εσώτερη, ψυχική και δοκιμάζει τη δύναμή σου.

Μια σειρά από θέματα στο πως λειτουργείς μέσα σε ομάδες ανακύπτουν από το πουθενά. Είμαι ο τελευταίος τροχός της άμαξας. Οι άλλοι με επιβουλεύονται. Είμαι αρχηγός και δεν το κατανοούν. Με πιέζουν στην δουλειά οι ανώτεροί μου. Κανείς δε με καταλαβαίνει θα τους δείξω εγώ.

Σκέψεις σκέψεις σκέψεις…

Μια σειρά από θέματα που έχουν να κάνουν με την σχέση σου προβληματίζουν… Εχω δώσει τη δύναμή μου. Με κάνει ότι θέλει. Δεν με θέλει πιά όσο πριν. Όλο το δικό του/της θέλει να γίνεται…. Πρέπει να πάρω το πάνω χέρι. Δε με σέβεται… θα του / της δείξω εγώ.

Μια σειρά από θέματα που έχουν να κάνουν με τη μητρότητα εμφανίζονται… Θέλω να γίνω μητέρα. Γιατί δεν είμαι ακόμη; Αργησα… Είμαι καλή μητέρα; Αυτό το παιδί δεν με καταλαβαίνει καθόλου κάνει τα δικά του.

Σκέψεις σκέψεις σκέψεις…

Είμαι μόνη. Είμαι μόνος. Πότε θα μπορέσω και εγώ να βρω το άλλο μου μισό. Να νιώσω ότι ανήκω κάπου. Ζηλεύω όταν βλέπω τα ζευγάρια να περνούν από μπροστά μου και μόνο ο Θεός ξέρει πόσο μα πόσο μόνη / μόνος νιώθω.

Θέλω οικονομική άνεση. Θέλω προαγωγή. Θέλω να είμαι δυνατή/ δυνατός. Γιατί περιμένω τόσο καιρό και δε γίνεται τίποτε από τα μεγαλεπήβολα σχέδια μου… Νιώθω σα να είμαι μπροστά σε τοίχο. Θα επιμείνω μέχρι τελικής πτώσης όμως θα γίνει αυτό που επιθυμώ.

Σκέψεις σκέψεις σκεψεις…

Καίνε οι επιθυμίες, οι βαθιές, οι άσβεστες οι Πλουτώνιες…

Είναι το φεγγάρι αυτό, μυστικιστικά βαθύ και εσώτερο που σου δημιουργεί κάποιες από τις παραπάνω σκέψεις. Είναι το φεγγάρι αυτό που κυβερνά το σκοτάδι της νύχτας και του Σκορπιού. Ένα φεγγάρι που φέγγει πάνω από μια βραχώδη ακτή, όπως μας λέει το Sabian σύμβολο της συγκεκριμένης μοίρας του Σκορπιού, και που ρίχνει το φως του στις ξασπρισμένες πέτρες που δέρνονται από τα κύμματα.

Η αλλαγή που θέλεις μπορεί να πάρει πολύ χρόνο και να θέλει πολλή ενέργεια. Η συναισθηματική πίεση που νιώθεις μπορεί να φαίνεται ανυπέρβλητη. Μπορείς να αντέξεις; Η μήπως να τα παρατήσεις; Υπάρχουν λύσεις;

Η λύση βρίσκεται στο να ΜΗΝ προσπαθήσεις να ξεφύγεις από την συναισθηματική κατάσταση, τα μεγάλα ψυχολογικά ζητήματα και ανησυχίες που θα νιώσεις.

Στον να ΜΗΝ προσποιηθείς ότι δεν υπάρχουν και να αποφύγεις να ασχοληθείς μαζί τους αλλά ούτε και να τα καταπιέσεις.

Η λύτρωση βρίσκεται στον να μην αφήσεις την πίεση αυτή να σε κάνει να χάσεις τον έλεγχο.

Έχεις τον έλεγχο. Έχεις τη δύναμη. Αυτό είναι απλά ένα μικρό τεστ.

Τι σου φέρνει χαρά, που είναι η απλότητα;

Δες τις καταστάσεις απλά και με όσο δυνατόν λιγότερες περιπλοκές…

Δε σε παίρνει τηλέφωνο γιατί δε σε θέλει και όχι για τους χίλιους λόγους που εφευρίσκεις.

Έχεις θέματα στη σχέση σου όχι γιατί φταίει ο άλλος αλλά γιατί είτε εσύ κάτι δεν βλέπεις για σένα, είτε γιατί εσύ επιτρέπεις στον άλλο / άλλη να συνεχίζει συμπεριφορές και πρακτικές.

 

Βρες τη Δύναμή ΣΟΥ.

 

Μέσα από τις ψυχολογικές διακυμάνσεις που θα σου φέρει αυτό το φεγγάρι, ο στόχος είναι να σκάψεις βαθιά μέσα σου… να δεις τι πονά, τι κακοφορμίζει. Κάτω από τη λάσπη θα βρεις το θησαυρό.

Και ο Θησαυρός είναι η συνειδητοποίηση του ποιες είναι οι πραγματικές ανάγκες σου. Τι κρύβεται πίσω από κάθε σου κίνητρο και τι είναι αυτό που σου βαμπιρίζει κίνητρα και συναίσθημα.

Θέλεις μακροχρόνια σχέση για τη σχέση ή θέλεις μια βαθιά σύνδεση ψυχής; Αν αυτό δε το βρίσκεις εκεί που είσαι ή εκεί που ψάχνεις, τότε δες απλά ότι η σχέση που έχεις ή που θέλεις να έχεις δεν θα ικανοποιήσει τις ανάγκες σου -ανεξάρτητα από το πόσο εσύ θέλεις να επιμένεις να την έχεις.

Φύγε… Δες το βάθος των κινήτρων σου καθαρά και θα μπορέσεις να καταλάβεις έτσι το πόσο απλά ΕΣΥ καθορίζεις και ΕΣΥ μπορείς μόνο να πας προς αυτό που θα σου φέρει αληθινή ευτυχία. Να ευθυγραμμιστείς ξανά με τους στόχους σου και την αξία σου.

Ο Θησαυρός είναι η αγάπη, η ηρεμία, η επιμονή και η στωικότητα που κρύβει κάθε καρδιά κάτω από το χώμα και τη λάσπη. Λάσπη και χώμα στρώματα κάλυψης που προστατεύουν το θησαυρό ΣΟΥ από το να στέκεται ξέγυμνος, βορά για τους άλλους.

Αν δε σου αρέσει η ακτή φύγε. Μην περιμένεις να ηρεμήσει η θάλασσά.

Δες ποιος / ποια είσαι και ποιες είναι οι πραγματικές σου ανάγκες. Χωρίς πάθος. Χωρίς συναισθηματισμούς. Χωρίς αγκυλώσεις, χωρίς κολλήματα.

Μόνο όταν δεις καθαρά εσένα θα σου είναι ξεκάθαρο το τι θέλεις και πως να το πετύχεις.

Οι σκέψεις θα καθαρίσουν. Η ανάγκη θα ζυγιστεί με το τι είναι πρακτικό. Η παρόρμηση με το τι είναι ηθικό. Το πολύπλοκο θα γίνει απλό και οι πράξεις θα είναι συνειδητές.

Η Πανσέληνος αυτή ενώνει Ψυχή, Σώμα, Βούληση και Ανάγκες σε ένα ενιαίο ενεργειακό ρεύμα. Αφού σε διαπεράσουν πρώτα πολλά ντεσιμπέλ ψυχικής έντασης, αυτό-αναίρεσης, ή εγωπάθειας, το ρεύμα θα μετασχηματιστεί σε μια υψηλή ροή, εστιασμένη, καναλαρισμένη και προσηλωμένη προς την αλήθεια της Ψυχής σου.

 

Ότι χαμηλοδονούμενο και αν σκέφτηκες… ότι Σκορπιονικό και αν ένιωσες… είναι πολύ μικρό μπροστά σε ΣΕΝΑ.

 

Στάσου δυνατός και δυνατή στις περιστάσεις.

Δες το σκοτεινό σου κομμάτι και υπερνίκησέ το.

Βρες τη δύναμή σου, αν την έχεις δώσει άσκοπα σε κάτι που δεν αξίζει.

 

Ότι και να σε πιέζει είσαι δυνατός και δυνατή για να το αντέξεις!

Η Πανσέληνος αυτή στο Σκορπιό κάνει τη διαφορά και φέρνει τελικά μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες την Αντοχή, την Δύναμη, την Εξέλιξη και τελικά την Γαλήνη Ψυχής, τη γαληνεμένη ακτή που σου αξίζει.

 

Αστρολόγος Ανδρέας Υφαντής


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας

SUPPORT COSMOS OF ASTROLOGY


COSMOS OF ASTROLOGY MOVED TO AN UPGRADED HOSTING PACKAGE Cosmos of Astrology site has been upgraded and is now giving you quality astrology combined with speed! Dear readers, Cosmos relies on your help to continue to provide for you, not only the best content, but also a smooth and fast internet experience. If you feel so, make a donation to actively support and show your appreciation! Thank you!
Your support makes a big impact. Any gift amount is greatly appreciated.

THE IMPORTANCE OF AN ASTROLOGICAL READING

Andrew Ifandis approaches the horoscope as a portrait of a person’s inherent potential. A reading can reveal your natal chart’s dynamics, prepare you for the future and can constructively help you towards awareness, self-realization and externalizing of your most creative.

 

GET YOUR OWN READING! GO TO SHOP


© Andrew Ifandis-Cosmos of Astrology No part of this article may be used without written consent of the author, unless credit and reference to this website are provided.
ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024 - Copy

ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

Sharing is caring:

ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024


ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

Τέσσερα Σενάρια Ολικότητας!

Από τον αστρολόγο Andrew Ifandis


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας


Στοιχεία Έκλειψης

Είδος: Ολική Ηλιακή Έκλειψη

Μοίρα: 19°24’ ΚΡΙΟΥ

Έκλειψη Βορείου Δεσμού

Διάρκεια Ολικότητας: 4’28’’

Κύκλος Sarros: 139

­

Κάθε έκλειψη αποτελεί ένα κομβικό σημείο εξέλιξης μέσα σε ένα χρονικό μονοπάτι, που δυο φορές το χρόνο ξεδιπλώνεται μπροστά σου, δίνοντάς σου άλλοτε διακλαδώσεις και καρμικές επιλογές και άλλοτε πλαταίνει για να σε πάει γρηγορότερα μπροστά προς την αυτοπραγμάτωση.

Η Ηλιακή Έκλειψη στον Κριό στις 8 Απριλίου αποτελεί ζευγάρι με την Σεληνιακή Έκλειψη στο Ζυγό η οποία έγινε στις 25 Μαρτίου, ενώ συνεχίζει την θεματική των εκλείψεων που πραγματοποιούνται στον άξονα Κριού Ζυγού από την Άνοιξη του 2023.

Είναι ένα σημείο σημαντικό στο χώρο και στο χρόνο. Είναι μια μεγάλη συνειδητοποίηση σε ψυχολογικό επίπεδο. Είναι μια έκλειψη που φέρνει γεγονότα και επηρεάζει σχέσεις.

Αυτό που συμβαίνει είναι ότι σε συνέχεια των συναισθηματικών ζυμώσεων που ξεκίνησαν το προηγούμενο διάστημα, και οι οποίες κορυφώθηκαν καθώς πλησιάζαμε στην προηγούμενη έκλειψη, τώρα έχουμε τα γεγονότα. Έχουμε τις αποφάσεις. Έχουμε το οριστικό κλείσιμο ή την νέα αρχή.

Μπορεί να βασανίστηκες, να είχες διλήμματα, να μην ήξερες πως να προχωρήσεις στις σχέσεις σου ή να προσπαθούσες να βρεις το σημείο ισορροπίας…

Μπορεί να ένιωθες μόνος ή μόνη ή να έκανες τα πρώτα διστακτικά βήματα προς μια νέα σχέση.

Τώρα λοιπόν με την Ηλιακή αυτή Έκλειψη τελειώνουν οι διασταγμοί, οι ανασφάλειες και οι πειραματισμοί.

Κλείνει ένα κεφάλαιο και ανοίγει ένα καινούριο.

Είναι μικτό το πως θα ενεργήσει αυτή η έκλειψη αφού ανάλογα το πως πέφτει στον προσωπικό σου χάρτη τα σενάρια είναι τα εξής:

 Σενάριο 1   

Αν πέφτει θετικά στο χάρτη σου, η Ηλιακή Έκλειψη θεραπεύει σχέσεις και επουλώνει πληγές ή θέματα τα οποία σε είχαν απασχολήσει στο παρελθόν και τα οποία το πιθανότερο είχαν ξεκινήσει από τον Οκτώβριο του 2023. Είναι τώρα που γίνεται εκ νέου μια νέα αρχή όπου οι εγωισμοί αλλά και οι ανασφάλειες \ ανεπάρκειες φεύγουν και η σχέση γιατρεύεται κάνοντας ένα νέο ξεκίνημα.

Ειδικά αν η σύνοδος Κρόνου με Άρη από την μοίρα 14 του Ιχθύ κάνει τρίγωνο ή εξάγωνο με κάποιον πλανήτη σου, και εφόσον και η έκλειψη πέφτει ευνοϊκά ένα νέο ξεκίνημα, όχι θριάμβου, ή φανφαρωνικό, αλλά ταπεινό, ήρεμο, επουλωτικό και σταδιακά θεραπευτικό ξεκινάει και σε οδηγεί προς μια πιο εξυγιασμένη σχέση.

Σενάριο 2

Αν είσαι μόνος ή μόνη, και η Έκλειψη πέφτει θετικά στο χάρτη σου, η περίοδος που έρχεται αποτελεί ιδανική ευκαιρία για να νιώσεις καλά με εσένα και να τολμήσεις να κάνεις βήματα για να έλξεις αυτόν η αυτήν που θέλεις. Η Αφροδίτη στο χάρτη της έκλειψης σχηματίζει ένα αποκλίνων εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο και βρίσκεται στο μεσοδιάστημα της συνόδου Άρη \ Κρόνου που είναι στον Ιχθύ και του Ερμή που είναι ανάδρομος στον Κριό.

Αυτό σημαίνει μικρά σταθερά βηματάκια, που μας τονίζουν σιγά σιγά με αυτοπεποίηθηση και φέρνουν σχέσεις οι οποίες έχουν μεν ερωτικό στοιχείο και σαγήνη, με μια μικρή δόση σταθερότητας, αλλά οι οποίες θα πρέπει να αξιολογηθούν πρώτα και να περάσει ένα διάστημα όπου η επικοινωνία θα δοκιμαστεί, η θα είναι λίγο αμήχανη και άτολμη στην αρχή, πρωτού τελικά να ξεκινήσουν να λειτουργούν και να σπάει ο πάγος.

Σενάριο 3

Αν η έκλειψη πέφτει αρνητικά στο χάρτη σου, τότε το πιο πιθανό είναι να αποτελέσει το οριστικό κλείσιμο για σχέσεις που δεν πάνε άλλο με άμεσους χωρισμούς, ή να φέρει το αργό και οδυνηρό σταδιακό τέλος, οδηγώντας στο χωρισμό μέσα στο επόμενο εξάμηνο, για να σε απελευθερώσει οριστικά από το «δηλητήριο» ή το πύον που δυστυχώς κακοφόρμισε ανάμεσα σας.

Μη ξεχνάς ότι η έκλειψη αυτή είναι μια έκλειψη Βορείου Δεσμού, κάτι που σημαίνει ότι τα γεγονότα που θα φέρει, ακόμα και αν είναι αρνητικά όπως στο σενάριο αυτό, έχουν στόχο το να σε πάνε μπροστά και να βοηθήσουν την εξέλιξή σου!

Σενάριο 4

Αν είσαι μόνος ή μόνη και η έκλειψη πέφτει αρνητικά στο χάρτη σου, θα σου είναι δύσκολο να ξεπεράσεις την αίσθηση ανεπάρκειας και ανολοκλήρωτου που προκαλεί η μοναξιά και θα βιώσεις πιθανά μια οδυνηρή μεν αλλά σύντομη σε διάρκεια άρνηση, για όλους και όλα.

Μια άρνηση η οποία θα λειτουργήσει τελικά ως μια μυητική κατάρρευσή του εγώ η οποία αφού περάσει, θα σε δυναμώσει και θα σε αναγεννήσει σε μια νέα εκδοχή αυτονομίας. Θα είσαι καθαρμένος ή καθαρμένη, και αναζωογονημένος/νη θα διεκδικήσεις τα όσα πλέον ξέρεις ότι σου αξίζουν σε σχέσεις, με νέο αέρα και νέα οπτική.


Η Ηλιακή Έκλειψη στον Κριό στις 8 Απριλίου είναι ένα πολύ δυνατό αστρολογικό γεγονός, με πολλές προεκτάσεις και σε κοσμικό επίπεδο, αλλά ο στόχος του συγκεκριμένου άρθρου είναι να αναλύσει το πως θα επηρεάσει τις σχέσεις και την ψυχολογία σου.

Αυτό που έχει σημασία να γνωρίζεις είναι ότι σε όποιο και από τα τέσσερα παραπάνω σενάρια και αν ανήκεις, η Έκλειψη αυτή:

  • θα ξεκαθαρίσει όλες τις ψευδαισθήσεις,
  • θα τελειώσει με τους συμβιβασμούς,
  • θα βάλει το μαχαίρι στην πληγή,
  • και θα επουλώσει σε κάθε περίπτωση (είτε εύκολα είτε δύσκολα) εσένα κατ’ αρχήν,
  • ώστε αργά η γρήγορα (ανάλογα με το σε πιο από τα 4 σενάρια ανήκεις) να σχετιστείς εκ νέου με πιο υγιή τρόπο, περισσότερο αυτόνομο και με περισσότερο στο τέλος τέλος ενθουσιασμό.

Είναι μια Έκλειψη Βορείου Δεσμού. Λίγη υπομονή και λίγο αντοχή χρειάζεται. Αργά η Γρήγορα (Κρόνος/ Άρης σύνοδος στον Ιχθύ) τα όσα επιθυμείς να γίνουν θα πάρουν το δρόμο τους. 

 

Σου εύχομαι μια καλή και απόλυτα θεραπευτική Έκλειψη.

Αστρολόγος Ανδρέας Υφαντής


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας

SUPPORT COSMOS OF ASTROLOGY


COSMOS OF ASTROLOGY MOVED TO AN UPGRADED HOSTING PACKAGE Cosmos of Astrology site has been upgraded and is now giving you quality astrology combined with speed! Dear readers, Cosmos relies on your help to continue to provide for you, not only the best content, but also a smooth and fast internet experience. If you feel so, make a donation to actively support and show your appreciation! Thank you!
Your support makes a big impact. Any gift amount is greatly appreciated.

THE IMPORTANCE OF AN ASTROLOGICAL READING

Andrew Ifandis approaches the horoscope as a portrait of a person’s inherent potential. A reading can reveal your natal chart’s dynamics, prepare you for the future and can constructively help you towards awareness, self-realization and externalizing of your most creative.

 

GET YOUR OWN READING! GO TO SHOP


© Andrew Ifandis-Cosmos of Astrology No part of this article may be used without written consent of the author, unless credit and reference to this website are provided.
ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟ ΖΥΓΟ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟ ΖΥΓΟ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

Sharing is caring:


ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟ ΖΥΓΟ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024


ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟ ΖΥΓΟ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

Η Δίνη της Δύναμης!

Από τον αστρολόγο Andrew Ifandis


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας


 

Στοιχεία Έκλειψης

Είδος: Σεληνιακή Έκλειψη Παρασκιάς

Μοίρα: 05°07’ Ζυγού

Έκλειψη Νοτίου Δεσμού

Διάρκεια: 4 ώρες και 39 λεπτά

Κύκλος Sarros: 113

­

Κάθε έκλειψη αποτελεί ένα κομβικό σημείο εξέλιξης μέσα σε ένα χρονικό μονοπάτι, που δυο φορές το χρόνο ξεδιπλώνεται μπροστά σου, δίνοντάς σου άλλοτε διακλαδώσεις και καρμικές επιλογές και άλλοτε πλαταίνει για να σε πάει γρηγορότερα μπροστά προς την αυτοπραγμάτωση.

Η Σεληνιακή αυτή Έκλειψη αποτελεί ζευγάρι με την Ηλιακή Έκλειψη στον Κριό η οποία θα γίνει στις 8 Απριλίου, και παράλληλα, συνεχίζει την θεματική των δύο προηγούμενων εκλείψεων που έγιναν έξι μήνες πριν, στις 14 και 28 Οκτωβρίου.

Αφορά τις σχέσεις σου και το πως μπορείς να βρεις ισορροπία ανάμεσα στο ποιος και ποια θέλεις να είσαι και με ποιους και πώς θα πορευτείς μαζί.

Σεληνιακή έκλειψη και Πανσέληνος, θα φωτίσει πτυχές συναισθηματικές μέσα σου που έχουν να κάνουν με το πόσο συμβιβάζεσαι με καταστάσεις και συνθήκες και θα σε κάνει να αναρωτηθείς για την τόλμη σου.

Ανεπαίσθητα ρεύματα αμφιβολίας και αναποφασιστικότητας θα αρχίσουν να ταράζουν τα συναισθηματικά σου νερά… Ρεύματα.. Στρόβιλοι, που θέλουν να σε ταρακουνήσουν και να ξυπνήσουν μέσα στου τη Δύναμη να προχωρήσεις. Να πάρεις αποφάσεις, να τολμήσεις να ακολουθήσεις το μονοπάτι της καρδιάς σου χωρίς να κάνεις συμβιβασμούς αλλά και χωρίς να αδικήσεις κανέναν.

 

Οι σχέσεις στο προσκήνιο λοιπόν καθώς η έκλειψη γίνεται στον άξονα Κριού – Ζυγού. Κυβερνήτης η Αφροδίτη, και η θηλυκή ενέργεια είναι στο προσκήνιο.

Από τον Ιχθύ, η Αφροδίτη στο Ζώδιο της έξαρσής της, και σε σύνοδο με τον Κρόνο, χρωματίζει την ενέργεια της έκλειψης αυτής με προοπτικές να οριστικοποιήσεις θέματα σχέσεων και να βάλεις νέες βάσεις προς την περαιτέρω εξέλιξή τους.

Σημαντικές αποφάσεις για το πως θα προχωρήσετε ΜΑΖΙ ζυμώνονται με αυτή την έκλειψη και ενώ τώρα τα διλήμματα φαίνονται δύσκολα, καθώς θα πλησιάζει η επόμενη έκλειψη θα αρχίσεις να βλέπεις καθαρά, οι αποφάσεις θα παρθούν και η πορεία θα χαραχθεί από κοινού, βήμα- βήμα φέρνοντας τη νέα αρχή.

Είναι μια έκλειψη που θα σε κάνει να δεις τα μέχρι τώρα πεπραγμένα στις σχέσεις σου. Να κατανοήσεις εσένα αλλά και τον/την άλλο/η.

Να δείς αν υπάρχει υπερβολή στο να συμβιβάζεσαι για να ικανοποιήσεις το άλλο σου μισό ή αντίθετα να δεις το βαθμό στον οποίο δρας αρκετά εγωιστικά με αποτέλεσμα να αδικείς η να μην αφήνεις τα περιθώρια στη σχέση να ανθίσει περισσότερο.

Η Αφροδίτη από τους Ιχθύες θα σε γεμίσει με συναίσθημα. Αν είσαι μόνος ή μόνη θα ονειρευτείς την αγκαλιά και θα νοσταλγήσεις αυτή τη βελούδινη αίσθηση του να αφήνεσαι ή να μοιράζεσαι τα όνειρά σου με κάποιον ή κάποια.

Αν είσαι σε σχέση θα υπερισχύσει η δύναμη της αγάπης επάνω σε κάθε αδικία που έγινε και η συγχώρεση και η ανιδιοτέλεια θα λειτουργήσουν λυτρωτικά.

Υφιστάμενες σχέσεις ξεκαθαρίζουν θετικά και το επόμενο βήμα γίνεται με σταθερότητα, ωριμότητα και δυνατότητες περαιτέρω δέσμευσης.

Αν είσαι μόνος ή μόνη είναι σημαντική περίοδος για να μπεις σε μια σχέση καθώς η σύνοδος Αφροδίτης και Κρόνου που έγινε λίγες ημέρες πριν, υπόσχεται νέες σχέσεις με μακροχρόνια προοπτική.

Έκλειψη για σχέσεις λοιπόν. Σχέσεις καρμικές, σχέσεις σημαντικές, σχέσεις ρομαντικές και ταυτόχρονα ώριμες και χωρίς να τρέφονται από ψευδαισθήσεις.

Όλα τα παραπάνω είναι μέσα στη θεματική της έκλειψης και ακόμα περισσότερο σε αφορούν αν είσαι Ταύρος, Καρκίνος, Σκορπιός, Αιγόκερως, ή Ιχθύς με τον Ήλιο σου στις μοίρες 11°-17 ή αν έχεις προσωπικούς πλανήτες, τον Ωροσκόπο σου ή το Μεσουράνημά σου στις μοίρες αυτές και στα παραπάνω Ζώδια.

Η Έκλειψη αυτή έχει επίσης στόχο να σε πάει μπροστά και να δυναμώσει την αυτοπεποίθηση σου. Είναι σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο και μεταμορφώνει θετικά τις σχέσεις σου αφού πρώτα δημιουργήσει μέσα σου τους συναισθηματικούς στροβιλισμούς που ανέφερα στην αρχή.

Θα αντιμετωπίσεις το συναίσθημά σου με τόλμη και θα δικαιώσεις τις μέχρι τώρα επιλογές σου.

Θα δεις βαθιά μέσα σου το πως πρέπει να αλλάξεις. Θα διεκδικήσεις δυναμικά το δίκιο σου, τα θέλω σου, και θα λειτουργήσεις ομαδικά και χωρίς συνεξάρτηση.

Συναίσθημα δυνατό, σκοπός αμοιβαίος, όνειρα κοινά και πολλά υποσχόμενες αρχές για όσους και όσες είστε μόνοι ή μόνες.

Έκλειψη που σε γεμίζει με αυτενέργεια και αυτοπεποίθηση, που φέρνει δυναμικές αρχές σε κάθε τομέα και ειδικά αν είσαι Κριός, Δίδυμος, Λέοντας, Παρθένος, Ζυγός, Τοξότης, ή Υδροχόος με τον Ήλιο σου στις μοίρες 2°έως 8° ή αν έχεις προσωπικούς πλανήτες, τον Ωροσκόπο σου ή το Μεσουράνημά σου στις μοίρες αυτές και στα παραπάνω Ζώδια.

 

Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι τολμηρές συζητήσεις αν είσαι σε σχέση. Η ευεργετική επίδραση της συνόδου Ερμή με Χείρωνα σε βοηθάει να μιλήσεις για το πως νιώθεις και να αγγίξεις το παρελθόν χωρίς να αφήσεις πράγματα να κακοφορμίσουν και φέρνει ίαση και θεραπεία μέσα από ειλικρινή διάλογο.

Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να τολμήσεις να συναντηθείς αν είσαι μόνος η μόνη καθώς συναντήσεις με νέα πρόσωπα κρύβουν υποσχέσεις για καινούρια ξεκινήματα και σε τονώνουν.


Η Έκλειψη αυτή ξεκινάει μέσα σου μικρούς στροβίλους οι οποίοι θα γίνουν Δίνες που θα σε παρασύρουν προς το κέντρο της Δύναμής σου.

Πλουτώνια τόνωση και συναισθηματική ωρίμανση σε κάθε επίπεδο καθώς από αυτή την έκλειψη ξεκινά μια περίοδος μέχρι την επόμενη Έκλειψη στις 8 Απριλίου, και μετά, όπου θα δεις να γίνονται μέσα σου αλλαγές που θα φέρουν σημαντικά και θετικά γεγονότα.

Καθώς το Σεληνιακό Φως θα σκιαστεί δες μέσα σου καθαρά και καθώς το Φεγγάρι θα ξαναλάμψει με το τέλος της έκλειψης δέξου την ενδυναμωτική ενέργειά του.

Το Συμπαντικό Δυναμό κάνει το πρώτο του reset στις 25 Μαρτίου  και όλα είναι δυνατά!

 

Εύχομαι μια καλή Σεληνιακή Έκλειψη σε όλους και όλες σας!

Αστρολόγος Ανδρέας Υφαντής

Από τον αστρολόγο Andrew Ifandis


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας

SUPPORT COSMOS OF ASTROLOGY


COSMOS OF ASTROLOGY MOVED TO AN UPGRADED HOSTING PACKAGE Cosmos of Astrology site has been upgraded and is now giving you quality astrology combined with speed! Dear readers, Cosmos relies on your help to continue to provide for you, not only the best content, but also a smooth and fast internet experience. If you feel so, make a donation to actively support and show your appreciation! Thank you!
Your support makes a big impact. Any gift amount is greatly appreciated.

THE IMPORTANCE OF AN ASTROLOGICAL READING

Andrew Ifandis approaches the horoscope as a portrait of a person’s inherent potential. A reading can reveal your natal chart’s dynamics, prepare you for the future and can constructively help you towards awareness, self-realization and externalizing of your most creative.

 

GET YOUR OWN READING! GO TO SHOP


© Andrew Ifandis-Cosmos of Astrology No part of this article may be used without written consent of the author, unless credit and reference to this website are provided.
ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023

NEW MOON IN SCORPIO 13 NOVEMBER 2023

Sharing is caring:

NEW MOON IN SCORPIO 13 NOVEMBER 2023


NEW MOON IN SCORPIO 13 NOVEMBER 2023

By astrologer, Andrew Ifandis


Request a reading with astrologer Andrew Ifandis

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Contact Form


The New Moon in Scorpio hides changeable feelings, emotional climax and unexpected developments.

The New Moon takes place at 20° 43′ of the Zodiac and like every New Moon brings new events and opens a new chapter in our lives.

What is important to understand with this moon is that it is planting the seeds for the future, it is planting the seeds to end situations that have tired us, confused us, and thrown us down emotionally.

In the previous period, Venus in Virgo, Mars in Scorpio and Mercury in Scorpio also, formed a landscape which was quite difficult. Without proper management of emotions, with emotional tension or charging, and with fights.

The inability of Venus to find the dream as she is lost in the practicality of Virgo, the passion, the psychological, internal, suffocating pressure that Mars has on Scorpio, and most importantly the two very difficult eclipses that preceded , all have formed explosive situations for our relationships.

Some relationships are over, some relationships are balancing on a tightrope, and inside us everything is bubbling.

And now comes this New Moon so we can move to the next chapter. Deep sentimentality and insights at the same time. The conscious self tries to understand and dives into the recesses of the soul. Intuition, on the other hand, tries to call out to us, and help us find a way through Scorpio’s existential search. To figure out what it is that we want, what it is that we desire.

This New Moon will bring deep insights that come from within our Soul.

Scorpio through complexity wants to find the ultimate Connection, the ultimate Union of I and You within a relationship. This New Moon wants to transform and make relationships strong again

Opposite to the Sun and Moon, Uranus from Taurus influences in a dual way.

On the one hand, it disturbs any sense of security. It shakes us and jolts us. It’s time for big decisions. All this creates great psychological tension. All of this creates volatility in sentiment. All this makes us want changes immediately which we feel weak in putting them into practice. We need to see things in their simplicity. We need to get away from anything negative that the Scorpio Sign symbolizes. Manipulation, jealousy, passive-aggressive behavior.

On the other hand, this New Moon calls us to change how we define our security. She wants to change the form of relationships as we had them until now. Only through a new form, relationships that have suffered, or that have reached the extremes, can have life.

It’s All or Nothing!

Rulers of the New Moon are Mars and Pluto. Mars in conjunction to the Sun and Moon, in close conjunction to Mercury and in a trine to Neptune.

Uranus which is the agitator and wants to bring change is in Taurus. Ruler of Uranus is Venus in Libra that makes a beautiful sextile to Mercury.

What does all these aspect mean? They mean that Mars is in his own Sign, and Venus in her own Sign,  and they are both rulers of the Moon Nodes.

Both the male and the female have a dominant role and they are both the ones who will determine the developments.

Mars must dare, must act, show passion, away from stratagems. It needs to operate with passion and extreme insight. To be focused on the common good and the ultimate Union. Away from Ego and manipulative attitudes.

Venus must understand where the balance is, where the justice is, and to act in the relationship through a spirit of cooperation.

We are two, we are not one.

Uranus will do as Venus tells him. If  Venus seeks peace, rather than continuing the war, Uranus will bring balance back into the relationship. It will bring tranquillity and beauty again.

If we want to be two, any traits stemming from Libra vanity or any passive-aggressive stance, the silly fights for things that aren’t worth arguing about, must stop. If not then Uranus will bring down the Tower, the lightning will strike, and the lovers will be thrown to the ground.

The good thing about this New Moon is that Mars is making a magic trine to Neptune. An aspect that makes us believe in the miracle again. To pursue our dream with passion and to act from a position of power, but also with a great disposition for forgiveness and understanding.

Neptune is in a trine to the Sun and the Moon as well, something which comes as a counterbalance to the shock that Uranus wants to cause. An awakening, a shock that is only meant to shake us before it’s too late.

Neptune, as a counterweight to this shock, wakes up the dream in us, stirs to life in us again a mingling of selfless love, and romance. It gives us faith again for a common dream.

I characterize this New Moon as an amazing New Moon that aims through the collapse of everything bad to rebuild romance.

We will see with this New Moon couples disagreeing or arguing because the issues and situations are not yet fully resolved through, but so that they can live their dream.

The Tower will not fall as long as we believe in the common dream.

First comes love. The dream and the inspiration also come first. The relationship comes first.

This is the foundation on which the Union is built. A Union which, through the deep psychology of the relationship and through the transformation sometimes of the one person, sometimes of the other, can become even stronger and even closer.

Let’s be careful not to tear down the beautiful things we have built up to this day.

This New Moon has many good aspects.

Neptune trine Moon. Neptune trine Sun. Neptune trine Mars. Mars conjunct Sun. Mars conjunct Moon. Uranus sextile Neptune, and Neptune sextile Pluto.

It also has Uranus opposing to the Sun and Moon which is double-edged sword aspect. It can either act as a wake-up, or to completely tear down the tower structure.

Mercury is important in two ways. The way of communication is the key…

From the Sign of Sagittarius we should be careful with our words, exaggerations, our manner.

The sextile Mercury makes to Venus in Libra are the words of understanding that can be spoken and heal from the trauma of the Eclipses.

The square that Mercury makes with Saturn from Pisces is bad communication and harsh words which can bring the end…

This New Moon is a crossroads that calls us all to act with mental strength and with respect for the relationship, above our personal EGO.

It calls us to have faith in the dream, and thus to finally be able to transform all the previous bad experiences brought by the eclipses… into a meaningful new beginning!

The choice is yours.

The Universe has brought you at a Crossroad.

 


Request a reading with astrologer Andrew Ifandis

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Contact Form


 

SUPPORT COSMOS OF ASTROLOGY


COSMOS OF ASTROLOGY MOVED TO AN UPGRADED HOSTING PACKAGE Cosmos of Astrology site has been upgraded and is now giving you quality astrology combined with speed! Dear readers, Cosmos relies on your help to continue to provide for you, not only the best content, but also a smooth and fast internet experience. If you feel so, make a donation to actively support and show your appreciation! Thank you!
Your support makes a big impact. Any gift amount is greatly appreciated.

THE IMPORTANCE OF AN ASTROLOGICAL READING

Andrew Ifandis approaches the horoscope as a portrait of a person’s inherent potential. A reading can reveal your natal chart’s dynamics, prepare you for the future and can constructively help you towards awareness, self-realization and externalizing of your most creative.

 

GET YOUR OWN READING! GO TO SHOP


© Andrew Ifandis-Cosmos of Astrology No part of this article may be used without written consent of the author, unless credit and reference to this website are provided.
ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Sharing is caring:

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023


ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023

 

XVI – Ο ΠΥΡΓΟΣ

Από τον αστρολόγο Andrew Ifandis


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας


Μεταβλητά συναισθήματα, κορύφωση συναισθηματική και απρόσμενες εξελίξεις κρύβει η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό.

Η Νέα Σελήνη γίνεται στις 20° 43’ του Ζωδίου και όπως κάθε Νέα Σελήνη  φέρνει νέα γεγονότα και ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μας.

Αυτό που είναι σημαντικό να καταλάβουμε με αυτό το φεγγάρι είναι ότι βάζει τη σπορά για το μέλλον, βάζει τη σπορά για να τελειώσουν καταστάσεις οι οποίες μας έχουν κουράσει, μας έχουν μπερδέψει, και μας έχουν ρίξει συναισθηματικά.

Το προηγούμενο διάστημα, οι πλανήτες, Η Αφροδίτη στην Παρθένο, ο Άρης στο Σκορπιό και ο Ερμής στο Σκορπιό, διαμόρφωσαν ένα τοπίο το οποίο ήταν αρκετά δύσκολο. Χωρίς σωστή διαχείριση των συναισθημάτων, με συναισθηματική ένταση η φόρτιση, και με καυγάδες.

Η αδυναμία της Αφροδίτης να μπορέσει να βρει το όνειρο χαμένη μέσα στην πρακτικότητα της Παρθένου, το πάθος και η ψυχολογική, εσωτερική, ασφυκτική πίεση που έχει ο Άρης στο Σκορπιό, και το κυριότερο οι δύο πολύ δύσκολες εκλείψεις που προηγήθηκαν, διαμόρφωσαν εκρηκτικές καταστάσεις για τις σχέσεις.

Κάποιες σχέσεις τελείωσαν, κάποιες σχέσεις ακροβατούν σε τεντωμένο σκοινί, και μέσα μας όλα σε αναβρασμό.

Και τώρα έρχεται αυτή η Νέα Σελήνη  για να μπορέσουμε να κάνουμε μία νέα αρχή. Βαθύς συναισθηματισμός και επιγνώσεις από τη μία. Ο συνειδητός εαυτός προσπαθεί να καταλάβει και καταδύεται στα άδυτα της ψυχής. Η διαίσθηση από την άλλη προσπαθεί να μας φωνάξει, και να μας βοηθήσει να βγάλουμε άκρη μέσα από την υπαρξιακή αναζήτηση του Σκορπιού . Να βγάλουμε άκρη με το τι είναι αυτό που θέλουμε, τι είναι αυτό που επιθυμούμε.

Βαθιές γνώσεις θα φέρει αυτή η Νέα Σελήνη, που έρχονται μέσα από την Ψυχή μας.

Ο Σκορπιός μέσα από την πολυπλοκότητα θέλει να βρει την απόλυτη Σύνδεση, την απόλυτη Ένωση του Εγώ και του Εσύ μέσα σε μία σχέση. Η Νέα Σελήνη αυτή θέλει να μεταμορφώσει και να κάνει και πάλι δυνατές τις σχέσεις

Απέναντι από τον Ήλιο και τη Σελήνη ο Ουρανός από τον Ταύρο λειτουργεί με διπλό τρόπο.

Από τη μία ταράζει κάθε αίσθημα ασφάλειας. Μας ανακινεί και μας τραντάζει. Είναι η ώρα των μεγάλων αποφάσεων. Όλο αυτό δημιουργεί μεγάλη ψυχολογική ένταση. Όλο αυτό δημιουργεί μεταβλητότητα στο συναίσθημα. Όλο αυτό μας κάνει να θέλουμε αλλαγές άμεσα τις οποίες και νιώθουμε αδυναμία στο να μπορέσουμε να τις κάνουμε πράξη. Χρειάζεται να δούμε τα πράγματα μέσα στην απλότητα τους. Χρειάζεται να φύγουμε από οτιδήποτε αρνητικό συμβολίζει το Ζώδιο  του Σκορπιού. Χειραγώγηση, ζήλια, παθητικό-επιθετική συμπεριφορά.

Από την άλλη μας καλεί να αλλάξουμε το πως ορίζουμε την ασφάλειά μας αυτή η Νέα Σελήνη. Θέλει να αλλάξει τη μορφή των σχέσεων ως είχε μέχρι τώρα. Μόνο μέσα από μία καινούργια μορφή, σχέσεις που έχουν ταλαιπωρηθεί, ή που έχουν φτάσει στα άκρα μπορούν να έχουν ζωή.

Είναι Όλα ή Τίποτα!

 

Κυβερνήτες της Νέας Σελήνης, ο Άρης και ο Πλούτωνας. Ο Άρης σε σύνοδο με τον Ήλιο και τη Σελήνη, σε κοντινή σύνοδο με τον Ερμή και σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα.

Ο Ουρανός ο οποίος ταράσσει και θέλει να φέρει την αλλαγή στον Ταύρο. Κυβερνήτης του Ουρανού η Αφροδίτη στο Ζυγό η οποία είναι σε ένα όμορφο εξάγωνο με τον Ερμή.

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Σημαίνουν ότι ο Άρης βρίσκεται σε θέση και η Αφροδίτη βρίσκεται σε θέση και είναι κυβερνήτες και οι δύο των Δεσμών της Σελήνης.

Τόσο το αρσενικό όσο και το θηλυκό έχουν κυρίαρχο ρόλο και είναι και οι δύο που θα καθορίσουν τις εξελίξεις.

Ο Άρης πρέπει να τολμήσει, πρέπει να δράσει, να δείξει πάθος, μακριά από στρατηγήματα. Χρειάζεται να λειτουργήσει με πάθος και υπέρμετρη διορατικότητα. Να είναι εστιασμένος στο κοινό καλό και στην απόλυτη Ένωση. Μακριά από εγωισμούς και χειριστικές συμπεριφορές.

Η Αφροδίτη πρέπει να καταλάβει πού βρίσκεται η ισορροπία, πού βρίσκεται το δίκαιο, και να αντιμετωπίσει τη σχέση, τον έρωτα, μέσα από ένα πνεύμα, και μέσα από διάθεση συνεργασίας.

Είμαστε δύο δεν είμαστε ένα.

Ο Ουρανός θα κάνει ότι του πει η Αφροδίτη. Αν η Αφροδίτη αναζητήσει την ειρήνη και όχι να συνεχίσει τον πόλεμο, ο Ουρανός θα φέρει και πάλι ισορροπία μέσα στη σχέση. Θα φέρει την ηρεμία και την ομορφιά ξανά.

Αν θέλουμε να είμαστε δύο, οι συμπεριφορές οι οποίες πηγάζουν από τη ματαιοδοξία του Ζυγού ή από μία ανώφελη αντίδραση και επιθετικότητα μόνο και μόνο για να προασπίσουμε πράγματα για τα οποία δεν αξίζει να μαλώνουμε, πρέπει να εκλείψουν. Αλλιώς ο Ουρανός θα ρίξει τον Πύργο κάτω, η αστραπή, θα χτυπήσει, και οι εραστές θα βρεθούν πεσμένοι στο έδαφος.

Το καλό που έχει η Νέα Σελήνη είναι ότι ο Άρης βρίσκεται σε ένα μαγικό τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Μια όψη που μας κάνει και πάλι να πιστέψουμε στο θαύμα. Να κυνηγήσουμε με πάθος το όνειρό μας και να δράσουμε ναι μεν από θέση ισχύος αλλά και με μεγάλη διάθεση συγχώρεσης και κατανόησης.

Ο Ποσειδώνας είναι σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τη Σελήνη επίσης κάτι που έρχεται σαν αντίβαρο στο σοκ που θέλει να προκαλέσει ο Ουρανός. Ένα σοκ αφυπνιστικό, ένα σοκ που μόνο σκοπό του έχει να μας ταρακουνήσει προτού να είναι αργά.

Ο Ποσειδώνας σαν αντίβαρο στο σοκ αυτό ξύπνα μέσα μας το όνειρο, ξύπνα μέσα μας και πάλι την μέθεξη της ανιδιοτελής αγάπης, του έρωτα, του ρομαντισμού. Μας δίνει και πάλι πίστη για ένα κοινό όνειρο.

Χαρακτηρίζω αυτή τη Νέα Σελήνη σαν μία εκπληκτική Νέα Σελήνη που στόχο έχει μέσα από την κατάρρευση κάθε τι κακού να ξαναχτίσει το ρομαντικό.

Θα δούμε με τη Νέα Σελήνη  αυτή ζευγάρια να διαφωνούν ή να μαλώνουν γιατί δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη οι ζυμώσεις και οι καταστάσεις ούτως ώστε να μπορούν να ζήσουν το όνειρό τους.

Ο Πύργος δεν θα πέσει εφόσον πιστεύουμε στο κοινό όνειρο.

Πρώτα υπάρχει ο έρωτας. Το όνειρο και η έμπνευση πρώτα. Πρώτη έρχεται η σχέση.

Αυτό είναι το θεμέλιο πάνω στο οποίο χτίζεται η Ένωση. Μία ένωση η οποία, μέσα από τη βαθιά ψυχολογία της σχέσης και μέσα από τη μεταμόρφωση πότε του ενός, πότε του άλλου, ποτέ και των δύο μαζί, μπορεί και γίνεται ακόμα πιο δυνατή και ακόμα πιο στενή.

Ας προσέξουμε να μην γκρεμίσουμε ότι όμορφο έχουμε χτίσει μέχρι σήμερα.

Η Νέα Σελήνη αυτή έχει πολλές καλές όψεις.

Ποσειδώνας τρίγωνο Σελήνη. Ποσειδώνας τρίγωνο Ήλιος. Ποσειδώνας τρίγωνο Άρης. Άρης σύνοδος Ήλιος. Άρης σύνοδος Σελήνη. Ουρανός εξάγωνο Ποσειδώνας, και Ποσειδώνας εξάγωνο Πλούτωνας.

Έχει επίσης τις αντιθέσεις του Ουρανού με τον Ήλιο και τη Σελήνη οι οποίες είναι το δίκοπο μαχαίρι. Μπορούν να λειτουργήσουν είτε αφυπνιστικά είτε να γκρεμίσουν το εποικοδόμημα.

Ο Ερμής σε δύο όψεις σημαντικότατες. Ο τρόπος της επικοινωνίας είναι το κλειδί…

Από το Ζώδιο του Τοξότη θα πρέπει να προσέξουμε τα λόγια μας, τις υπερβολές, τον τρόπο μας.

Το εξάγωνο που κάνει ο Ερμής με την Αφροδίτη στο Ζυγό είναι τα λόγια κατανόησης που μπορούν να ειπωθούν και να επουλώσουν από το τραύμα των εκλείψεων.

Το τετράγωνο που κάνει ο Ερμής με τον Κρόνο από τους ιχθύες είναι η κακή επικοινωνία και τα κοφτά λόγια τα οποία μπορούν να φέρουν το τέλος…

Νέα Σελήνη σταυροδρόμι λοιπόν που μας καλεί όλους να δράσουμε με ψυχική δύναμη και με σεβασμό στη σχέση πάνω από το προσωπικό μας ΕΓΩ.

Μας καλεί να έχουμε πίστη στο όνειρο, και έτσι τελικά να μπορέσουμε να μεταμορφώσουμε, όλα τα προηγούμενα κακώς κείμενα που έφεραν οι εκλείψεις… σε μία όμορφη αλλά και νέα αρχή!

Η επιλογή δική σας.

Το σύμπαν σας έφερε στο σταυροδρόμι σας!

© Ανδρέας Υφαντής

 

SUPPORT COSMOS OF ASTROLOGY


COSMOS OF ASTROLOGY MOVED TO AN UPGRADED HOSTING PACKAGE Cosmos of Astrology site has been upgraded and is now giving you quality astrology combined with speed! Dear readers, Cosmos relies on your help to continue to provide for you, not only the best content, but also a smooth and fast internet experience. If you feel so, make a donation to actively support and show your appreciation! Thank you!
Your support makes a big impact. Any gift amount is greatly appreciated.

THE IMPORTANCE OF AN ASTROLOGICAL READING

Andrew Ifandis approaches the horoscope as a portrait of a person’s inherent potential. A reading can reveal your natal chart’s dynamics, prepare you for the future and can constructively help you towards awareness, self-realization and externalizing of your most creative.

 

GET YOUR OWN READING! GO TO SHOP


© Andrew Ifandis-Cosmos of Astrology No part of this article may be used without written consent of the author, unless credit and reference to this website are provided.
ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023

ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023

Sharing is caring:

ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023


ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023

Από τον αστρολόγο Andrew Ifandis


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας


Μοίρα: 05°09’ Ζυγού

Έκλειψη Βορείου Δεσμού

 

Μια δύσκολη Έκλειψη Σελήνης πραγματοποιείται στις 28 Οκτωβρίου 2023 στο Ζώδιο του Ταύρου και συγκεκριμένα στην 05°09’ του Ζωδίου.

Είναι μια έκλειψη που φέρνει εντάσεις και νεύρα αφού κυριαρχούν το πείσμα και η παρορμητικότητα, μια έκλειψη η οποία θα κλονίσει σχέσεις, συνεργασίες, αλλά και το αίσθημα της υλικής και συναισθηματικής μας ασφάλειας.

Το πιο πιθανό είναι ότι η έκλειψη αυτή έχει ήδη αρχίσει και λειτουργεί για τους περισσότερους και τις περισσότερες από εσάς, από τις 19 Οκτωβρίου και κορυφώνεται το επόμενο διάστημα, ακόμα και για 1-2 μήνες μετά την πραγματοποίησή της.

Είναι μια Έκλειψη που έρχεται σε συνέχεια της Ηλιακής Έκλειψης που έγινε στις 14 Οκτωβρίου. Τότε είχαμε γεγονότα και τώρα μέσα στο διάστημα από τις 19 Οκτωβρίου αρχίζουν και κορυφώνονται οι συναισθηματικές μας αντιδράσεις απέναντι στα όσα έχουν ήδη συμβεί.

Με τη Σεληνιακή Έκλειψη αυτή χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, αφού οι λέξεις, οι πράξεις, και οι αντιδράσεις μας θα είναι φορτισμένες. Θα είναι παρορμητικές, και δύσκολα θα μπορέσουμε να αποφύγουμε την κλιμάκωση.

Η Σελήνη στην κυβέρνησή της στο Ζώδιο του Ταύρου, και σε σύνοδο με το Δία, εκφράζει έντονες συναισθηματικές ανάγκες για κάλυψη και ασφάλεια από τις σχέσεις μας και μας κάνει υπερευαίσθητους, ευάλωτους και πεισματικά προσκολλημένους σε θέματα που έχουν να κάνουν με το πόση αξία και αγάπη θα θέλαμε να παίρνουμε και δυστυχώς δεν μας δίδεται. Είναι ένα παράπονο, μια υπέρμετρη ανάγκη να νιώσουμε επιτέλους ασφάλεια. Είναι μια νοσταλγία να απολαύσουμε και πάλι την αρμονία και την απλότητα που έχει χαθεί.

Κυβερνήτης της Σελήνης η Αφροδίτη, από το Ζώδιο της Παρθένου, υποδηλώνει την αδυναμία μας να μπορέσουμε και πάλι να νιώσουμε ρομαντικά, αφού υπερβολική  ανάλυση και κριτική έχουν πάρει τον πρώτο λόγο. Όσο και να θέλουμε να υπηρετήσουμε ή να ζήσουμε το ρομαντικό ιδεώδες, η πραγματικότητα δεν το επιτρέπει και μια σειρά από πρακτικά θέματα θα πρέπει πρώτα να επιλυθούν.

Απέναντι από τη Σελήνη ο Ήλιος στο Σκορπιό φέρνει στο συνειδητό τα θέματα που απασχολούν το ασυνείδητο. Τοξικές συμπεριφορές, ζήλιες, εμμονές, αδυναμία συγχώρεσης, απόλυτη σκέψη, εγωισμός στο έπακρο.

Όλα αυτά, σπαθιά που τρυπούν και ταλαιπωρούν την καρδιά μας, χτυπήματα που είτε προέρχονται από τους άλλους, είτε προέρχονται από το δικό μας «Εγώ» το οποίο πάει κόντρα με την ψυχή μας, πληγές που δεν επιτρέπουν την ηρεμία.

Ο Ήλιος είναι σε σύνοδο με τον Ερμή και τον Άρη και είναι αυτός ο συνδυασμός που δημιουργεί το σκοτεινό και πολεμικό κλίμα που διατηρείται μέσα μας και εντείνει την αγωνία και την ταλαιπωρία μας. Νιώθουμε ότι πάμε να σκάσουμε, και η παρόρμηση να τα κάνουμε όλα λίμπα φουντώνει έντονα.

Εφόσον καταφέρουμε και ελέγξουμε το συναισθηματισμό, η τριπλή αυτή σύνοδος έχει και τα θετικά της, αφού είναι ιδανική για να ληφθούν σημαντικές πρωτοβουλίες και δράσεις, για να γίνουν ξεκινήματα με αποφασιστικότητα, αλλά και για να σκεφτούμε σε βάθος τα επόμενα βήματά μας.

Όμως επειδή και οι τρείς πλανήτες είναι σε αντίθεση με τον Δία (ο οποίος είναι απέναντι τους στον Ταύρο και σε σύνοδο με τη Σελήνη), χρειάζεται μεγάλη προσοχή για να μη γίνουν άστοχες και υπερβολικές κινήσεις, τροφοδοτούμενες από υπερβολική αυτοπεποίθηση.

Θέλει προσοχή και σύνεση τόσο στη λήψη οικονομικών ρίσκων όσο σε θέματα που έχουν να κάνουν με επενδύσεις. Θέλει προσοχή στο να μην αφεθούμε στη δραματοποίηση καταστάσεων.

Αν δεν προσέξουμε, η ένταση θα είναι μεγάλη. Τα λόγια κοφτερά. Η ψυχική ταλαιπωρία έντονη.

Οι υπερβολικές αντιδράσεις φέρνουν αντίστοιχα αποτελέσματα και αντίστοιχο κόστος.

Ο καλύτερος τρόπος για να λειτουργήσουμε αυτό το δύσκολο διάστημα που έχει ήδη ξεκινήσει είναι να μείνουμε παρατηρητές.

Παρατηρητές και μέσα μας αλλά και έξω μας.

Να δούμε κάτω από το Φώς της Σελήνης το που βρίσκονται οι Σκιές. Απλά να δούμε, απλά να παρατηρήσουμε.

Να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε τι κρύβεται πίσω από αυτά που δημιουργούν την ένταση, ποια τα κίνητρα των άλλων και ποια τα δικά μας.

Και μόλις το φως του φεγγαριού σβήσει τελείως να κάνουμε μια συναισθηματική επανεκκίνηση.

Αυτή είναι ή δημιουργική πλευρά του Σκορπιού. Το να βρίσκουμε τη δύναμη μέσα μας να αναγνωρίζουμε και τις δικές μας σκιές αλλά και των άλλων και να τις αλχημίζουμε με τέτοιο τρόπο που να επιφέρει τελικά την θετική μεταμόρφωση.

Ποιο εύκολα λέγεται παρά γίνεται.

Αλλά αυτό είναι το ζητούμενο…

Αυτή η Σεληνιακή Έκλειψη έχει ρίσκο και ένταση. Έχει όμως και έναν Δία σε σύνοδο με τη Σελήνη. Με λίγη προσοχή, και μέσα από τις δυσκολίες που θα φέρει, κρύβει μια θετική κατάληξη. Οι όψεις τριγώνου της Αφροδίτης με τον Ουρανό αλλά και του Κρόνου με τον Ήλιο, είναι το κλειδί.

Στην 00°42΄ του Ιχθύ ο Κρόνος. Στην αρχή και πάλι. Στην αρχή του ονείρου και στην αρχή του πιο ιδεαλιστικού συναισθήματος. Αυτό του Ιχθύ. Που δεν γνωρίζει όρια και δεν έχει τέλος.

Θα είναι η όψη της Αφροδίτης ένας χωρισμός και μια απελευθέρωση για το καλύτερο, ή θα είναι μια ανανέωση σχέσεων και μια νέα ταυτότητα στο πως αντιλαμβανόμαστε το ποιοι είμαστε και τι αποζητάμε από τις σχέσεις μας;

Γιατί για σχέσεις πρόκειται. Η Έκλειψη είναι στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού αλλά οι Δεσμοί της Σελήνης είναι στον Άξονα Κριού – Ζυγού.

Για σχέσεις πρόκειται. Για το υγιές δούνε και λαβείν ανάμεσα στο πόσο συμβιβαζόμαστε και στο πόσο ανεξάρτητοι και ο εαυτός μας (με την καλή έννοια) θα πρέπει να είμαστε μέσα σε αυτές.

Για να μάθουμε να διαλέγουμε σωστά τις μάχες μας γίνεται. Αλλά και να μάθουμε να κάνουμε ειρήνη και να δουλεύουμε εκ νέου για το καλό και των δύο όταν χρειάζεται.

Ο καθένας και η κάθε μία από εμάς θα πάρουν τα αντίστοιχα μαθήματα.

Σύνεση και ψυχραιμία λοιπόν. Χωρίς υπερβολές. Και κάτι μου λέει ότι στο τέλος όποια και να είναι η έκβαση, ένα δωράκι από το Δία μας περιμένει όλους.

Να μου προσέχετε… και εύχομαι καλή έκβαση της Σεληνιακής Έκλειψης στον Ταύρο για όλους και όλες!

SUPPORT COSMOS OF ASTROLOGY


COSMOS OF ASTROLOGY MOVED TO AN UPGRADED HOSTING PACKAGE Cosmos of Astrology site has been upgraded and is now giving you quality astrology combined with speed! Dear readers, Cosmos relies on your help to continue to provide for you, not only the best content, but also a smooth and fast internet experience. If you feel so, make a donation to actively support and show your appreciation! Thank you!
Your support makes a big impact. Any gift amount is greatly appreciated.

THE IMPORTANCE OF AN ASTROLOGICAL READING

Andrew Ifandis approaches the horoscope as a portrait of a person’s inherent potential. A reading can reveal your natal chart’s dynamics, prepare you for the future and can constructively help you towards awareness, self-realization and externalizing of your most creative.

 

GET YOUR OWN READING! GO TO SHOP


© Andrew Ifandis-Cosmos of Astrology No part of this article may be used without written consent of the author, unless credit and reference to this website are provided.
ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟ ΖΥΓΟ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023

SOLAR ECLIPSE IN LIBRA 14 OCTOBER 2023

Sharing is caring:

SOLAR ECLIPSE IN LIBRA 14 OCTOBER 2023


SOLAR ECLIPSE IN LIBRA 14 OCTOBER 2023

Just a little pinprick!

By Astrologer Andrew Ifandis


Request a reading with astrologer Andrew Ifandis

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Contact Form


Degree: 21°07′ Libra

South Node Eclipse

Type of Eclipse: Annular

Eclipse Time: 15:55:06 UTC

 

On October 14th , an important Solar Eclipse takes place in the sign of Libra. A New Moon will eclipse the Sun for five minutes, bringing a temporary void, a change of consciousness and a cosmic reboot to our lives.

Solar Eclipses always act as powerful catalysts and bring events that are always transformative and transforming. Sometimes they are a cosmic leap forward, a cosmic push, while other times they are sharp turns in the path that fate has laid out for us, ending one chapter of our lives , and opening a new one at the same time. Solar Eclipses have a profound impact on our lives and always manifest in the form of events.

This Solar Eclipse in the sign of Libra will definitely change our relationships and our approach to them until now.

 

The Moon’s Nodes rotate on the Aries – Libra axis highlighting karmic choices and events that are meant to bring balance and justice in the area of “us” versus “them”.

An evolutionary lesson they bring is on the one hand to develop a healthy sense of individuality, and on the other to be able to foster and nurture relationships with significant others.

Another lesson is to stop needing others when it is of no benefit to us and to be able to be independent and self-reliant.

This Libra Eclipse is a mirror.

Each of you will look at yourself in the mirror and depending on the state of balance within yourselves or your relationships you will see a different reflection.

Those of you who compromise and tend to always please others will realize that this may be good in the short term, but in the long term it is something that creates problems in your relationships.

You deserve to be yourself and not let others have their way with you.

Those of you who have a strong need to be with someone else, you may now realize that romantic daydreams and the need to belong somewhere, are only hindering your growth.

Light your inner flame first and get comfortable with being alone.

If you are already in a balanced relationship, this eclipse will bring unexpected events that can be disappointing and require adjustments to be made. This eclipse will be a test for both of you. But it has the potential for healing that will ultimately strengthen the bonds between you.

Something big is happening…

 

Uranus forms a quincunx aspect with the Sun and Moon. A sudden impulse, a bump in our safety zone, the need for renewal, or the perfect opportunity to get rid of unhealthy relationship patterns and start over.

The events that this eclipse brings will lead to difficult decisions. Should we break up or continue to compromise? Do we break up or discuss ways to regain balance?

Mercury in Libra and in close conjunction with the Eclipse, brings unexpected news, requires an adjustment in the way we perceive things and a need for original or even radical ideas. Diplomacy for diplomacy’s sake is NOT a solution. It will only perpetuate the vicious circle. The necessary discussions will therefore take place.

Negotiate the issues, but be neither indecisive or too soft.

Determination, boldness and taking action are essential with this eclipse. As Mars in the sign of Scorpio forms a trine aspect with Saturn in Pisces, it is important to delve into your feelings and act based on them.

But expression and actions must have responsibility and maturity so that a way forward can eventually be found. A path that, yes, aligns with the shared relationship dream, but does not rob you of your own identity.

This eclipse is a karmic test.

 

Venus is still in a sextile aspect to Mars. Two planets ruling respectively the South and North Node of the Moon, and aiding in our evolutionary path.

There is love or the longing to share love. There are tender feelings to share, or sadness because we don’t have someone to share them with. There is a dream that is disturbed or a disappointment that comes and we must overcome it.

Whether alone or in a relationship with this eclipse we will have to take a little second look at reality. To do a reality check.

A difficult reality check because Chiron in Aries is in opposition to the Sun and Moon.

This Eclipse will be a little pinprick, like that of a needle. A little pain, a more or less painful turn inward, a temporary numbness that will wake you up, you and others alike, taking you out of your comfort zone.

To see reality. To act. To confront traumas of the past. To face the wound.

With courage.

To see yourself for who you are.

To see the other for who they are.

Whether single and alone, or in a relationship, the point is to find a balance of needs, and to do the necessary healing.

If you are in a relationship and this eclipse brings something unexpected then it is important to stand together and overcome the situation together.

This eclipse is a karmic test.

 

Pluto has turned direct four days before this bittersweet eclipse.

The necessary introspection has been completed. The dark elements are slowly being removed. We are rediscovering our psychic power after a process of digging into the depths of the psyche. Soul cleansing. Removal of what is not needed. Transformation. Chrysalis to Butterfly.

What this Solar Eclipse in Libra does is that it creates space for new life to grow. There may be some pain, but that is exactly the key. Transformational healing and change for the better is on the way.

For the universe is wise and knows best.

What may seem like pain now will only seem like a little pinprick later.

Whether you’re in a relationship or not.

 


Request a reading with astrologer Andrew Ifandis

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Contact Form


“Sharing is Caring” – If you enjoyed this article please share on social media

SUPPORT COSMOS OF ASTROLOGY


COSMOS OF ASTROLOGY MOVED TO AN UPGRADED HOSTING PACKAGE Cosmos of Astrology site has been upgraded and is now giving you quality astrology combined with speed! Dear readers, Cosmos relies on your help to continue to provide for you, not only the best content, but also a smooth and fast internet experience. If you feel so, make a donation to actively support and show your appreciation! Thank you!
Your support makes a big impact. Any gift amount is greatly appreciated.

THE IMPORTANCE OF AN ASTROLOGICAL READING

Andrew Ifandis approaches the horoscope as a portrait of a person’s inherent potential. A reading can reveal your natal chart’s dynamics, prepare you for the future and can constructively help you towards awareness, self-realization and externalizing of your most creative.

 

GET YOUR OWN READING! GO TO SHOP


© Andrew Ifandis-Cosmos of Astrology No part of this article may be used without written consent of the author, unless credit and reference to this website are provided.
ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟ ΖΥΓΟ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023

ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟ ΖΥΓΟ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023

Sharing is caring:

ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟ ΖΥΓΟ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023


ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟ ΖΥΓΟ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023

Από τον αστρολόγο Andrew Ifandis


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας

 

ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟ ΖΥΓΟ – 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023: Το τσίμπημα της βελόνας


Μοίρα: 21°07’ Ζυγού

Έκλειψη Νοτίου Δεσμού

Τύπος Έκλειψης: Δακτυλιοειδής

Ώρα Έκλειψης: 20:55:06

 

Στις 14 Οκτωβρίου πραγματοποιείται μια σημαντική Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Ζυγού. Μια Νέα Σελήνη που θα κρύψει τον Ήλιο για πέντε λεπτά, φέρνοντας ένα προσωρινό κενό, μια αλλαγή συνείδησης και μια κοσμική επανεκκίνηση στη ζωή μας.

Οι Ηλιακές Εκλείψεις λειτουργούν πάντα σαν ισχυροί καταλύτες και φέρνουν γεγονότα που είναι πάντα μετασχηματιστικά και μεταμορφωτικά. Κάποιες φορές είναι ένα κοσμικό πηδηματάκι προς τα μπροστά, μια κοσμική ώθηση, ενώ κάποιες άλλες είναι απότομες στροφές στο μονοπάτι που έχει στρώσει η μοίρα για εμάς, τελειώνοντας ένα κεφάλαιο της ζωής μας , και ανοίγοντας ταυτόχρονα ένα νέο. Οι Ηλιακές Εκλείψεις έχουν βαθύ αντίκτυπο στη ζωή μας και εκδηλώνονται πάντα με τη μορφή γεγονότων.

Αυτή η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Ζυγού θα αλλάξει σίγουρα τις σχέσεις μας και την μέχρι τώρα προσέγγισή μας σ’ αυτές.

Οι Δεσμοί της Σελήνης περιστρέφονται στον άξονα Κριού – Ζυγού αναδεικνύοντας καρμικές επιλογές και γεγονότα που έχουν ως στόχο να φέρουν ισορροπία και δικαιοσύνη στον τομέα του “εμείς” έναντι των “άλλων”.

Ένα εξελικτικό μάθημα που φέρνουν είναι από τη μία να αναπτύξουμε μια υγιή αίσθηση ατομικότητας, και από την άλλη να μπορούμε να είμαστε σε θέση να φροντίζουμε τις σχέσεις μας με τους σημαντικούς άλλους και να τις καλλιεργούμε.

Ένα άλλο μάθημα είναι το να σταματήσουμε να έχουμε ανάγκη τους άλλους στην περίπτωση που αυτό δε μας ωφελεί και να μπορούμε να είμαστε ανεξάρτητα αυτόνομοι.

Αυτή η Έκλειψη στον Ζυγό είναι ένας καθρέφτης.

Ο καθένας σας θα κοιτάξει τον εαυτό του σ’ αυτόν τον καθρέφτη και ανάλογα με την κατάσταση ισορροπίας που βρίσκεται μέσα του ή στη σχέση του θα δει μια διαφορετική εικόνα.

Όσοι από εσάς συμβιβάζεστε και έχετε την τάση να ευχαριστείτε πάντα τους άλλους, θα συνειδητοποιήσετε ότι αυτό μπορεί να είναι καλό βραχυπρόθεσμα, αλλά μακροπρόθεσμα είναι κάτι που δημιουργεί προβλήματα στις σχέσεις σας.

Το αξίζετε να είστε ο εαυτός σας και να μην αφήνετε τους άλλους να σας κάνουν ότι θέλουν.

Όσοι και όσες από εσάς έχετε έντονη ανάγκη να είστε μαζί με κάποιον άλλον, μπορεί τώρα να συνειδητοποιήσετε ότι οι ρομαντικές ονειροπολήσεις και η ανάγκη να ανήκετε κάπου, το μόνο που κάνουν είναι να εμποδίζουν την ανάπτυξή σας.

Ανάψτε πρώτα την εσωτερική σας φλόγα και νιώστε άνετα με το να είστε μόνοι σας.

Αν είστε ήδη σε μια ισορροπημένη σχέση, αυτή η έκλειψη θα φέρει απρόσμενα γεγονότα που μπορεί να απογοητεύσουν και που θα απαιτήσουν να γίνουν κάποιες προσαρμογές. Αυτή η έκλειψη θα είναι μια δοκιμασία και για τους δύο σας. Έχει όμως τη δυνατότητα για επούλωση που θα ενισχύσει τελικά τους δεσμούς ανάμεσά σας.

Κάτι μεγάλο συμβαίνει…

Ο Ουρανός σχηματίζει όψη χιαστί με τον Ήλιο και τη Σελήνη. Ξαφνική παρόρμηση, ένας κλονισμός στη ζώνη ασφαλείας μας, η ανάγκη για ανανέωση, ή η τέλεια ευκαιρία για να απαλλαγούμε από ανθυγιεινά μοτίβα σχέσεων και να ξεκινήσουμε από την αρχή.

Τα γεγονότα που θα φέρει η έκλειψη θα οδηγήσουν σε δύσκολες αποφάσεις. Να χωρίσουμε ή να συνεχίσουμε τον συμβιβασμό; Να έρθουμε σε ρήξη ή να συζητήσουμε τους τρόπους για να ξαναβρούμε την ισορροπία;

Ο Ερμής στον Ζυγό και σε στενή σύνοδο με την Έκλειψη, φέρνει απροσδόκητα νέα, απαιτεί προσαρμογή στον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα και ανάγκη για πρωτότυπες η ακόμα και ρηξικέλευθες ιδέες. Η διπλωματία για χάρη της διπλωματίας ΔΕΝ αποτελεί λύση. Το μόνο που θα καταφέρει είναι να διαιωνίσει τον φαύλο κύκλο. Θα γίνουν λοιπόν οι αναγκαίες συζητήσεις.

Διαπραγματευτείτε μεν τα θέματα, αλλά να μην είστε ούτε αναποφάσιστοι ούτε πολύ μαλθακοί.

Η αποφασιστικότητα, η τόλμη και το να προβούμε σε πράξεις, είναι απαραίτητα με αυτή την έκλειψη. Καθώς ο Άρης από το ζώδιο του Σκορπιού σχηματίζει όψη τριγώνου με τον Κρόνο στους Ιχθύες, είναι σημαντικό να εμβαθύνουμε στα συναισθήματα μας και να πράξουμε με βάση αυτά.

Όμως έκφραση και πράξεις θα πρέπει να έχουν υπευθυνότητα και ωριμότητα, ώστε να μπορεί να βρεθεί τελικά ένας δρόμος προς τα εμπρός. Ένας δρόμος  που ναι μεν θα ευθυγραμμίζεται με το κοινό σχεσιακό όνειρο, αλλά δεν θα σας στερεί τη δική σας ταυτότητα.

Αυτή η έκλειψη είναι μια καρμική δοκιμασία.

Η Αφροδίτη εξακολουθεί να βρίσκεται σε όψη εξαγώνου με τον Άρη. Δύο πλανήτες που κυβερνούν αντίστοιχα το Νότιο και το Βόρειο Δεσμό της Σελήνης, και βοηθούν στην εξελικτική μας πορεία.

Υπάρχει αγάπη ή η λαχτάρα για να μοιραστούμε την αγάπη. Υπάρχουν τρυφερά συναισθήματα που μοιραζόμαστε, ή η θλίψη επειδή δεν έχουμε κάποιον να τα μοιραστούμε. Υπάρχει ένα όνειρο που διαταράσσεται ή μια απογοήτευση που έρχεται και θα πρέπει να την ξεπεράσουμε.

Είτε μόνοι μας είτε σε μια σχέση με την έκλειψη αυτή θα πρέπει να ξαναδούμε λίγο το ποια είναι η πραγματικότητα. Να κάνουμε ένα reality check.

Δύσκολο reality check, γιατί ο Χείρωνας από τον Κριό είναι σε αντίθεση με τον Ήλιο και τη Σελήνη.

Η Έκλειψη αυτή θα είναι ένα μικρό τσίμπημα, σαν αυτό της βελόνας. Ένας μικρός πόνος, μια λιγότερο η περισσότερο επώδυνη στροφή προς τα μέσα, ένα μούδιασμα προσωρινό, που θα σε ξυπνήσει, εσένα αλλά τους άλλους, βγάζοντας σε από τη ζώνης άνεσης σου.

Για να δεις την πραγματικότητα. Για να δράσεις. Για να αντιμετωπίσεις τραύματα του παρελθόντος. Για να αντιμετωπίσεις την πληγή.

Με θάρρος.

Να δεις τον εαυτό σου γι’ αυτό που είναι.

Να δεις τον άλλον για αυτό που είναι.

Είτε μόνος και μόνη, είτε σε μια σχέση, το ζητούμενο είναι να βρεθεί ισορροπία αναγκών, και να γίνει η απαραίτητη θεραπεία.

Αν είσαι σε σχέση και η έκλειψη αυτή φέρει κάτι το απροσδόκητο τότε είναι σημαντικό να σταθείτε ενωμένοι και να ξεπεράσετε την κατάσταση μαζί.

Αυτή η έκλειψη είναι μια καρμική δοκιμασία.

Ο Πλούτωνας έχει γυρίσει ορθόδρομος, τέσσερις μέρες πριν από αυτή τη γλυκόπικρη έκλειψη.

Η απαραίτητη ενδοσκόπηση έχει ολοκληρωθεί. Τα σκοτεινά στοιχεία απομακρύνονται σιγά-σιγά. Ξαναβρίσκουμε την ψυχική δύναμή μας μετά από μια διαδικασία ανασκαφής στα βάθη του ψυχισμού. Κάθαρση ψυχής. Απομάκρυνση όσων δεν χρειάζονται. Μεταμόρφωση. Χρυσαλίδα σε πεταλούδα.

Αυτό που κάνει αυτή η Ηλιακή Έκλειψη στον Ζυγό είναι ότι δημιουργεί χώρο για να αναπτυχθεί νέα ζωή. Μπορεί να υπάρξει λίγος πόνος, αλλά αυτός ακριβώς είναι το κλειδί. Η μετασχηματιστική θεραπεία και η αλλαγή για το καλύτερο είναι καθ’ οδόν.

Γιατί το σύμπαν είναι σοφό και ξέρει καλύτερα.

Αυτό που μπορεί να μοιάζει με πόνο τώρα, θα φαίνεται μόνο σαν ένα μικρό τσιμπηματάκι αργότερα.

Είτε είσαι σε σχέση, είτε όχι.

 

 

Sharing is Caring” – Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κοινοποιήστε στα social media


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας

 

SUPPORT COSMOS OF ASTROLOGY


COSMOS OF ASTROLOGY MOVED TO AN UPGRADED HOSTING PACKAGE Cosmos of Astrology site has been upgraded and is now giving you quality astrology combined with speed! Dear readers, Cosmos relies on your help to continue to provide for you, not only the best content, but also a smooth and fast internet experience. If you feel so, make a donation to actively support and show your appreciation! Thank you!
Your support makes a big impact. Any gift amount is greatly appreciated.

THE IMPORTANCE OF AN ASTROLOGICAL READING

Andrew Ifandis approaches the horoscope as a portrait of a person’s inherent potential. A reading can reveal your natal chart’s dynamics, prepare you for the future and can constructively help you towards awareness, self-realization and externalizing of your most creative.

 

GET YOUR OWN READING! GO TO SHOP


© Andrew Ifandis-Cosmos of Astrology No part of this article may be used without written consent of the author, unless credit and reference to this website are provided.

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Sharing is caring:


ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023

ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ, ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Από τον αστρολόγο Andrew Ifandis


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας


Μοίρα: 6°00′ Κριού

Η Πανσέληνος στον Κριό στις 29 Σεπτεμβρίου είναι ένα φεγγάρι που αφορά τις σχέσεις.

Η Σελήνη βρίσκεται στην 6° μοίρα του Κριού, απέναντι από τον Ήλιο ο οποίος βρίσκεται στην ίδια μοίρα του Ζυγού. Ο Άξονας της Πανσελήνου είναι ο βασικός άξονας των σχέσεων και η προσπάθεια είναι να βρεθεί μια ισορροπία ανάμεσα στο αρσενικό (Ήλιος) και το Θηλυκό (Σελήνη).

Αυτό που είναι διαφορετικό με αυτή την Πανσέληνο στον Κριό είναι ότι είναι η πρώτη που γίνεται με τους Δεσμούς της Σελήνης να βρίσκονται και αυτοί στον άξονα Κριού – Ζυγού και θα σας εξηγήσω στη συνέχεια γιατί αυτό είναι σημαντικό.

Το περασμένο διάστημα, από τα μέσα καλοκαιριού και μετά, με την Αφροδίτη ανάδρομη αρχικά και μετέπειτα με τον Ερμή ανάδρομο επίσης, οι σχέσεις πέρασαν μικρές οι μεγαλύτερες κρίσεις.

Αναθεωρήσαμε τι ζητάμε από αυτές αλλά και που στεκόμαστε εμείς απέναντι στο σημαντικό άλλο πρόσωπο. Έρχεται λοιπόν τώρα η Πανσέληνος αυτή για να ολοκληρώσει και να κορυφώσει αυτή τη διαδικασία μέσα από αποφάσεις που είτε δένουν και πάλι τις σχέσεις είτε φέρνουν οριστικούς χωρισμούς.

Είναι εντελώς μικτή η ενέργεια που έχει η Πανσέληνος αυτή.

Από τη μία η Αφροδίτη από το Ζώδιο του Λέοντα είναι σε όψη τριγώνου με τον Βόρειο Δεσμό και εξαγώνου με τον Νότιο Δεσμό. Μια θέση βοηθητική που ωφελεί και προάγει την συμφιλίωση και την ένωση του Αρσενικού και του Θηλυκού.

Από την άλλη όμως η Αφροδίτη σχηματίζει στενότατη όψη τετραγώνου με τον Ουρανό στον Ταύρο. Όψη που φέρνει αποστασιοποίηση και χωρισμούς.

Τι από τα δύο θα υπερισχύσει λοιπόν; Προς τα που θα γύρει η ζυγαριά;

Γιατί για ζυγαριά πρόκειται αφού και Πανσέληνος είναι, άρα μας καλεί να ισορροπήσουμε ανάμεσα στα θέλω μας και τις ανάγκες μας, αλλά και ο Ήλιος είναι στο Ζώδιο του Ζυγού.

Κάθε πανσέληνος στον Κριό έχει το χαρακτηριστικό μιας Ζυγαριάς. Αυτή όμως, όπως σας έγραψα και παραπάνω, γίνεται με τους Δεσμούς να είναι και αυτοί στον άξονα Κριού – Ζυγού. Αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί το κλειδί για τη διαχείριση των όσων φέρνει αυτή η Πανσέληνος αλλά και το κλειδί για το προς τα που βρίσκεται η εξέλιξή μας, το έχουν ο Άρης και η Αφροδίτη με διπλό τρόπο.

Ο Άρης στο Ζυγό είναι ο κυβερνήτης πλανήτης και της Σελήνης στον Κριό αλλά και του Βορείου Δεσμού στον Κριό, άρα διπλά σημαντικός.

Η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Λέοντα είναι κυβερνήτης και του Ήλιου αλλά και του Νοτίου Δεσμού επίσης, άρα και αυτή διπλά σημαντική.

Τα παραπάνω σημαίνουν ότι μέσα από τον αστρολογικό συμβολισμό του πώς μπορούν να λειτουργήσουν Άρης και Αφροδίτη, μπορούμε να κατανοήσουμε τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να διαχειριστούμε τη μικτή ενέργεια.

Η εξέλιξη μας είναι προς τον Βόρειο Δεσμό στον Κριό και κυβερνήτης Βορείου Δεσμού είναι ο Άρης στον Ζυγό. Άρα το ζητούμενο είναι να μπορούμε να είμαστε ο εαυτός μας μέσα στις σχέσεις. Όμως για να το καταφέρουμε αυτό θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα θέματα σχέσεων τα οποία έχουν ανακύψει και τα οποία κορυφώνονται αυτές τις ημέρες, με αρκετή δόση διπλωματίας αλλά και αρκετή διάθεση για συμβιβασμούς.

Ο Άρης είναι στο Ζυγό και κυβερνάται από την Αφροδίτη. Ή για να το πω με διαφορετικά λόγια, η “αρσενική” ενέργεια, είναι κατά κάποιο τρόπο υποταγμένη στις επιταγές της “θηλυκής” ενέργειας. Οι σχέσεις μπορούν να βοηθηθούν ΜΟΝΟ αν κάποιος από τους δύο, κατευνάσει την επιθετικότητα, τον εγωισμό, και την ορμητικότητά του. ΜΟΝΟ αν κάποιος από τους δύο, κατανοήσει ότι υπάρχει και η άλλη πλευρά.

Ανεξάρτητα από το φύλο, το ποιος είναι άνδρας και ποιος είναι γυναίκα, αυτό που μας λέει αυτή η Πανσέληνος είναι ότι ο καθένας μέσα στη σχέση θα είναι ωφελημένος αν προσπαθήσει για την αρμονία, αν μπορέσει να δει και την άλλη πλευρά και αν αποφύγει εκρηκτικές διαθέσεις και ξεσπάσματα

Ένας ακόμα λόγος που συντελεί στο παραπάνω είναι ότι η Αφροδίτη βρίσκεται σε αμοιβαία υποδοχή με τον Ήλιο και ο Άρης με την Αφροδίτη είναι σε όψη εξαγώνου.

Μπορούν να τα βρουν αρσενικό και θηλυκό. Μπορούν τα δύο Εγώ να γίνουν ένα Εμείς!

Ο Ερμής ετοιμάζεται να βγει από τη σκιά του ενώ βρίσκεται σε μια αποκλίνουσα μεν αλλά θετική όψη με τον Δία. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε την απαραίτητη διαύγεια σκέψης. Ευνοείται η επικοινωνία και το να μιλήσουμε ανοιχτά για αυτά που μας πλήγωσαν και να επουλώοσυμε τις πληγές μας. Οι σκιές τελειώνουν.

Είναι στο χέρι της κάθε μίας και του κάθε ενός από εσάς να βρείτε τον τρόπο ώστε να έρθει το τέλος των σκιών αλλά όχι και το τέλος της σχέσης.

Μια τελευταία όψη που δικαιώνει το Θηλυκό, την έκφραση των θηλυκών ποιοτήτων μέσα μας ανεξάρτητα από το φύλο μας, αλλά και τον ίδιο τον έρωτα και τη σχέση, είναι η σύνοδος που κάνει η Αφροδίτη με τον Αστεροειδή Ήρα στο Ζώδιο του Λέοντα, ενώ Αφροδίτη και Ήρα είναι σε τρίγωνο και εξάγωνο με τους Δεσμούς της Σελήνης.

Είναι μια όψη που ανανεώνει τα “συμβόλαια” σχέσεων. Συμβόλαια καρμικά, όρκους πίστης, συμβόλαια Ψυχής.

Μια όψη που μας λέει ότι το μόνο που χρειάζεται είναι να εκφράσουμε απλά την αγάπη και την αφοσίωση ο ένας για τον άλλο. Να εκφράσουμε το θαυμασμό μας για το δώρο της σχέσης.

Εύχομαι να μπορέσει ο καθένας και η κάθε μία από εσάς να το κάνει σαφές αυτό στο άλλο σημαντικό πρόσωπο.

Να θυμάστε: Είναι ΔΥΝΑΜΗ το να μπορεί κανείς να είναι ΔΙΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ και ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ.

Εύχομαι μια υπέροχη Πανσέληνο σε όλους και όλες σας!

 

 

© Ανδρέας Υφαντής


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας


 

 

SUPPORT COSMOS OF ASTROLOGY


COSMOS OF ASTROLOGY MOVED TO AN UPGRADED HOSTING PACKAGE Cosmos of Astrology site has been upgraded and is now giving you quality astrology combined with speed! Dear readers, Cosmos relies on your help to continue to provide for you, not only the best content, but also a smooth and fast internet experience. If you feel so, make a donation to actively support and show your appreciation! Thank you!
Your support makes a big impact. Any gift amount is greatly appreciated.

THE IMPORTANCE OF AN ASTROLOGICAL READING

Andrew Ifandis approaches the horoscope as a portrait of a person’s inherent potential. A reading can reveal your natal chart’s dynamics, prepare you for the future and can constructively help you towards awareness, self-realization and externalizing of your most creative.

 

GET YOUR OWN READING! GO TO SHOP


© Andrew Ifandis-Cosmos of Astrology No part of this article may be used without written consent of the author, unless credit and reference to this website are provided.