ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022

Sharing is caring:


ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022

Από τον αστρολόγο Andrew Ifandis


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας


Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στις 23° 25’ του ζωδίου του Τοξότη.

Επηρεάζει κυρίως ΤΟΞΟΤΕΣ, ΔΙΔΥΜΟΥΣ, ΠΑΡΘΕΝΟΥΣ και ΙΧΘΥΕΣ, οι οποίοι έχουν γεννηθεί στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου, αλλά επίσης και όσους και όσες από εσάς έχετε προσωπικούς πλανήτες ή γωνίες του Ωροσκοπίου σας κοντά στις μοίρες 20° – 26° του Μεταβλητού σταυρού. Οι παραπάνω θα πρέπει να βρείτε το δρόμο σας μέσα από μικρές απογοητεύσεις ή να δείτε τα πράγματα πιο ρεαλιστικά.

Λειτουργεί θετικά και βοηθάει σε επανακαθορισμούς με περισσότερο ρεαλισμό συνδυασμένο με όραμα, όσους και όσες από εσάς είστε ΚΡΙΟΙ, ΛΕΟΝΤΕΣ, ΖΥΓΟΙ ή ΥΔΡΟΧΟΟΙ γεννημένοι στα μέσα του τρίτου δεκαημέρου ή όσους και όσες από εσάς έχετε προσωπικούς πλανήτες ή γωνίες του Ωροσκοπίου σας κοντά στις μοίρες 20° – 26° των παραπάνω Ζωδίων.

Καθαρίζει το τοπίο για ΤΑΥΡΟΥΣ, ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ, ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ και ΑΙΓΟΚΑΙΡΟΥΣ, στα παραπάνω δεκαήμερα ή μοίρες για προσωπικούς πλανήτες και γωνίες του Ωροσκοπίου.


­

Και να που έρχεται ένα γεμάτο φεγγάρι που μοιάζει σαν ένα φάρο από μακριά, μέσα στην ομίχλη, να θέλει να φωτίσει την πορεία σου.

Είσαι στο δρόμο για την Ιθάκη της προσωπικής σου Αλήθειας. Μετά τις Λαιστρυγόνες και τους Κύκλωπες που αντιμετώπισες με τις εκλείψεις που προηγήθηκαν αυτό το φεγγάρι είναι το Φως που σε καθοδηγεί.

Μετατόπισες την πορεία σου και έκανες αρκετά ζικ-ζακ στο χάρτη του μυαλού σου, καθώς ο Ερμής παρέμενε ανάδρομος. Πήρες τις επιγνώσεις που σου έδωσε το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα. Μπορείς να πλέεις άφοβα στις θάλασσες του ασυνειδήτου. Χαρτογράφησες τους σκοπέλους των εμμονών του παρελθόντος και ταξιδεύεις έχοντας πληροφορίες σημαντικές για να χαράξεις την πορεία σου.

Είσαι τώρα σε ήρεμη θάλασσα, αλλά γύρω τριγύρω η ομίχλη του Ποσειδώνα και το μυστηριακό φως που ρίχνει η Πανσέληνος στα σκοτεινά νερά ξυπνούν μέσα σου το όνειρο και κάνουν μεγαλύτερη τη νοσταλγία σου για το ΜΕΛΛΟΝ που σε περιμένει.

Ακούς τη σειρήνα του Φεγγαριού Φάρου.

Μέσα από την ομίχλη σε καλεί να ακολουθήσεις το Φως της αλήθειας σου χωρίς διλλήματα. Μείνε σταθερά στην πορεία σου με ευθύνη.

Απέφυγε τα βράχια που βρίσκονται στα ρηχά νερά των ρηχών επιδιώξεων.

Αυτά… είναι η αρνητική πλευρά του Ζωδίου των Διδύμων. Το Ζώδιο στο οποίο είναι ο Ήλιος, κρυμμένος στην άλλη πλευρά του κόσμου, να φωτίζει άλλες θάλασσες αλλά όχι τη δική ΣΟΥ…

Τη δική σου θάλασσα, κάτω από τον έναστρο ουρανό, τη φωτίζει η Σελήνη στον ΤΟΞΟΤΗ. Η ψυχή σου δηλαδή που είναι γεμάτη με παιδική λαχτάρα και γεμάτη ενθουσιασμό. Είναι ΜΟΝΟ MIA η Αλήθεια της ψυχής σου και το Φεγγάρι αυτό θέλει να σε κάνει να την κατανοήσεις!

Για να γίνει αυτό είναι πρώτα από όλα σημαντικό να μείνεις μακριά από αντιπερισπασμούς και Σειρήνες. Όσο και αν θέλεις τα πολλά αξιολόγησε και επέλεξε σωστά το ΕΝΑ.

Ο Ποσειδώνας σε τετράγωνο με τον Ήλιο και τη Σελήνη είναι ακριβώς αυτό το μούδιασμα μπροστά στις πολλαπλές επιλογές σου. Είναι η ομίχλη γύρω σου.

Είναι θεμιτό να βλέπεις και τις δύο πλευρές και να θέλεις να έχεις αρκετά δεδομένα για να αποφασίσεις, αλλά από την άλλη…

τι νόημα έχουν τόσες σκέψεις μπροστά στο Όνειρο ΣΟΥ;

Αυτό που νιώθεις ότι ΝΑΙ μπορεί να γίνει αληθινό;

Γιατί να συνεχίζεις να απογοητεύεις την καρδιά σου που λαχταρά να μιλήσει την Αλήθεια της και να εμμένεις σε καταστάσεις διπλές; Αμφίσημες; Επιπόλαιες;

Προχώρα στην πορεία σου χωρίς να απογοητεύεις το συναίσθημα σου.

Φύγε μακριά από ότι σε απογοητεύει, αλλά και κάθε τι που νιώθεις ότι σε εξαπατά.

­

Και ενώ η Πανσέληνος σου δείχνει πως να αποφύγεις τα βράχια της επιπολαιότητας, της δυαδικότητας, πως να πλεύσεις μακριά από όσα δεν έχουν ουσία…

το τρίγωνο και εξάγωνο που κάνει ο Κρόνος με τον Ήλιο και τη Σελήνη είναι ο Διαβήτης σου.

Σε βοηθά να χαράξεις την πορεία σου πάνω στο χάρτη και να βρεις τη διέξοδο από την ομίχλη του Ποσειδώνα. Αυτή είναι η πρόκληση και η ευθύνη σου.

Είναι στο χέρι σου να δεις τη μεγάλη εικόνα και να στοχεύσεις προς τα εκεί που βρίσκεται το όραμά σου. Αρκεί να δεις τα πράγματα πιο ρεαλιστικά και να έρθεις σε επαφή με τα συναισθήματά σου.

Μπορείς να επανα-καθ-ορίσεις την πορεία προς το μέλλον που σε περιμένει, αρκεί να κάνεις βήματα σταθερά και να έχεις την αισιοδοξία ότι θα το καταφέρεις.

Ο Ερμής έχει μόλις εισέλθει στο Ζώδιο των Διδύμων και είναι σε αποκλίνων τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο.

Ενώ από τη μία χρειάζεται σύνεση και προσοχή για να μην πεις τις αλήθειες σου ωμά και απρόσεκτα, από την άλλη σου δίνει ευελιξία σκέψης και διπλωματικότητα στην επικοινωνία ώστε να κάνεις τις συζητήσεις, τις επαφές, και τις κινήσεις που θα σε οδηγήσουν μπροστά.

Θα ξεπεράσεις την ομίχλη σταδιακά. Θα αρχίσεις να βλέπεις τα πράγματα καθαρά, με νέες ιδέες και νέους ορίζοντες να ανοίγονται μπροστά σου.

Και καθώς ο Άρης θα έρθει σε σύνοδο με το Χείρωνα, και θα κλείσει ένα κύκλο δύο ετών που ξεκίνησε στις 13 Ιουλίου του 2022, οι τριγμοί στα σανίδια του καταστρώματος θα σταματήσουν.

Ένα λάδι η θάλασσα θα είναι το βάλσαμο που θα κλείσει τις μικρές πληγές σου, τις ρωγμές στην αυτοπεποίθησή σου, τις ανασφάλειες σου στο πόσο πρέπει να τολμάς…

Θα κινηθείς με ανανεωμένη πρωτοβουλία.

Και καθώς η Αφροδίτη θα κάνει τη σύνοδο της με το Βόρειο Δεσμό οι όποιες πρόσκαιρες απογοητεύσεις, θα δώσουν τη θέση τους στην αρμονία, τη χαρά, και την αυτοεκτίμηση…

που την αξίζεις!!

κάτω από ένα γαλάζιο πλέον και ασυννέφιαστο ουρανό.

Αυτή η πανσέληνος σε βάζει σ’ ένα ταξίδι για να ανακαλύψεις την εσωτερική σου αλήθεια και σε γεμίζει με το θάρρος να προχωρήσεις ακάθεκτα προς αυτή.

 

Εύχομαι καλή πανσέληνο σε όλες και όλους σας!!

 

Sharing is Caring” – Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κοινοποιήστε στα social media


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας

 

SUPPORT COSMOS OF ASTROLOGY


COSMOS OF ASTROLOGY MOVED TO AN UPGRADED HOSTING PACKAGE Cosmos of Astrology site has been upgraded and is now giving you quality astrology combined with speed! Dear readers, Cosmos relies on your help to continue to provide for you, not only the best content, but also a smooth and fast internet experience. If you feel so, make a donation to actively support and show your appreciation! Thank you!
Your support makes a big impact. Any gift amount is greatly appreciated.

THE IMPORTANCE OF AN ASTROLOGICAL READING

Andrew Ifandis approaches the horoscope as a portrait of a person’s inherent potential. A reading can reveal your natal chart’s dynamics, prepare you for the future and can constructively help you towards awareness, self-realization and externalizing of your most creative.

 

GET YOUR OWN READING! GO TO SHOP


© Andrew Ifandis-Cosmos of Astrology No part of this article may be used without written consent of the author, unless credit and reference to this website are provided.