ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021: 𝑻𝒉𝒆 𝑴𝒊𝒏𝒅 𝑩𝒐𝒐𝒔𝒕𝒆𝒓 𝑭𝒓𝒆𝒒𝒖𝒆𝒏𝒄𝒚

Sharing is caring:

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ - 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021


ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Από τον αστρολόγο, Andrew Ifandis


Ένα Νέο Φεγγάρι που γίνεται μέσα σε σημαντικές συγχρονικότητες πραγματοποιείται αύριο 11 Φεβρουαρίου, στις 23°16’ στο Ζώδιο του Υδροχόου και στις 09.05 μ.μ. με συντεταγμένες Αθήνας.

Η Νέα Σελήνη αυτή έχει έναν πραγματικά θαυμαστό χαρακτήρα, και αυτό που κάνει στην πραγματικότητα είναι ότι σηματοδοτεί μια πολύ ιδιαίτερη, σημαντική και κατάλληλη περίοδο, για την εκδήλωση ιδεών, συνειδητοποιήσεων αλλά και ευχών, οι οποίες θα λειτουργήσουν ιδιαίτερα γόνιμα.

Συνειδητοποιήσεις που θα λειτουργήσουν ιδιαίτερα θετικά για όσους από εσάς μπορούν να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές του Φεγγαριού αυτού και να συντονιστούν μαζί του.

Είναι σαν, κατά τη διάρκεια των λεπτών όπου θα σχηματίζεται αυτή η Νέα Σελήνη, να δημιουργεί μια φούσκα στο χρόνο, ένα καταφύγιο, μέσα στο οποίο η συνείδηση μας μπορεί να αλλάξει συχνότητα. Να αφήσει για λίγο πίσω το κοσμικό και το υλικό, και να εκτιναχθεί προς τις υψηλότερες δονήσεις του Σύμπαντος.

Η ενέργεια του Υδροχόου που φέρνει μαζί της αυτή η Νέα Σελήνη, που κυβερνάται από τον πλανήτη Ουρανό, είναι αρκετά φουτουριστική και αρκετά κβαντική ώστε να προκαλέσει εκλάμψεις διορατικότητας και βαθύτερης κατανόησης.

Ο Ουρανός θέλει να απελευθερωθεί από τον κανόνα και μέσα στο 2021 θα βρεθεί τρεις φορές σε όψη τετραγώνου με τον Πλανήτη Κρόνο.

Ο Ουρανός θα ενεργήσει ως ο φορέας της αλλαγής, με ανθρώπους και ομάδες να συγκρούονται με τον έλεγχο και το status quo από τη μία, και με εμφάνιση εντελώς νέων παραδειγμάτων που αντικαθιστούν τα παλιά, από την άλλη.

Αυτό είναι κάτι που έχει ήδη ξεκινήσει, και σταδιακά θα γίνουμε μάρτυρες όλο και περισσοτέρων διαμαρτυριών και κινημάτων ελευθερίας γύρω μας, αλλά και θα ζήσουμε θεμελιώδεις αλλαγές σε όλες τις πτυχές των κοινωνικών, επιστημονικών, τεχνολογικών και κυβερνητικών δομών.

Είναι η συστημική αναδιοργάνωση και η σύγκρουση του παλιού με το νέο, που θα παίζουν για το μεγαλύτερο μέρος του 2021.

Αλλά αγαπητοί μου…, αυτή είναι η επιρροή του Ουρανού στο επίπεδο του υλικού, καθώς θα συγκρούεται με τον Κρόνο.

Σε ένα άλλο επίπεδο, εσώτερο, ο Ουρανός φέρνει επίγνωση.

Και είναι ακριβώς αυτή η Νέα Σελήνη, η μόνη που θα κυβερνάται από τον πλανήτη Ουρανό για όλο το 2021, που είναι το κλειδί για να ξεκλειδώσουμε σε μεγαλύτερη συχνότητα, ΑΠΟΚΤΩΝΤΑΣ ευαισθητοποίηση σε μεγαλύτερες και καθολικές δυνάμεις, και ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΖΟΝΤΑΣ το ανώτερο μυαλό μας με τις ΔΟΝΗΣΕΙΣ της ανώτερης ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ.

Και αυτό ειδικά με αυτή τη Νέα Σελήνη γιατί ο πρώτος σημαντικός συγχρονισμός της είναι, ότι πραγματοποιείται με τον πλανήτη Ερμή, ο οποίος είναι η κάτω οκτάβα του Ουρανού, να είναι ανάδρομος στον Υδροχόο.

Τι σημαίνει αυτό;

Σημαίνει αναλογιστείτε και ανοίξτε το μυαλό σας κάτω από αυτήν τη Νέα Σελήνη. Αφήστε τον κυβερνήτη του Υδροχόου τον Ουρανό, να κερδίσει στη σύγκρουση του με τον Κρόνο.

Ξεχάστε τον φόβο, σταματήστε να ανησυχείτε. Κλείστε την τηλεόραση και τις συσκευές (Ερμής ανάδρομος στον Υδροχόο). Ξεκουραστείτε, αφήστε τον Ερμή να στραφεί εσωτερικά, στο νου και όχι στην εξωτερική πληροφορία, και δείτε αντικειμενικά τις σκέψεις σας. Δεν είναι κανείς μας αυτό που νομίζει ότι είναι και η ταύτιση του είναι με την όποια κοινωνική ταυτότητα είναι πλάνη. Το προασπίζει αυτό κάθε Υδροχόος .

Τι είμαστε;

Είμαστε όλοι ελεύθεροι και όλοι δημιουργηθήκαμε ελεύθεροι, μοναδικοί και ίσοι από τον Θεό. Συνεχίζουμε να είμαστε ελεύθεροι μόνο διατηρώντας το μυαλό μας ανοιχτό και ξεπερνώντας τον φόβο.

Ανοίξτε τα εσωτερικά σας μάτια!

Εφαρμόστε αυτές τις σκέψεις, κάντε αυτό το κόλπο, και συντονιστείτε με αυτές τις θεμελιώδεις αλήθειες που φέρνει η Υδροχοϊκή Ενέργεια αυτής της Νέας Σελήνης.

Θυμηθείτε ότι οι ιδέες και η εναρμόνιση με τις υψηλότερες δονήσεις θα πραγματοποιηθούν όσο παραμένετε ανοιχτοί και αισθανόσαστε ελεύθεροι μέσα σας!

Αυτό είναι το πρώτο βήμα για να ξεκλειδώσετε τις δυνατότητες αυτής της Νέας Σελήνης.

 

Ο δεύτερος συγχρονισμός αυτής της εξαιρετικά ισχυρής Νέας Σελήνης είναι ότι λαμβάνει χώρα ταυτόχρονα με τη Σύνοδο Αφροδίτης – Δία, επίσης στον Υδροχόο. Στο ίδιο δηλαδή Ζώδιο που είναι και η Νέα Σελήνη.

Για αρκετούς από εσάς, αυτό σημαίνει με απλά λόγια, ότι τόσο η Νέα Σελήνη όσο και η Σύνοδος Αφροδίτη – Δία εμπίπτουν στον ίδιο Οίκο του ωροσκοπίου σας, τονίζοντας έτσι με διπλό τρόπο τα θέματα που ο Οίκος αυτός κυβερνά.

Και είναι ακριβώς σε αυτό το μέρος και την περιοχή του ωροσκοπίου σας όπου, αφού ανοίξετε το μυαλό σας και αισθανθείτε ελεύθεροι, θα έρθει η συνειδητοποίηση!

Ο Ερμής είναι σε συγκλίνουσα σύνοδο με Αφροδίτη και Δία. Είναι σαν να λέμε ότι η σύνοδος Αφροδίτη και Δία δημιουργούν τη φούσκα που προστατεύει τη συνείδησή σας από τις υλικές παρεμβολές, και στρέφει τις κεραίες σας (Ουρανός κυβερνήτης Ερμή) προς άλλες “εκπομπές”.

H σύνοδος της Αφροδίτη και του Δία δείχνει ότι ο χρόνος είναι ευοίωνος, δίνει τύχη, σηματοδοτεί την αρχή της επιτυχίας, δημιουργεί συναισθήματα ευτυχίας ή αρμονίας. Είναι μία όψη ευεργετική, και φέρνει τύχη, αγάπη, και χρήματα.

Κάτω από αυτή τη Νέα Σελήνη, ας είστε “τρελοί” λοιπόν όπως οι Υδροχόοι και όλοι οι μεγάλοι οραματιστές του καινούριου.

Ξεχάστε το υλικό, ξεκουράστε το μυαλό σας, και να είστε ανοιχτοί ώστε να συντονιστείτε με υψηλότερες δονήσεις. Είναι σημαντικό γιατί αυτό το Φεγγάρι έχει δύναμη και φυτεύει τον σπόρο ώστε οι επιθυμίες σας να γίνουν πραγματικότητα.

Την ώρα που γίνεται η Νέα Σελήνη, φτιάχνει γύρω μας μια ασπίδα που προφυλάσσει από το τετριμμένο και υλικό, και δίνει άμεση πρόσβαση της σκέψης προς το Σύμπαν.

Εμπιστευτείτε την αόρατη κβαντική (Ουρανός) συχνότητα αγάπης, χαράς, ειρήνης, ευγνωμοσύνης, συμπόνιας (σύνοδος Αφροδίτης – Δία στον Υδροχόο) που γίνεται μαζί με το Φεγγάρι αυτό.

Αυτό είναι το δεύτερο βήμα.


Αυτή η Νέα Σελήνη προφανώς δεν κάνει θαύματα για όλους, αλλά λειτουργεί γενικά θετικά για όλους και όλες σας, και ειδικότερα για όσους και όσες έχετε πλανήτες ή σημεία του ωροσκοπίου σας κοντά στις μοίρες 22°-24° ή κοντά στις μοίρες 10°-12° του Υδροχόου, του Ζυγού ή των Διδύμων.

Επίσης θετικά για όσους και όσες από εσάς έχετε γεννηθεί στις ακόλουθες περιόδους:

Αύγουστος – Νοέμβριος 1958

Νοέμβριος – Δεκέμβριος 1964

Ιανουάριος – Μάρτιος 1971

Απρίλιος – Ιούνιος 1977

Ιούλιος – Αύγουστος 1983

Σεπτέμβριος – Νοέμβριος 1989

Δεκέμβριος 1995


Εύχομαι μια όμορφη και θετικότατη Νέα Σελήνη σε όλους και όλες σας!!

 

“Sharing is Caring” – Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κοινοποιήστε στα social media

SUPPORT COSMOS OF ASTROLOGY


COSMOS OF ASTROLOGY MOVED TO AN UPGRADED HOSTING PACKAGE Cosmos of Astrology site has been upgraded and is now giving you quality astrology combined with speed! Dear readers, Cosmos relies on your help to continue to provide for you, not only the best content, but also a smooth and fast internet experience. If you feel so, make a donation to actively support and show your appreciation! Thank you!
Your support makes a big impact. Any gift amount is greatly appreciated.

THE IMPORTANCE OF AN ASTROLOGICAL READING

Andrew Ifandis approaches the horoscope as a portrait of a person’s inherent potential. A reading can reveal your natal chart’s dynamics, prepare you for the future and can constructively help you towards awareness, self-realization and externalizing of your most creative.

 

GET YOUR OWN READING! GO TO SHOP


© Andrew Ifandis-Cosmos of Astrology No part of this article may be used without written consent of the author, unless credit and reference to this website are provided.
Posted in GR