Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΕ ΣΥΝΟΔΟ ΜΕ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΔΕΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

Sharing is caring:

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΕ ΣΥΝΟΔΟ ΜΕ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΔΕΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ


Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΕ ΣΥΝΟΔΟ ΜΕ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΔΕΣΜΟ ΣΤΗΝ 28° ΜΟΙΡΑ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ

– 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020 –

Μια όψη που αφορά τα Ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες αλλά και Ζυγούς και Υδροχόους, οι οποίοι έχουν γεννηθεί την τρίτη μέρα του τελευταίου πενταημέρου του Ζωδίου τους αλλά και όσους και όσες από εσάς έχετε προσωπικούς πλανήτες ή σημεία του Ωροσκοπίου σας στην 28° μοίρα των παραπάνω Ζωδίων.


Μια όψη που η προηγούμενη φορά που πραγματοποιήθηκε στο Ζώδιο αυτό ήταν στις 11 Μαΐου του 2002 και μάλιστα τότε ήταν και ο Άρης μαζί σε μια τριπλή σύνοδο Άρη, Αφροδίτης και Βόρειου Δεσμού.

Η τελευταία φορά που η όψη πραγματοποιήθηκε με την Αφροδίτη μόνη της σε σύνοδο με το Βόρειο Δεσμό, ήταν στις 31 Μαΐου του 1984.

Ο λόγος που αναφέρω τα παραπάνω είναι για να καταλάβει κανείς την αξία αυτής της συνόδου εφόσον κάνει όψεις με προσωπικούς πλανήτες του ατομικού του Ωροσκοπίου. Είναι μια περιοδική μεν, αλλά όχι συχνή όψη, που για όσους την βιώσουν σε προσωπικό επίπεδο έχει σημασία.

Εφόσον η όψη αυτή πραγματοποιείται με ακρίβεια με κάποιον πλανήτη του Ωροσκοπίου μας, ειδικότερα δε αν αυτός ο πλανήτης είναι προσωπικός, έχει σαν αποτέλεσμα να συναντηθούν «συγχρονικά» η προσωπική αίσθηση της αξίας μας με αυτή που βλέπουν και αναγνωρίζουν άτομα με επιρροή ή άτομα τα οποία θα έχουν σημαντικό ρόλο στην περαιτέρω εξέλιξή μας.

Είναι μια σημαντική όψη που διευκολύνει στο να τα γνωρίσουμε ή στο να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί τους.

Είναι ένα χτύπημα στην πόρτα μας από τη Μοίρα. Ένα “ Τοκ – Τοκ – Τοκ – Τοκ ” πολύ πιο ευχάριστο και ανάλαφρο, από τις φημισμένες τέσσερις νότες του Beethoven, που ακούμε στην πασίγνωστη 5η Συμφωνία.

Είναι μάλλον ένα κουδούνισμα στο κινητό το οποίο θα το “ακούσετε” όσοι και όσες από εσάς έχετε την όψη αυτή να κάνει επαφή με πλανήτες σας. Μια όψη που μπορεί να εκδηλωθεί με ποικίλους τρόπους ανάλογα με τον πλανήτη και τον οίκο τον οποίο αφορά στον προσωπικό σας χάρτη.

Για παράδειγμα:

 • μπορεί να είναι μια σημαντική γνωριμία με κάποιο πρόσωπο που θα δώσει αξία ή θα προωθήσει με θετικό τρόπο θέματα των οίκων που κυβερνά η Αφροδίτη στο χάρτη σας
 • να σηματοδοτεί σημαντικές επικοινωνίες και συνομιλίες που αφορούν οικονομικά θέματα τα οποία πλέον προχωρούν θετικά απελευθερώνοντας τα σχέδια σας
 • να αφορά επαφές με κύκλους ανθρώπων που εκτιμούν τις αισθητικές σας επιλογές ως καλλιτέχνη και ωθούν την δημιουργικότητά σας με διοργάνωση συνεδρίων, γκαλά ή εκθέσεων
 • να σηματοδοτεί την επισημοποίηση μιας ερωτικής σχέσης
 • να σας φέρει μια γνωριμία που θα εξελιχθεί γρήγορα σε ερωτική σχέση και η οποία θα αποδειχθεί σημαντική
 • να έρθει ξαφνικά μπροστά σας κάτι το καλό το οποίο δεν αναζητούσατε η περιμένατε
 • να διευρύνει την κοινωνική σας ζωή και το κύκλο σας κάτι που θα σας βοηθήσει μακροπρόθεσμα
 • να λειτουργήσει σε ψυχολογικό επίπεδο δίνοντας σας χαρά και όμορφα συναισθήματα καθώς νιώθετε το προς τα που είναι η κλίση σας, τί είναι αυτό που σας κάνει να χαίρεστε πραγματικά και καταλαβαίνεται πλέον προς τα που θέλετε να πάτε
 • να είναι τα ευχάριστα νέα που περιμένατε, για μια πρόσληψη σε σχολείο ή παιδικό σταθμό, για μια νέα εργασία σε ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα μαζικής ενημέρωσης που είχατε από καιρό προσπαθήσει.

Είναι πολλοί οι πιθανοί τρόποι που μπορεί να εκφραστεί η ενέργεια της συνόδου αυτής.

Μας φέρνει κάτι που και μας αρέσει και μας πηγαίνει μπροστά.

Αυτό που έχει σημασία να έχουμε κατά νου, είναι ότι η αλλαγή πορείας που φέρνει αναπόφευκτα η σύνοδος αυτή, εφόσον πραγματοποιεί όψεις με το γενέθλιο χάρτη σας, ναι μεν είναι εύκολη αλλά απαιτεί από εσάς για τη συνέχεια

 • να κάνετε έξυπνες επιλογές και να μην θέλετε δύο πράγματα μαζί,
 • να έχετε ανοιχτό μυαλό, μακριά από δόγματα και κολλήματα, που μπορεί να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις,

και το κυριότερο,

να δείξετε δυνατότητα προσαρμογής και ευελιξίας στο νέο περιβάλλον που το σύμπαν διαμορφώνει γύρω σας.

 


“Sharing is Caring” – Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κοινοποιήστε στα social media

SUPPORT COSMOS OF ASTROLOGY


COSMOS OF ASTROLOGY MOVED TO AN UPGRADED HOSTING PACKAGE Cosmos of Astrology site has been upgraded and is now giving you quality astrology combined with speed! Dear readers, Cosmos relies on your help to continue to provide for you, not only the best content, but also a smooth and fast internet experience. If you feel so, make a donation to actively support and show your appreciation! Thank you!
Your support makes a big impact. Any gift amount is greatly appreciated.

THE IMPORTANCE OF AN ASTROLOGICAL READING

Andrew Ifandis approaches the horoscope as a portrait of a person’s inherent potential. A reading can reveal your natal chart’s dynamics, prepare you for the future and can constructively help you towards awareness, self-realization and externalizing of your most creative.

 

GET YOUR OWN READING! GO TO SHOP


© Andrew Ifandis-Cosmos of Astrology No part of this article may be used without written consent of the author, unless credit and reference to this website are provided.
Posted in GR