ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022

Sharing is caring:

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022


ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022

Από τον αστρολόγο Andrew Ifandis

 

Μια απόλυτη σε χαρακτήρα, αλλά και απόλυτα καρμική Πανσέληνος πραγματοποιείται στις 16 Φεβρουαρίου στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου.

Κάθε πανσέληνος φέρνει στο προσκήνιο θέματα σχέσεων καθώς το δούνε και λαβείν τονίζεται. Τα συναισθήματα είναι έντονα αλλά από την άλλη είναι η στιγμή της ολοκλήρωσης και της κορύφωσης αποφάσεων.

Η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα αναζητεί και αναμοχλεύει μέσα μας συναισθήματα χρωματισμένα με πάθος και χαρά.

Αναζητάμε τη δημιουργικότητα, θέλουμε να εκφράσουμε το τι νιώθουμε. Είναι σημαντική η αποδοχή και το να μας θαυμάζουν.

Από την άλλη μεριά απέναντί της ο Ήλιος στο ζώδιο του Υδροχόου εκλογικεύει το συναίσθημα, μας κάνει περισσότερο αντικειμενικούς και αντιστέκεται στο δράμα αποζητώντας την συνεργασία και το κοινό όφελος.

Η αντίθεση αυτή, στην αρνητική της εκδοχή, ενισχύει την ένταση στις σχέσεις, αφού οι εγωιστικές συμπεριφορές, ο υπερβολικός συναισθηματισμός, τα μελοδράματα και οι προσπάθειες επιβολής του ενός προσώπου στο άλλο, φέρνουν αποστασιοποίηση και ψυχρότητα.

Το παραπάνω είναι κάτι που παίζει μεγάλο ρόλο σε αυτή την Πανσέληνο, αφού παράλληλα και ο Ερμής έχει εισέλθει στο Ζώδιο του Υδροχόου, και έτσι η επικοινωνία γίνεται ξεκάθαρη και αντικειμενική. Οι σκέψεις προσανατολίζονται προς το πως μπορεί να υπάρχει κοινή πορεία με σεβασμό στην υγιή έκφραση της ατομικότητας του καθενός από τα δύο πρόσωπα και με αρκετή δόση ελευθερίας.

 

Θέλουμε να χορέψουμε στο καλλιτεχνικό πατινάζ, με έρωτα, δημιουργικότητα, πάθος και τις καρδιές μας να χτυπούν στον ίδιο ρυθμό σαν μία.

Οι κινήσεις να είναι ταυτόχρονες, κοινές, γεμάτες συναίσθημα και συνεργασία. Να μη προσπαθεί ο ένας από τους δύο παρτενέρ να φανεί περισσότερο, και στην προσπάθειά του να πάρει περισσότερους πόντους από το κοινό, να ανατρέπει την προσπάθεια του άλλου.

Αν καταφέρουμε το πρώτο τότε η επιτυχία θα έρθει ως αποτέλεσμα του κατάλληλου μίγματος ατομικής δημιουργικότητας από τη μία, σε συνδυασμό με πνεύμα συνεργασίας για την επίτευξη ενός κοινού στόχου.

Αν γίνει το δεύτερο… τότε μόνο προβλήματα θα εμφανιστούν και θα πέσουμε στον… πάγο.


Γιατί μιλάω για σχέσεις και έρωτα, και γιατί τονίζω την κρισιμότητα του όλου επιτεύγματος;

Το Σύμπαν λειτουργεί μαγικά εδώ και αρκετούς μήνες, είτε φέρνοντας μαζί εραστές, είτε δυναμώνοντας ακόμα περισσότερο τους δεσμούς ανάμεσα σε υφιστάμενα ζευγάρια τα οποία είναι σκόπιμο να είναι μαζί.

Είναι ψυχές που το Σύμπαν τις χρειάζεται να δουλέψουν μαζί για τον κοινό σκοπό της βελτίωσης του Συλλογικού Ασυνειδήτου και να εκλύουν δυνατή θετική ενέργεια μέσω της ένωσης τους.

Το παραπάνω ΔΕΝ είναι νομοτελειακό ότι θα το κατορθώσουν όλα τα ζευγάρια αλλά θα έρθει μόνο μέσω της επίγνωσης που θα έχουν για τη σημασία της σχέσης και της κατανόησης του ρόλου που καλούνται οι εραστές – χορευτές να διαδραματίσουν.


Σας είχα γράψει από πολύ νωρίς ότι το 2022 θα είναι μια πολύ ερωτική χρονιά για κάποιους και κάποιες από εσάς, και η Πανσέληνος αυτή υπερτονίζει ακριβώς αυτή τη θεματική. Δείτε 5 Νοεμβρίου 2021 εδώ.

Καλούνται λοιπόν να χορέψουν τις φιγούρες τους, το αρσενικό με το θηλυκό, αφού έχουν επιλεχθεί από το Σύμπαν να το κάνουν, και αυτή η Πανσέληνος είναι η πρόβα τζενεράλε για να τα καταφέρουν.

Ο Άρης και η Αφροδίτη έχουν ξεκινήσει την για αρκετές εβδομάδες σύνοδό τους, καθώς χέρι – χέρι περνούν από την 17° μοίρα του Αιγόκερω που βρίσκονται την ημέρα της Πανσελήνου και θα συνεχίσουν να είναι μαζί μέχρι και την 10° μοίρα του Υδροχόου στα μέσα Μάρτη, συνεχίζοντας να παραμένουν ακόμα μαζί, σε πιο ανοιχτή σύνοδο, και για αρκετές ημέρες μετά.

Σ’ αυτή την Πανσέληνο είναι λοιπόν που θα θέσουν ή όχι τις βάσεις της επιτυχίας τους οι δύο χορευτές αφού καθώς αυτή πραγματοποιείται έχουμε:

  • Άρης και Αφροδίτη βρίσκονται σε ανοιχτό τρίγωνο με τον πλανήτη Ουρανό σε δύο όψεις που φέρνουν έξαψη, ανανέωση, νέες σχέσεις αλλά και δυνατότητα να απολαμβάνει κανείς την ανεξαρτησία του ενώ είναι σε υπάρχουσα σχέση.
  • Δίας και Ουρανός θα σχηματίσουν με ακρίβεια, λίγες ώρες μετά την Πανσέληνο, όψη εξαγώνου μεταξύ τους, φέρνοντας ευκαιρίες και νέες δυνατότητες για επέκταση, θετικές αλλαγές, πρόοδο, επαναπροσδιορισμό φιλοσοφίας και κοσμοθέωρησης προς αμοιβαίο όφελος.
  • Οι Δεσμοί της Σελήνης είναι σε ευνοϊκό σχηματισμό τριγώνου – εξαγώνου με τον Πλούτωνα, φέρνοντας μοιραίες συναντήσεις, μεταμόρφωση, ψυχολογική ενδυνάμωση, αποφασιστικότητα  και εξέλιξη.

Μα που είναι το πρόβλημα τότε, θα αναρωτηθείτε;

Αυτό που χαρακτηρίζει την Πανσέληνο αυτή είναι ότι γίνεται σε απόλυτο τετράγωνο με τους Δεσμούς της Σελήνης και έτσι είναι σαν να βάζει το τελευταίο διαγώνισμα σε κάποιους και κάποιες για το αν θα τα καταφέρουν.

Είναι ΑΠΟΛΥΤΗ η επιρροή του Πλούτωνα, και θετικός από τη μία ΑΛΛΑ και δύσκολος από την άλλη ο ρόλος που έχουν οι ΔΕΣΜΟΙ σε αυτό το Φεγγάρι, το οποίο σηματοδοτεί έτσι μια κρίσιμη και καρμική περίοδο για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Μόνο εφόσον υπερνικηθεί το ΕΓΩ και ενδυναμώσει το ΕΜΕΙΣ, μόνο εφόσον ο τελικός στόχος είναι η ΗΡΕΜΙΑ, μόνο μέσω της κατανόησης του πραγματικά ΥΠΑΡΞΙΑΚΟΥ ΝΟΗΜΑΤΟΣ που δίνει η κάθε ΕΝΩΣΗ, τότε και μόνο τότε, η έκβαση θα είναι θετική και αμοιβαία ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΗ.

 


Είναι μια πανσέληνος που φυσικά όλα τα παραπάνω δε τα φέρνει σε όλα τα Ζώδια, αλλά που λειτουργεί περισσότερο θετικά για ΑΙΓΟΚΕΡΟΥΣ, ΤΑΥΡΟΥΣ, ΠΑΡΘΕΝΟΥΣ, αλλά και ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ και ΙΧΘΥΕΣ γεννημένους στο τελευταίο πενθημέρου του Ζωδίου τους. Επίσης όσους και όσες από εσάς έχετε προσωπικούς πλανήτες ή σημεία του Ωροσκοπίου σας στις μοίρες 25°- 29° των παραπάνω Ζωδίων.

Είναι το κρίσιμο τεστ για ΛΕΟΝΤΕΣ , ΥΔΡΟΧΟΟΥΣ αλλά και ΚΡΙΟΥΣ, ΤΟΞΟΤΕΣ, ΔΙΔΥΜΟΥΣ, ΖΥΓΟΥΣ, γεννημένους στις ίδιες ημερομηνίες και μοίρες.

Είναι πάρα πολύ πιθανό επίσης να κάνετε μία νέα σχέση που θα σας μεταμορφώσει, ειδικότερα αν η Πανσέληνος πέφτει στον 5ο, 7ο οίκο του προσωπικού σας ωροσκοπίου.

Το διάστημα παραμένει δύσκολο για τα ΣΤΑΘΕΡΑ ΖΩΔΙΑ των αρχών του δευτέρου δεκαημέρου, και για ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ των τελευταίων ημερών.


Εύχομαι μια πανέμορφη Πανσέληνο, σε όλους και όλες σας, και προσοχή στα Καρμικά και μοιραία… γλιστρήματα.


Αστρολόγος Andrew Ifandis

Sharing is Caring” – Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κοινοποιήστε στα social media

SUPPORT COSMOS OF ASTROLOGY


COSMOS OF ASTROLOGY MOVED TO AN UPGRADED HOSTING PACKAGE Cosmos of Astrology site has been upgraded and is now giving you quality astrology combined with speed! Dear readers, Cosmos relies on your help to continue to provide for you, not only the best content, but also a smooth and fast internet experience. If you feel so, make a donation to actively support and show your appreciation! Thank you!
Please transition to the updated PayPal settings by configuring them within the "WP Accept PayPal Payment" plugin's settings menu.
Your support makes a big impact. Any gift amount is greatly appreciated.

THE IMPORTANCE OF AN ASTROLOGICAL READING

Andrew Ifandis approaches the horoscope as a portrait of a person’s inherent potential. A reading can reveal your natal chart’s dynamics, prepare you for the future and can constructively help you towards awareness, self-realization and externalizing of your most creative.

 

GET YOUR OWN READING! GO TO SHOP


© Andrew Ifandis-Cosmos of Astrology No part of this article may be used without written consent of the author, unless credit and reference to this website are provided.
Posted in GR