ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022

Sharing is caring:

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022


ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022

Η Μαγική Πανσέληνος

Από τον αστρολόγο Andrew Ifandis


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας


 

Μια υπέρβαση του Νου, μια μετατόπιση της Συνείδησης και μυριάδες λαμπερά φώτα από το Μαγικό βασίλειο των αιθέριων Ιχθύων έρχονται προς το μέρος σας με την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στις 10 Σεπτεμβρίου.

H Πανσέληνος σηματοδοτεί μια περίοδο πολικότητας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί θετικά και να ενεργήσει μαγικά, ώστε να σας βγάλει μέσα από την τετριμμένη καθημερινότητα.

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται με τον Ήλιο, τη Σελήνη, την Αφροδίτη, τον Άρη και τον Ποσειδώνα να βρίσκονται σε Μεταβλητά Ζώδια. Σηματοδοτεί έτσι το αποκορύφωμα μιας σειράς γεγονότων που προηγήθηκαν και που τώρα οδηγούν, ναι μεν αργά και μέσα από στοχασμό, αλλά οδηγούν όντως,  σε κάτι το καινούριο.

Η ενέργεια του Φεγγαριού αυτού μας προτρέπει να κάνουμε τη μετάβαση. Αυτό που ήταν κάποτε σταθερό και σίγουρο έχει τώρα αλλάξει, μεταλλαχθεί, εξελιχθεί.

Πρέπει να προσαρμοστούμε αλλιώς θα πνιγούμε στη στασιμότητα. Πρέπει να αποσυνθέσουμε, να ξεφτίσουμε κομματάκι – κομματάκι το παλιό για να κάνουμε τη μετάβαση στο καινούριο.

Χρειαζόμαστε μια κάθαρση του εαυτού μας προκειμένου να αισθανθούμε ξανά γεμάτοι. Γεμάτοι με κάποια από εκείνα τα όνειρα που μας ταξιδεύουν και αφυπνίζουν το Πνεύμα εντός μας.

Αυτή η Πανσέληνος στους Ιχθύες έχει αυτή την απίστευτη ικανότητα να αλλάξει την πραγματικότητά σας, να προκαλέσει ψυχική κάθαρση και να σας βοηθήσει να υλοποιήσετε τα οράματά σας…

…αρκεί να αποδεχτείτε τη διάθεση της και να ακούσετε το κάλεσμά της.

­

Υπάρχουν τρεις πλανήτες σε Ζώδια της Γης σε αυτή την Πανσέληνο. Ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο Ουρανός.

Δύο πλανήτες βρίσκονται σε Ζώδια του Αέρα. Ο Άρης στους Διδύμους, που σχηματίζει τρίγωνο με τον Ερμή που είναι στάσιμος και έτοιμος να γυρίσει ανάδρομος στον Ζυγό.

Η Σελήνη και ο Ποσειδώνας, ο Κυβερνήτης αυτής της Πανσελήνου, βρίσκονται σε σύνοδο στους Υδάτινους Ιχθύες.

Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει μια βαθιά ανάγκη συντονισμού με τις υψηλότερες συχνότητες. Η Σελήνη στους Ιχθύες έχει ανάγκη το όνειρο και την έμπνευση. Θα το έχετε αλλά προτού γίνει αυτό θα χρειαστεί να αγγίξετε τα νερά των ασυνείδητων συναισθημάτων σας και να καθαρίσετε όλη την αρνητικότητα.

Εξαγνισμός, προτού τα νερά να γίνουν από θολά, καθάρια και κρυστάλλινα.

Θα χρειαστεί να δείτε την ευρύτερη εικόνα. Μακριά από επουσιώδεις και ασήμαντες λεπτομέρειες. Η πρακτική σας πλευρά είναι σκόπιμο να υπηρετεί ένα ανώτερο ιδανικό.

Αλλιώς θα ασχοληθείτε μόνο με το να εμμένετε σε κριτική, σε υπέρ-ανάλυση, σε διλήμματα και σε υπέρ-νοητική δραστηριότητα. Με ότι δηλαδή σας κρατά μακριά από την Πηγή και από το να ακολουθήσετε τη Ροή.

Ο Ερμής ξεκινά το ανάδρομο ταξίδι του στον Ζυγό αξιολογώντας και επανεξετάζοντας καταστάσεις και σχέσεις, χωρίς να μπορεί να βρει τη λύση έως ότου επιστρέψει και πάλι σε ορθή πορεία.

Μην προβείτε σε πράξεις και σε δράση ως αποτέλεσμα σκέψης. Το τρίγωνο είναι πάνω στη στάση του Ερμή.  Η δράση αργότερα.

Ο Άρης στους Διδύμους πυροδοτεί ένα πλήθος πληροφοριών και δράσεων βλέποντας και τις δύο πλευρές και όλο αυτό δεν οδηγεί πουθενά. Δεν υφίσταται δυαδικότητα. Δεν υπάρχει είτε το ένα, είτε το άλλο. Δεν υπάρχει το Εγώ και το Εσύ και το Εμείς.

Όσο περισσότερο σκέφτεστε με το μυαλό τόσο περισσότερο θα βλέπετε τα υπέρ και τα κατά, και αυτό θα φέρει μόνο καθυστερήσεις.

Μείνετε μακριά από την ακαταστασία και τον θόρυβο της τετριμμένης καθημερινότητας. Μείνετε μακριά από αρνητικές συζητήσεις, ειδήσεις που είναι μεταμφιεσμένα κουτσομπολιά. Αντίθετα βάλτε στις καθημερινές σας συνήθειες την προσευχή, το διαλογισμό, την απόλαυση της τέχνης, αλλά και αρκετή ταπεινότητα, και αυτή η Πανσέληνος θα μπορέσει να αποτελέσει πηγή τρομερής έμπνευσης και ανανέωσης για αρκετό καιρό!

Μια πιο ολιστική οπτική και μια πιο εγκρατής προσέγγιση θα εξυπηρετήσει και το σώμα και την ψυχή σας.

Τώρα χρειάζεται επαφή με το συναίσθημα.

Εξισορροπήστε το μυαλό και βρείτε την ηρεμία στο κενό μεταξύ των λέξεων.

Το μέλλον μπορεί να υπηρετήσει τα όνειρά σας και το όραμά σας μπορεί να υλοποιηθεί εάν συνδυάσετε τη διαίσθηση με την έμπνευση.

 

Ο Ουρανός στον Ταύρο σχηματίζει εξάγωνο με τη Σελήνη στους Ιχθύες και τρίγωνο με τον Ήλιο στην Παρθένο.

Πρόκειται για μια περίοδο αλλαγής. Οι ημέρες πριν από την Πανσέληνο και οι ημέρες που ακολουθούν είναι ιδανικές για να χρησιμοποιήσετε τη φαντασία σας, ώστε να “κατεβάσετε” ιδέες και πληροφορίες που μετά θα μπορέσετε να εφαρμόσετε στην πραγματικότητά σας.

Αυτό που θέλετε μπορεί να επιτευχθεί, αρκεί να σταματήσετε να αναλύετε πώς μπορείτε να το κάνετε πραγματικότητα, και αντ’ αυτού να σκεφτείτε “έξω από το κουτί”, γεμάτοι από διαισθητική αντίληψη.

Μετατραπείτε σε ανόητους και αφελείς, οδηγημένοι μόνο από την ορμή των ονείρων σας… και το άλμα είναι εύκολο!

Τα όνειρα σας μπορεί να λειτουργήσουν εντελώς απελευθερωτικά. Δώστε προσοχή σε αυτά που σας λέει το υποσυνείδητό σας. Υπάρχει ένας δρόμος που ανοίγεται κατά μήκος του μονοπατιού που είναι στρωμένο με σύμβολα.

Όσα μπορεί να φαίνονται θολά θα ξεκαθαρίσουν τελικά και θα δείτε τα πράγματα όπως είναι… Άπειρα!

Τυχόν συναισθήματα που είναι ασαφή ή ανάμεικτα θα ταραχθούν όπως τα στάσιμα και βρώμικα νερά, από την αναζωογονητική ενέργεια του Ουρανού και οι υψηλότερες δονήσεις του θα τα ανεβάσουν πιο πάνω. Στη συμπόνια, στην αγάπη, στην ενότητα.

Η Πανσέληνος στους Ιχθύς ασκεί τη Μαγεία της για όλους και όλες σας!

Είναι ιδιαίτερα θετική για όσους και όσες από εσάς είστε Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι ή Ιχθύες.

Θα χρειαστεί λίγη περισσότερη προσπάθεια για όσους από εσάς είστε Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι προκειμένου να συντονιστείτε με τις δονήσεις της, αλλά ο συντονισμός θα γίνει, αρκεί να σταματήσετε να σκέφτεστε ή να επιθυμείτε, και αντίθετα επιτρέψετε στον εαυτό σας να πάει με τη ροή.

Μια αίσθηση ταπεινότητας χρειάζεται από όλους μας, και το θαύμα αυτής της Πανσελήνου, θα μας ενθουσιάσει!

 

Εύχομαι καλή πανσέληνο σε όλες και όλους σας!!

 

Sharing is Caring” – Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κοινοποιήστε στα social media


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας

 

SUPPORT COSMOS OF ASTROLOGY


COSMOS OF ASTROLOGY MOVED TO AN UPGRADED HOSTING PACKAGE Cosmos of Astrology site has been upgraded and is now giving you quality astrology combined with speed! Dear readers, Cosmos relies on your help to continue to provide for you, not only the best content, but also a smooth and fast internet experience. If you feel so, make a donation to actively support and show your appreciation! Thank you!
Your support makes a big impact. Any gift amount is greatly appreciated.

THE IMPORTANCE OF AN ASTROLOGICAL READING

Andrew Ifandis approaches the horoscope as a portrait of a person’s inherent potential. A reading can reveal your natal chart’s dynamics, prepare you for the future and can constructively help you towards awareness, self-realization and externalizing of your most creative.

 

GET YOUR OWN READING! GO TO SHOP


© Andrew Ifandis-Cosmos of Astrology No part of this article may be used without written consent of the author, unless credit and reference to this website are provided.
Posted in GR