Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑ 2023

Sharing is caring:

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑ 2023

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑ 2023

Μακρύ Καυτό και Ανατρεπτικό Καλοκαίρι

Από τον αστρολόγο Andrew Ifandis


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας


Μακρύ, καυτό, και ανατρεπτικό καλοκαίρι για τα αισθηματικά, καθώς μέσα στην καρδιά του Καλοκαιριού η Αφροδίτη θα γυρίσει ανάδρομη στο ζώδιο του Λέοντα και θα διασχίσει το ζωδιακό προς τα πίσω για να γυρίσει μετά και πάλι ορθόδρομη στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Προτού γυρίσει ανάδρομη, ήδη από μέσα Ιουνίου και μέχρι τις 10 Ιουλίου θα τρέχει πίσω από τον Άρη πλησιάζοντάς τον σε απόσταση τεσσάρων και τριών μοιρών και θα βρίσκεται μαζί του σε σύνοδο, χωρίς όμως να μπορέσει να τον αγγίξει τελικά, καθώς αυτός θα εισέλθει στο Ζώδιο της Παρθένου την παραπάνω ημερομηνία, ενώ η Αφροδίτη θα κόβει ταχύτητα για να γυρίσει τελικά ανάδρομη στις 22 Ιουλίου.

Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας της η Αφροδίτη θα κάνει όψεις με Ποσειδώνα, Λίλιθ, Ουρανό, Χείρωνα και Δία, θα συναντήσει σε σύνοδο τον Ερμή, και το πιο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ θα κάνει την ετήσια σύνοδο της με τον Ήλιο, και πάλι στο Ζώδιο του Λέοντα μετά από 8 ολόκληρα χρόνια!

Όψεις θα σχηματίσει και με σημαντικούς Αστεροειδείς που αφορούν στα ερωτικά, στα του οίκου της, και στα της φήμης της, ενώ οι δεσμοί της Σελήνης θα περάσουν στον Άξονα Κριού – Ζυγού με τον Άρη να παίρνει την πρωτοκαθεδρία στο ποιος πλέον έχει το πάνω χέρι στα ερωτικά, αφού η μετάβαση από τον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στον άξονα Κριού – Ζυγού, αλλάζει την πολικότητα αρσενικού και θηλυκού από πλευράς χορηγίας και κάνει την Αρσενική ενέργεια να έχει περισσότερο ρόλο στις εξελίξεις… τουλάχιστον για όσο διάστημα η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη, αν όχι και περισσότερο.

 

Ερωτική νοσταλγία, πλατωνικοί και ανέκφραστοι έρωτες, πάθος και έλξη, διλήμματα που θα δοκιμάσουν τις σχέσεις, μηνύματα, επιστροφές από το παρελθόν, ξαφνικές γνωριμίες, πειρασμοί και ξεμυαλίσματα, μαζί με σημαντικές αναθεωρήσεις για το κατά πόσο θέλουμε να παραμείνουμε σε υφιστάμενες σχέσεις. ακόμα και τελική ετυμηγορία μετά από το τεστ του χρόνου, είναι μερικές από τις θεματικές που θα ζήσετε στα αισθηματικά σας, ανάλογα με το αν έχετε πλανήτες και σε ποιές από τις μοίρες που η πορεία της Αφροδίτης θα ενεργοποιήσει.

Επίσης έχουμε… μια διλημματική πανσέληνο γεμάτη ερωτικές ευκαιρίες η οποια έρχεται στις 3 Ιουλίου. Μια καρμική και κομβική Νέα Σελήνη στις 17 Ιουλίου. ‘Ενα ολόγιομο φεγγάρι της υπερβολής σε διασκέδαση και με τάσεις για ανεξαρτησία, την πρώτη ημέρα του Αυγούστου. Και τέλος μια ρομαντική και ερωτική πανσέληνο με ανατροπές και ξαφνικές γνωριμίες στις 16 Αυγούστου!

Τα φεγγάρια αυτά συνθέτουν μαζί με τα όσα παραπάνω ανέφερα ένα μακρύ, καυτό, και αισθηματικό καλοκαίρι.

Τα περισσότερο ευνοούμενα ζώδια θα είναι φυσικά οι Λέοντες και οι Κριοί, ενώ σημαντικές θα είναι οι εξελίξεις για Τοξότες, Αιγόκερους, Ταύρους και Υδροχόους.

Έντονο καλοκαίρι με καταστάσεις που θα αποδειχθούν πολύ σημαντικές ή ακόμα και οι οποίες θα σηματοδοτήσουν αλλαγή πλεύσης και θα φέρουν μεγάλη αλλαγή στην αισθηματική σου ζωή, εαν έχεις προσωπικούς πλανήτες στις μοίρες 12°, 20° ή 28° του Λέοντα.

Ανακάλυψε το πως θα σε επηρεάσουν σε προσωπικό επίπεδο όλα τα παραπάνω, κάνοντας μια προσωπική συνεδρία μαζί μου, και εν αναμονή των σημαντικών εξελίξεων…

… εύχομαι σε όλους και όλες μέσα στο σύνθετο πλανητικό σκηνικό που έχουμε μπροστά μας, να ζήσετε τα όσα πραγματικά σας αξίζουν για το καλύτερο, και να έχετε εμπειρίες τέτοιες οι οποίες θα είναι πραγματικά βοηθητικές για την εξέλιξή σας!

 

Από τον αστρολόγο Andrew Ifandis


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας


 

SUPPORT COSMOS OF ASTROLOGY


COSMOS OF ASTROLOGY MOVED TO AN UPGRADED HOSTING PACKAGE Cosmos of Astrology site has been upgraded and is now giving you quality astrology combined with speed! Dear readers, Cosmos relies on your help to continue to provide for you, not only the best content, but also a smooth and fast internet experience. If you feel so, make a donation to actively support and show your appreciation! Thank you!
Your support makes a big impact. Any gift amount is greatly appreciated.

THE IMPORTANCE OF AN ASTROLOGICAL READING

Andrew Ifandis approaches the horoscope as a portrait of a person’s inherent potential. A reading can reveal your natal chart’s dynamics, prepare you for the future and can constructively help you towards awareness, self-realization and externalizing of your most creative.

 

GET YOUR OWN READING! GO TO SHOP


© Andrew Ifandis-Cosmos of Astrology No part of this article may be used without written consent of the author, unless credit and reference to this website are provided.