ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

Sharing is caring:

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024


ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

Από τον αστρολόγο Andrew Ifandis


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας


“Φεγγαράκι μου λαμπρό, φέξε μου να περπατήσω, στην ομίχλη για να δω, πως μπροστά θα προχωρήσω.”

Πανσέληνος αποφάσεων που ζυμώνονται μέσα σου και έχουν να κάνουν με την συναισθηματική σου ασφάλεια, και την ευαισθησία σου, η οποία δοκιμάστηκε την τελευταία περίοδο.

Τις προηγούμενες ημέρες, μια σειρά από δύσκολες όψεις του Ήλιου, της Αφροδίτης και του Ερμή, με το Ποσειδώνα σε έκαναν να αναλογιστείς αν είσαι στο σωστό μονοπάτι, έφεραν απογοητεύσεις σε σχέσεις, και δοκίμασαν την πίστη σου στο όνειρο και στις επιδιώξεις σου.

Και τώρα η Πανσέληνος αυτή, ολοκληρώνει τον κύκλο αυτό και φέρνει μια νέα αρχή και αποφάσεις που δεν μπορούν πλέον να περιμένουν, για τα όσα πεπραγμένα έγιναν τις τελευταίες εβδομάδες.

Κάθε Πανσέληνος σε κάνει να δεις καθαρά τις ανάγκες και τα θέλω σου και συνήθως είναι μια περίοδος συναισθηματικής κορύφωσης, που συνοδεύεται είτε από συναισθήματα ολοκλήρωσης είτε από συναισθήματα περισσότερης έντασης. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος συνδυάζει τα παραπάνω μαζί με ένα νέο ξεκίνημα και μια νέα αρχή.

Αυτό για δύο λόγους αστρολογικά.

Ο πρώτος λόγος είναι ότι είναι η πρώτη από δύο Πανσελήνους που θα πραγματοποιηθούν στο Ζώδιο του Αιγόκερω, αφού και η επόμενη Πανσέληνος στις 21 Ιουλίου θα είναι με την Σελήνη στην 29 μοίρα του Αιγόκερω.

Αυτή η Πανσέληνος ανοίγει τον κύκλο, και η επόμενη τον ολοκληρώνει.

Ο δεύτερος λόγος είναι ότι η Πανσέληνος αυτή γίνεται με τον Ήλιο τη Σελήνη και τον Πλούτωνα, να βρίσκονται σε στενή σχέση μεταξύ τους αφού βρίσκονται στην 01° μοίρα, του Καρκίνου, Αιγόκερω και Υδροχόου αντίστοιχα.

Φέρνει λοιπόν το φεγγάρι αυτό ένα ξεκίνημα μεταμορφωτικό από τις αρχικές μοίρες των παραπάνω Ζωδίων καθώς οι όψη χιαστί που κάνει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα και η όψη 30 μοιρών που κάνει η Σελήνη μαζί του φέρνουν αποφάσεις που ναι μεν δεν είναι εύκολες, αλλά αναγκαίες να ληφθούν ώστε να δημιουργηθούν σταδιακά οι ευκαιρίες για να καταφέρεις αυτό που έχεις ανάγκη να καταφέρεις, αυτό που επιδιώκεις ώστε να καλυφθείς συναισθηματικά.

Μπορεί να είναι μια σχέση που τελείωσε το αμέσως προηγούμενο διάστημα και τώρα αποδέχεσαι το γεγονός και ετοιμάζεσαι να προχωρήσεις μπροστά. Μπορεί να είναι αποφάσεις που εκκρεμούν καιρό και αφορούν την συναισθηματική σου ζωή και πλέον σου γίνεται ξεκάθαρο, τι πρέπει να αφήσεις και τι πρέπει να αγκαλιάσεις. Μπορεί να είναι η ανάγκη να βρεθεί μια ισορροπία ανάμεσα στο άγχος από τις απαιτήσεις που βιώνεις στο επαγγελματικό περιβάλλον, και στα αισθήματα ανασφάλειας που σου δημιούργησαν οι συνθήκες και οι απαιτήσεις αυτές.

Γεμίζεις με μια γλυκιά ευαισθησία και τρυφερότητα για τον εαυτό σου και τα όσα πέρασες και περνάς ακόμα, με την Πανσέληνο αυτή και με αποφασιστικότητα αγκαλιάζεις ΕΣΕΝΑ. Αγκαλιάζεις το πόσο τρωτός και τρωτή είσαι, και αποφασίζεις στο εξής να αναπροσδιορίσεις στόχους, αποφάσεις, σχέσεις, και να κάνεις τις απαραίτητες τομές, ΑΛΛΑ και τα απαραίτητα τελειώματα, και να δημιουργήσεις τις συνθήκες για μια νέα αρχή, και στο πως αντιμετωπίζεις εσύ τα πράγματα αλλά και στο πως επιτρέπεις και αφήνεις να σε αντιμετωπίζουν οι άλλοι.

Ομάδες που δε σε άφηναν να εκφραστείς όσο ήθελες και δύσκολοι συσχετισμοί δύναμης; Σχέσεις που δεν δίνουν ασφάλεια, άτομα που θέλουν να είναι με το δικό τους ατομικό τρόπο ελεύθερα και ανεξάρτητα χωρίς να καλύπτουν εσένα; 

Κάτι πρέπει να πεθάνει και κάτι να αναγεννηθεί στους οίκους που η Πανσέληνος και ο Πλούτωνας βρίσκονται στο προσωπικό σου Ωροσκόπιο. Και ο καταλύτης για τον μετασχηματισμό στις προτεραιότητες που θέτεις, τα συναισθήματα στα οποία επενδύεις και στις σημαντικές αποφάσεις που θα παρθούν είσαι ΕΣΥ.

Με την Πανσέληνο αυτή αρχίζει η αντίληψη σε συνειδητό επίπεδο για ποιες είναι οι νέες εξελικτικές ανάγκες για τον εαυτό σου ανεξάρτητα από τους άλλους και τις καταστάσεις, για το πώς θα σχετίζεσαι στο εξής και ποιους συμβιβασμούς ή ποιες τομές θα κάνεις.

Θα προσαρμοστείς αλλά και θα προσαρμόσεις τις καταστάσεις μέσα από αναγκαία διλλήματα και δυνατές αποφάσεις.

Ο Πλούτωνας δεν αφήνει περιθώριο να μείνουν τα πράγματα ως είχαν, και καθώς νιώθεις περισσότερα και έχεις αυξημένη διαίσθηση (με Ήλιο, Αφροδίτη και Ερμή σε στενή σύνοδο στον Καρκίνο), θα θέσεις νέους στόχους για το τι σε ολοκληρώνει συναισθηματικά, και ταυτόχρονα θα αναλάβεις την ευθύνη (Σελήνη στον Αιγόκερω) για την απελευθέρωσή σου από ότι σε καταπίεζε (Πλούτωνας στον Υδροχόο) ή θα δουλέψεις περισσότερο – αντί να αντιδράς εσφαλμένα στις δυσκολίες, για όσα απαιτούν από εσένα φροντίδα και υπευθυνότητά.

Η Πανσέληνος αυτή είναι όπως είπαμε και τέλος και αρχή. Καθώς είναι σε αποκλίνων και ασύμβατο τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες θα φέρει:

 – είτε συνειδητοποίηση των μαθημάτων που πήρες, και ολοκλήρωση της αποδοχής μέσα σου για όσα έγιναν, ανανεώνοντας έτσι την πίστη σου και γεμίζοντάς σε με νέο όραμα το οποίο θα ανανεώσει και θα φέρει τη νέα αρχή,

 – είτε η κορύφωση της συσσωρευμένης από το προηγούμενο διάστημα απογοήτευσης και η με δύσκολο τρόπο επανεκκίνηση και κινητοποίηση σου.

ΕΣΥ διαλέγεις, αλλά σε κάθε περίπτωση, ότι και από τα δύο και να συμβεί, όλα γίνονται για να κλείσουν οι κύκλοι και να εξελιχθείς.

Η ολοκλήρωση των παραπάνω έρχεται με την Πανσέληνο στις 22 Ιουλίου καθώς τα όσα μέχρι τώρα σε κούρασαν, θα σβήσουν οριστικά και θα ολοκληρώσεις μια ακόμα μικρή μεταμόρφωση στη εξελικτική σου πορεία.

Να σημειώσω εδώ ότι η Πανσέληνος αυτή πραγματοποιείται λίγες ώρες μετά το Θερινό Ηλιοστάσιο, κάτι που σημαίνει ότι ενεργειακά έχει μεγάλη σημασία αφού με τις επιλογές σου θα καθορίσεις εσένα και κατ’ επέκταση τις αντιδράσεις σου και τα πεπραγμένα για τους επόμενους τρεις μήνες.

­

Εύχομαι μια το δυνατότερο ευεργετική και μεταμορφωτική Πανσέληνος σε όλους και όλες!

Αστρολόγος Ανδρέας Υφαντής


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας

SUPPORT COSMOS OF ASTROLOGY


COSMOS OF ASTROLOGY MOVED TO AN UPGRADED HOSTING PACKAGE Cosmos of Astrology site has been upgraded and is now giving you quality astrology combined with speed! Dear readers, Cosmos relies on your help to continue to provide for you, not only the best content, but also a smooth and fast internet experience. If you feel so, make a donation to actively support and show your appreciation! Thank you!
Your support makes a big impact. Any gift amount is greatly appreciated.

THE IMPORTANCE OF AN ASTROLOGICAL READING

Andrew Ifandis approaches the horoscope as a portrait of a person’s inherent potential. A reading can reveal your natal chart’s dynamics, prepare you for the future and can constructively help you towards awareness, self-realization and externalizing of your most creative.

 

GET YOUR OWN READING! GO TO SHOP


© Andrew Ifandis-Cosmos of Astrology No part of this article may be used without written consent of the author, unless credit and reference to this website are provided.