ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023

Sharing is caring:

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023


ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023

Από τον αστρολόγο Andrew Ifandis


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας


ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023: ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ!

Μοίρα: 0°49′

 

Είμαι το πιο δυνατό φεγγάρι της Χρονιάς. Είμαι μια Νέα Σελήνη που έχει τη δύναμη να σε μεταμορφώσει. Συνδυάζω ενέργειες Αρχής και Τέλους και θέτω σε κίνηση τις μεγάλες δυνάμεις που καθορίζουν την εξέλιξη και επέκταση της συνειδητότητάς σου.

Είμαι το Φεγγάρι που σε ωθεί να γίνεις αυτό στο οποίο σταδιακά μεταμορφώνεσαι εδώ και πολύ καιρό. Είμαι η Αρχή της μεταμόρφωσής σου. Είμαι ένα τέλος και μια αρχή. Κάτι πεθαίνει μέσα σου ώστε να μπορέσεις να ζήσεις πιο αυθεντικά. Σε κέντρο και σε επαφή με τo ποιος και ποια είσαι.

Είμαι το I AM όλων των καταφατικών προθέσεών σου.

 

Ακριβώς τη στιγμή που η Νέα Αστρολογική Χρονιά ξεκινά. Τώρα που ένας νέος κύκλος των εποχών, ξεκινά και πάλι!

Είμαι η ενέργεια που έχει η Άνοιξη. Είμαι η Τροπική αρχή και η Άρχή της νέας τροπής.

Ισημερία και Νέα Σελήνη στην 0° μοίρα της Αρχής όλου του Ζωδιακού. Στην μοίρα της αρχής του Κόσμου.

 

Κάθε τι που θα ευχηθείς μαζί μου είναι ευθυγραμμισμένο με την ΕΞΕΛΙΞΗ σου καθώς φέρνω το σπόρο της εκδήλωσης στο ίδιο ακριβώς σημείο που έχει καθορίσει το πεπρωμένο σου. Σε αυτό που διάλεξες…προτού καν ενσαρκωθείς!

Είμαι μια Νέα Σελήνη που γίνομαι σε σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό του Δρακωνικού σου χάρτη. Η επιρρόή μου είναι ένα ενθαρρυντικό και βοηθητικό σπρώξιμο στην πλάτη σου. Μια ώθηση από τον Ανώτερο Εαυτό σου ώστε να κάνεις ένα ακόμα βήμα προς το Κάλεσμά σου.

 

Το νιώθεις διαισθητικά. Το νιώθεις στην Αλλαγή που ετοιμάζεται να έρθει καθώς ο Πλούτωνας ετοιμάζεται να εισέλθει στον Υδροχόο. Εγώ η Νέα Σελήνη στον Κριό του ανοίγω την Πύλη.

Εγώ η Νέα Σελήνη της Ισημερίας τολμάω να ανοίξω διάπλατα την Πύλη και ΕΣΥ έχοντας την ενέργεια μου, αυτή της Αρχής των Αρχών, ενεργοποιείσαι με την μετατόπιση που έρχεται για να ορμήσεις μπροστά!

 

Ότι ήταν δεν θα είναι πια… Και αυτό που θα είναι, είσαι ΕΣΥ που θα βιώνεις την εμπειρία με άλλα μάτια… Εσωτερικά.

 

Γιατί είμαι μια ευκαιρία που σου δίνεται καθώς η ίδια η ψυχή σου βλέπει τον εαυτό της στον καθρέφτη.

Ψυχολογικοί μετασχηματισμοί. Κοιτάς στο καθρέφτη του ασυνειδήτου και βλέπεις τα σκοτάδια. Αλλά τα αντιμετωπίζεις με τόλμη. Έχεις το θάρρος την πυγμή και την θέληση να κάνεις το ‘Αλμα!

Έχεις τη ζέση ν’ απλώσεις τη φωτιά της δημιουργίας σου, και το πάθος σου είναι τέτοιο που φέρνει την ορμή που αναγεννά το Φοίνικα από τις στάχτες του! Θα κατέβεις βαθιά μέσα στο ασυνείδητό σου μαζί μου, και μαζί με τον Πλούτωνα θα σε οδηγήσω μέσα από τον Άδη αλλά δε θα σε κρατήσω εδώ. Αντίθετα θα σου δείξω τις σκιές και τα τέρατα για να τα πολεμήσεις. Για να τα ξεπεράσεις.

 

Υπάρχει δρόμος! Υπάρχει σχέδιο… εκ άνωθεν.

 

Εγώ Είμαι η πανίσχυρη δύναμη της θέλησής σου. Είμαι το κάλεσμα να υπερνικήσεις κάθε εμπόδιο ώστε να αναγεννηθείς στην νέα μορφή σου, έξω από το κουκούλι.

Γοργά και εύστροφα αρχίζει το μυαλό να κατανοεί. Πυρακτωμένο από τη σπίθα μου γεμίζεις ιδέες και προθέσεις. Οι ιδέες είναι σπόροι και οι σπόροι φυτρώνουν. Σκέψεις ανανέωσης. Τολμηρές εκλάμψεις! 

Συναντήσεις σημαντικές. Θέλεις κίνηση, πράξεις! Απόλαυσε τον ενθουσιασμό και μετρίασε τη βιασύνη. Έχεις ήδη ελευθερωθεί.

Έλεγξε την ενέργεια σου, μη βιάζεσαι αλλά και μην παραμένεις στάσιμη.

 

Είσαι στο Μαγικό σημείο έξω από το χρόνο.

Μετά από την απόφασή σου αλλά και πριν να την πάρεις ακόμα!

 

Το πεπρωμένο σε καλεί. Το σύμπαν το ίδιο μιλάει στην διψασμένη σου καρδιά.

Ήρθε ο καιρός να ζήσεις τις ιστορίες που δεν έζησες ακόμα. Να ζήσεις ΕΣΕΝΑ όπως δεν το κάνες ως τώρα. Να τολμήσεις καθώς η Αφροδίτη ενώνεται σε φιλί με το Βόρειο Δεσμό να φύγεις από την ζώνη της ασφάλειας σου και να αναζητήσεις νέους δρόμους που οδηγούν στην ΑΞΙΑ σου.

Να τολμήσεις ναι είσαι σε σχέσεις που σε ολοκληρώνουν. Να τολμήσεις να αγαπήσεις εσένα, ν’ αφήσεις όσες και όσους δεν ταιριάζουν με το μοναδικό ταξίδι σου.

 

Είμαι η Νέα Σελήνη στον Κριό. Η Ισημερία. Η τροπή των εποχών. Ένας Καρμικός Σπόρος που ο Ουροβόρος σπέρνει στο κέντρο του Κόσμου καθώς κυνηγάει την ουρά του. Και ο Ποσειδώνας σε ασύμβατη σύνοδο μαζί μου μέσα από τον ονειρόκοσμο της Φαντασίας έρχεται στο όνειρό ΣΟΥ και σου αφήνει ένα μήνυμα με ένα κύμα.

 

“Αφέσου σε αυτό που σε συναρπάζει! Ποια ζωή ονειρεύεσαι; Ποιος ή τι σε εμποδίζει να τη ζήσεις;

Κανείς και τίποτα παρά μόνο ΕΣΥ.

 

Γιατί ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ο Δημιουργός της πραγματικότητάς ΣΟΥ.

 

ΕΣΥ δημιουργείς τη ΖΩΗ ΣΟΥ.”

 

Είμαι η ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ στην 0° ΜΟΙΡΑ.

Είμαι η ΑΡΧΗ της ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ, που την ώρα που θα γίνομαι, ΕΣΥ θα επιλέξεις για ΣΕΝΑ!!

 


Sharing is Caring” – Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κοινοποιήστε στα social media

Μη παραλείψεις να κάνεις τη δωρεά σου και να υποστήριξεις το Cosmos of Astrology!


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας

SUPPORT COSMOS OF ASTROLOGY


COSMOS OF ASTROLOGY MOVED TO AN UPGRADED HOSTING PACKAGE Cosmos of Astrology site has been upgraded and is now giving you quality astrology combined with speed! Dear readers, Cosmos relies on your help to continue to provide for you, not only the best content, but also a smooth and fast internet experience. If you feel so, make a donation to actively support and show your appreciation! Thank you!
Your support makes a big impact. Any gift amount is greatly appreciated.

THE IMPORTANCE OF AN ASTROLOGICAL READING

Andrew Ifandis approaches the horoscope as a portrait of a person’s inherent potential. A reading can reveal your natal chart’s dynamics, prepare you for the future and can constructively help you towards awareness, self-realization and externalizing of your most creative.

 

GET YOUR OWN READING! GO TO SHOP


© Andrew Ifandis-Cosmos of Astrology No part of this article may be used without written consent of the author, unless credit and reference to this website are provided.