ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ – 2 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022

Sharing is caring:

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022


ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ  2 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022

Από τον αστρολόγο Andrew Ifandis


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας


Μια ιδιαίτερα θετική Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 2 Μαρτίου.

Είναι μια Νέα Σελήνη που γίνεται στο Ζώδιο των Ιχθύων, και είναι ένα Φεγγάρι θετικότατων Αστρολογικών συγκυριών το οποίο κυριολεκτικά μας επιτρέπει να φυτέψουμε το σπόρο των ονείρων μας στην πραγματικότητα.

Κάθε Νέα Σελήνη κρύβει δυνατότητες υλοποίησης και πραγματοποίησης των προθέσεων μας.

Τη στιγμή που γίνεται ακούμε την καρδιά μας (Σελήνη) και νιώθουμε ευθυγραμμισμένοι με το τι πραγματικά επιθυμούμε (Ήλιος). Συνειδητοποιούμε το τι θέλουμε εμείς, για εμάς, απερίσπαστοι και ανεπηρέαστοι από οτιδήποτε είναι ξένο με τον πυρήνα μας.

Τι καλύτερο λοιπόν για να θέσουμε τις προθέσεις μας λοιπόν από μια Νέα Σελήνη που γίνεται στο ψυχικό, αισθαντικό και πάντα ανοιχτό στις συμπαντικές κεραίες Ζώδιο των Ιχθύων;

­

Θέστε τις Προθέσεις Σας!

Ονειρευτείτε λοιπόν με την Νέα Σελήνη αυτή στους Ιχθύες. Οραματιστείτε το πώς θα θέλατε να εξελιχθούν οι συνεργασίες, οι σχέσεις, η καριέρα σας, οι επιχειρηματικές σας επιδιώξεις.

Θέστε τις προθέσεις σας, αρκεί αυτές να είναι συντονισμένες με τις ανώτερες ποιότητες του Ζωδίου των Ιχθύων. Να πηγάζουν από θέση αλλά και θέαση πνευματικότητας, να έχουν εν-συναίσθηση.

Ας είναι σπορά φαντασίας. Ας είναι επιδιώξεις που είναι εμπνευσμένες από τα όνειρά σας. Τα δικά σας, τα βαθιά, αυτά που δε τολμάτε να πείτε σε κανέναν αλλά σας κάνουν συντροφιά το βράδυ.

Χρειάζεται να είστε ανοιχτοί και ανοιχτές με τη Νέα Σελήνη αυτή. Να παραμείνετε διαισθητικοί και διαισθητικές στις πιο ανεπαίσθητες θετικές ποιότητες γύρω σας.

Δώστε προσοχή στα όνειρα που θα δείτε.

Πιστέψτε!

­

Το σποράκι που μπορείτε να φυτέψετε με αυτή τη Νέα Σελήνη έχει μεγάλες δυνατότητες να επιστρέψει διπλάσιο, πενταπλάσιο, ή πολλαπλάσιο.

Γιατί;

Γιατί ο Δίας, ο πλανήτης της χαράς, της γενναιοδωρίας, της επέκτασης, της ανάπτυξης και της τύχης είναι σε πολύ στενή σύνοδο με τα δύο Φώτα, και έτσι όλες οι παραπάνω ποιότητες ενεργοποιούνται με τη Νέα Σελήνη. Είναι ένα Φεγγάρι που θα μας κάνει να αισθανθούμε περισσότερο ανάλαφροι, θα μας γεμίσει αισιοδοξία και θα μας τονώσει ψυχολογικά.

Παράλληλα ο πλανήτης Ουρανός σχηματίζει όμορφη όψη εξαγώνου με τον Ήλιο και τη Σελήνη, και φέρνει ευκαιρίες για ανανέωση. Μας κάνει να αναζητούμε λύσεις, μας γεμίζει θετική έξαψη και αυξάνει την διάθεσή μας για αλλαγή.

Οτιδήποτε επιθυμούμε να γεννηθεί με τη Νέα Σελήνη είναι απελευθερωτικό, και έχει ξυπνήσει μέσα μας γιατί έχουμε αφουγκραστεί την προσωπική μας αλήθεια. Φέρνει και ευχάριστες εκπλήξεις η όψη αυτή με τον Ουρανό, και ανάλογα με τον οίκο στον οποίο η Νέα Σελήνη γίνεται στο προσωπικό σας ωροσκόπιο, κάτι θετικό κάτι αναπάντεχο, θα προκύψει στους τομείς που ο οίκος αυτός αφορά.

Για όσους τυχερούς και τυχερές από εσάς θα δεχθείτε την Νέα Σελήνη σε θετικές όψεις με προσωπικούς σας πλανήτες ή με γωνίες του Ωροσκοπίου σας, η εύνοια θα είναι περισσότερο σημαντική και μεγαλύτερης διάρκειας.


Αφροδίτη, Άρης και Πλούτωνας μαζί επίσης σε μια τριπλή σύνοδο στον Αιγόκερω και σε όψη τριγώνου με το Βόρειο Δεσμό, ενώ παράλληλα ο Ερμής σε σύνοδο με τον Κρόνο στο Ζώδιο του Υδροχόου.

Είναι μέρες που μπορείτε να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους και καταστάσεις που σας βοηθούν. Το πεπρωμένο σας κλείνει το μάτι και το μόνο που σας ζητά είναι να είστε συνειδητοί στις σκέψεις σας και να βλέπετε τη μεγάλη εικόνα μπροστά σας, μακριά από αρνητικές σκέψεις αλλά και ειδήσεις.

Σας λέει να έχετε αποφασιστικότητα, δέσμευση και αφοσίωση στους στόχους και τις επιδιώξεις σας και σαν αντάλλαγμα είναι έτοιμο να σας προσφέρει τις κατάλληλες ευκαιρίες.

Ευκαιρίες και δυνατότητες και στις προσωπικές σχέσεις, αφού ανάλογα με το πως πέφτει στο προσωπικό ωροσκόπιό σας, η Νέα Σελήνη αυτή μπορεί να ανανεώσει το πάθος και το ρομαντισμό ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας, να είναι ο σπόρος για σοβαρές σχέσεις που θα έχουν μακροβιότητα, και σε κάποιες και κάποιους από εσάς να φέρει καρμικές γνωριμίες ή το θετικό κλείσιμο καρμικών κύκλων που έχουν παρελθόν.

Ιδιαίτερα θετικά θα λειτουργήσει η Νέα Σελήνη για Ιχθύες, Ταύρους, Καρκίνους, Σκορπιούς και Αιγόκερους, με προσωπικούς πλανήτες ή γωνίες στις μοίρες 10°-14° των παραπάνω Ζωδίων.

Μπορεί να φέρνει σημαντικές συναντήσεις και επαφές σε Παρθένους, Ταύρους, Σκορπιούς, Αιγόκερους στις μοίρες 25°-28°.

Και φυσικά είναι μια ΘΕΤΙΚΗ ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ και για όλους και όλες εσάς που ανήκετε και στα ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΖΩΔΙΑ, αρκεί να διαθέσετε το χρόνο για να συντονιστείτε ψυχικά με το θετικό ενεργειακό πλαίσιο που δημιουργείται από τις παραπάνω όψεις, και να το εκμεταλλευτείτε.

Είναι από τις περιόδους που το σύμπαν συνωμοτεί…

 

Sharing is Caring” – Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κοινοποιήστε στα social media


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας


 

 

SUPPORT COSMOS OF ASTROLOGY


COSMOS OF ASTROLOGY MOVED TO AN UPGRADED HOSTING PACKAGE Cosmos of Astrology site has been upgraded and is now giving you quality astrology combined with speed! Dear readers, Cosmos relies on your help to continue to provide for you, not only the best content, but also a smooth and fast internet experience. If you feel so, make a donation to actively support and show your appreciation! Thank you!
Please transition to the updated PayPal settings by configuring them within the "WP Accept PayPal Payment" plugin's settings menu.
Your support makes a big impact. Any gift amount is greatly appreciated.

THE IMPORTANCE OF AN ASTROLOGICAL READING

Andrew Ifandis approaches the horoscope as a portrait of a person’s inherent potential. A reading can reveal your natal chart’s dynamics, prepare you for the future and can constructively help you towards awareness, self-realization and externalizing of your most creative.

 

GET YOUR OWN READING! GO TO SHOP


© Andrew Ifandis-Cosmos of Astrology No part of this article may be used without written consent of the author, unless credit and reference to this website are provided.
Posted in GR