ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ 2 ΜΑΙΟΥ ΕΩΣ 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024

Sharing is caring:

ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ 2024


ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

2 ΜΑΙΟΥ ΕΩΣ 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024

Από τον αστρολόγο Andrew Ifandis


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας


Ο Πλούτωνας γυρίζει ανάδρομος σήμερα και η ανασκαφή της ψυχής μας έχει ήδη ξεκινήσει. Η ανάδρομη περίοδος του Πλούτωνα γίνεται συνήθως αισθητή ως μια ψυχολογική διαδικασία που επιδιώκει την αναγέννηση, την κάθαρση και αναδεικνύει θέματα επιβίωσης.

Μέσα στους έξι μήνες περίπου που θα διαρκέσει η ανάδρομη κίνηση του Πλούτωνα, θέματα ταμπού, ενοχλητικές ή καταπιεσμένες ορμές, καταπιεσμένες επιθυμίες, μετατοπίσεις εσωτερικές στο πως αντιλαμβανόμαστε την εξουσία και την δύναμη, κρυφά θέματα, θα έρθουν στην επιφάνεια ως αποτέλεσμα της διαδικασίας.

Η όλη διαδικασία θα ξεκινήσει με τους δαίμονες σου να βγαίνουν από το ντουλάπι. Θα συνεχιστεί με το εσωτερικό έργο να υποτάξεις τους δαίμονές σου, και θα τελειώσει με την ανάκτηση της ψυχικής σου δύναμης και τελικά  σε ανανέωση του εαυτού σου και των σχέσεων σου.

 

Ο Πλούτωνας, είναι ένας μεταμορφωτικός πλανήτης και διακριτικά μεν αλλά βαθιά δε, η ανάδρομή του αναγκάζει τον εσωτερικό μας κόσμο να υποβληθεί σε μια βαθιά ψυχολογική διαδικασία.

Έτσι ο ανάδρομος Πλούτωνας μας προσκαλεί να εξερευνήσουμε τα βάθη της ψυχής. Είναι σαν να σκάβουμε και να διαπερνάμε το ένα στρώμα μετά το άλλο, και έτσι να ανακαλύπτουμε θαμμένα συναισθήματα, αναμνήσεις, ορμές, ένστικτα και επιθυμίες.

Καθώς κατεβαίνουμε όλο και πιο κάτω, θα συναντήσουμε τις σκιώδεις πτυχές της ψυχής μας.

Παρατηρήστε αυτές τις καταπιεσμένες ορμές, τις κρυφές επιθυμίες, τις εμμονές για δύναμη και όλα τα ανείπωτα πράγματα που μπορεί να εμφανιστούν. Μπορεί να είναι άβολα όλα αυτά, αλλά είναι απαραίτητα για την εξέλιξη μας.

 

▶️ Αντιμετωπίστε τους Δαίμονές σας

Η ανάδρομη περίοδος ενθαρρύνει την εσωτερική εργασία. Αντιμετώπισε τους εσωτερικούς σου δαίμονες—τους φόβους, τις ανασφάλειες και τα άλυτα τραύματα. Αναγνωρίζοντάς τα, αποκτάς εξουσία πάνω τους. Είναι σαν να ρίχνεις ένα φως στις πιο σκοτεινές γωνιές της ψυχής σου.

Τελικά, αυτή η διαδικασία οδηγεί σε ανανέωση. Αναδύεσαι πιο δυνατός και δυνατή, πιο σοφός και σοφή, και μπορείς να αλλάξεις προς το καλύτερο συμπεριφορές, ωφελώντας έτσι τις σχέσεις σου με τους άλλους.

 

▶️ Ημερομηνίες Κλειδιά:

O Πλούτωνας μπήκε στην προ-ανάδρομη σκιά του στις 9 Ιανουαρίου 2024, στην 29° 38′ του Αιγόκερω.

Ο Πλούτωνας γυρίζει ανάδρομος στις 2 Μαΐου 2024, στην 02° 06′ του Υδροχόου.

Ο Πλούτωνας γυρίζει και πάλι ορθόδρομος στις 11 Οκτωβρίου 2024, στην 29° 38′ του Αιγόκερω.

Ο Πλούτωνας φεύγει από τη μετά – ανάδρομη σκιώδη ζώνη στις 2 Φεβρουαρίου 2025, στις 02° 06′ του Υδροχόου

 

▶️ Τι φέρνει ο ανάδρομος Πλούτωνας στον Υδροχόο

Ο ανάδρομος Πλούτωνας στον Υδροχόο σας προτρέπει να δεσμευτείτε ξανά ή να ευθυγραμμιστείτε ξανά με ομάδες ανθρώπων από το παρελθόν, ακόμα κι αν έχουν προκαλέσει δράμα στη ζωή σας.

Μια σημαντική σχέση κρύβει πλούτο ψυχής παρόλο που υπάρχουν εμπόδια που κρύβουν το θησαυρό. Αξιολογήστε καλά το πόση συνεργασία και πόση ομαδικότητα βάζετε στη σχέση σας και ζυγίστε τες με το βαθμό ανεξαρτησίας και αυτονομίας που θέλετε επίσης. Θέματα εξουσίας στις σχέσεις θα σας κάνουν να ξανασκεφτείτε εάν θέλετε να παραμείνετε αφοσιωμένοι σε αυτές ή εάν χρειάζεστε περισσότερη ελευθερία. Τα εμπόδια πρέπει να ξεπεραστούν μαζί αλλιώς δεν υπάρχει σχέση, αλλά και το σόλο είναι μια χαρά αν η τοξικότητα είναι μεγάλη.

Η στάση σας να βοηθάτε τους άλλους ανιδιοτελώς ή αντίθετα η απροθυμία σας να δραστηριοποιηθείτε σε συλλογικές προσπάθειες, επαναξιολογείται και μεταβάλλεται.

Μπορεί να αποκτήσετε μεγαλύτερη εμμονή με τα σύγχρονα πράγματα, την τεχνολογία, τις εναλλακτικές απόψεις, τις ολιστικές πρακτικές, την αστρολογία, τα ταρώ, τη μαντεία. Βεβαιωθείτε ότι συμμετέχετε με υγιή τρόπο χωρίς να “καείτε”.

Η στάση σας απέναντι στην εξουσία θα αλλάξει καθώς θα επανεξετάζετε πόσο αντιδραστικοί μπορεί να είστε. Να θυμάστε ότι το να επαναστατείτε μόνο για χάρη της εξέγερσης δεν οδηγεί στην ελευθερία.

 

▶️ Μερικές σημαντικές ημερομηνίες:

17 Μαΐου: Ο Πλούτωνας ανάδρομος σε τετράγωνο με τον Ερμή. Προσέχουμε τι λέμε, οξύτητα στην έκφραση, απόλυτες δογματικές απόψεις.

2 Ιουνίου: Αρμονική ευθυγράμμιση σε εξάγωνο με τον Δία ιδανική για να νιώσουμε και πάλι ελεύθεροι, δυνατοί και για να εκδηλώσουμε όνειρα και επιθυμίες. Ευκαιρίες για πλούτο, κέρδη. Μεγάλη ενδυνάμωση, και εύνοια.

11 Ιουνίου: Ο Πλούτωνας ανάδρομος τετραγωνίζει τον Άρη. Ασυγκράτητη ορμή, προσωπική δύναμη, ανεξέλεγκτα νεύρα, δυνατά πάθη.


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας

 

SUPPORT COSMOS OF ASTROLOGY


COSMOS OF ASTROLOGY MOVED TO AN UPGRADED HOSTING PACKAGE Cosmos of Astrology site has been upgraded and is now giving you quality astrology combined with speed! Dear readers, Cosmos relies on your help to continue to provide for you, not only the best content, but also a smooth and fast internet experience. If you feel so, make a donation to actively support and show your appreciation! Thank you!
Your support makes a big impact. Any gift amount is greatly appreciated.

THE IMPORTANCE OF AN ASTROLOGICAL READING

Andrew Ifandis approaches the horoscope as a portrait of a person’s inherent potential. A reading can reveal your natal chart’s dynamics, prepare you for the future and can constructively help you towards awareness, self-realization and externalizing of your most creative.

 

GET YOUR OWN READING! GO TO SHOP


© Andrew Ifandis-Cosmos of Astrology No part of this article may be used without written consent of the author, unless credit and reference to this website are provided.